تالار گفتمان مانشت
با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - saho - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  دوستان با توجه به اینکه تا حالا تعداد بیشتری از بچه ها درصد هاشون رو اعلام کردن، من یه بار دیگه درصدامو مینویسم نظر بدین که درحال حاضر تو گرایش امنیت و شبکه حدودا چه رتبه ای ممکنه بیاد... ممنون میشم:
زبان: ۲۸
مشترک: ۳۳
تخصصی مشترک: ۵۰
معماری: ۵۰

باز هم سپاس
از اونجایی که درصدای شما و خودم میانگین نزدیکی دارن ، امیدوارم شما و احتمالا خودمBlush حدودا ۴۰ تا ۶۰ توی گرایش شبکه و امنیت بیاریم
درصدای دقیق من :
زبان ۶۲/۲۲
مشترک ۳۶/۶۶
تخصصی ۴۹/۰۲
معماری ۳۸/۸۸
به نظرم شبانه امیر کبیر یا علم وصنعت محتمل ترین گزینه هاس ولی کاش روزانه رو هم ظرفیتشو بیشتر می کردن ... نظر شما چیه ؟
حالا که بحث شبکه وامنیت شده منم بگم درصدامو ببینم امیدی به شبانه یا روزانه هست؟
Big Grin
زبان ۱۱
مشترک ۲۱
تخصصی ۳۳
معماری ۲۷
معدل ۱۷

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - hesamvazirii - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  ممنون که جواب دادین.اما بنظره خودم که زیر ۵۰ بشهBig Grin
تایید میشه.

به هیچ عنوان زیر ۵۰ نمیشه

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  دوستان با توجه به اینکه تا حالا تعداد بیشتری از بچه ها درصد هاشون رو اعلام کردن، من یه بار دیگه درصدامو مینویسم نظر بدین که درحال حاضر تو گرایش امنیت و شبکه حدودا چه رتبه ای ممکنه بیاد... ممنون میشم:

باز هم سپاس
از اونجایی که درصدای شما و خودم میانگین نزدیکی دارن ، امیدوارم شما و احتمالا خودمBlush حدودا ۴۰ تا ۶۰ توی گرایش شبکه و امنیت بیاریم
درصدای دقیق من :
زبان ۶۲/۲۲
مشترک ۳۶/۶۶
تخصصی ۴۹/۰۲
معماری ۳۸/۸۸
به نظرم شبانه امیر کبیر یا علم وصنعت محتمل ترین گزینه هاس ولی کاش روزانه رو هم ظرفیتشو بیشتر می کردن ... نظر شما چیه ؟
Big Grin
زبان ۱۱
مشترک ۲۱
تخصصی ۳۳
معماری ۲۷
معدل ۱۷

معدلتون عالیه
معماریتون هم بد نیست
تخصصیتون متوسطه
مشترک هم متوسط
زبان هم که ضعیف
شاید شبانه ی یزد
شاید

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - saho - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  ممنون که جواب دادین.اما بنظره خودم که زیر ۵۰ بشهBig Grin
تایید میشه.

به هیچ عنوان زیر ۵۰ نمیشه

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)shahrooz33ce نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  
Big Grin
زبان ۱۱
مشترک ۲۱
تخصصی ۳۳
معماری ۲۷
معدل ۱۷

معدلتون عالیه
معماریتون هم بد نیست
تخصصیتون متوسطه
مشترک هم متوسط
زبان هم که ضعیف
شاید شبانه ی یزد
شاید

ممنون.شبانه یزد چه رتبه ای میخاد؟
البته خدا کنه کلید سوال ۳۷ و۷۶و۸۴ درست بشه.Big Grin
اینجوری میشم مشترک ۲۵ تخصصی ۴۸
امیدوارم سهمیه استعداد درخشان بدردم بخوره.
حیف اونهمه خوندنSad
دوستم که گفتین زیر ۵۰نمیشه چند میشه تقریبا؟

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahram_sis - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ

یه خبر بدم به کسایی که گرایش شبکه و امنیت مد نظر داشتن و خوب دادن:
هفته پیش از آموزش شریف پرسیدم امسال بالاخره با کدوم گرایش میگیرید؟! گفت :شبکه و امنیت.نامه اش رو هم به سنجش زده بودن برای تغیرات
من تمامه تاپیک رو نخوندم.امیدوارم خبرم تکراری نبوده باشهTongue

به امید موفقیت دوستان.ما که رو پیام نور برنامه ریزی کردیمCool

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - rahhil - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ

وقتی با درست زدن، نزدن و غلط زدن یک تست رتبه یک فرد یهو خیلی جابجا میشه. پس اینقدر راحت تخمین رتبه نزنید و به بعضی دوستان امید واهی ندید و از بعضی دیگه امیدشون رو نگیرید. تا اعلام نتایج همه چیز متغیره و روی هیچی نمیشه قطعی حساب کرد. مخصوصا امسال که ضرایب تغییر کرده، سطح سوالات یه معجون عجیب غریب بوده. با این درصدها فقط میشه وضعیت دوستان را مقایسه کرد.

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - shahrooz33ce - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)shahram_sis نوشته شده توسط:  یه خبر بدم به کسایی که گرایش شبکه و امنیت مد نظر داشتن و خوب دادن:
هفته پیش از آموزش شریف پرسیدم امسال بالاخره با کدوم گرایش میگیرید؟! گفت :شبکه و امنیت.نامه اش رو هم به سنجش زده بودن برای تغیرات
من تمامه تاپیک رو نخوندم.امیدوارم خبرم تکراری نبوده باشهTongue

به امید موفقیت دوستان.ما که رو پیام نور برنامه ریزی کردیمCool

ممنون از خبر خوبت شهرام جان ... امیدوارم همینطور باشه ... بالاخره یه حرکت مثبت از شریف دیدیم ... من شنیده بودم شریف اسما گرایش فناوری اطلاعات میگیره ولی در واقع شبکه ارائه میده واسه دانشجواش ...

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - majid_22 - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ

سلام دوستای خوبم تبریک به همه واسه درصد های خوبشون.همش میخواستم درصدهامو نذارم اونقد بد شدSadSad
ولی حالا میگذارم شما لطف کنین نظر بدین امیدی دارم یا نه!!!
زبان ۳۰ (شاید ۲۸ یه سوال شک دارم)
مشترک ۲۰
مدیریت ۳۵
تخصصی۲۷ (البته اگر سوال ۸۴ گزینه ۱ درست باشه!!!)
معدل ۱۶/۵
امیدی زیر ۳۰۰ هست ؟فکر نمنمSadSad

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - negin akbari - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ

اینا درصدای منه،میشه واسم تخمین رتبه بزنید
زبان ۱۱
مشترک ۱۴
تخصصی ۴۰
مدیریت ۲۵
RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - foranyone - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  دوستان با توجه به اینکه تا حالا تعداد بیشتری از بچه ها درصد هاشون رو اعلام کردن، من یه بار دیگه درصدامو مینویسم نظر بدین که درحال حاضر تو گرایش امنیت و شبکه حدودا چه رتبه ای ممکنه بیاد... ممنون میشم:

باز هم سپاس

معماری رتبتون رو شدیدا بهتر میکنه.

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - sir_ams - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ

دوستان سلام :
میشه بگید با این درصدها چه رتبه ای میاره احتمالا:
زبان : ۴۵
مشترک:۲۸
تخصصی مشترک:۲۲
معماری :۱۳

ممنون خیلی مهمه
متشکرم

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Amir V - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ

دوستان اینجا رو یه سر بزنید لطفن:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - Marcel - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  دوستان سلام :

ممنون خیلی مهمه
متشکرم

نمیخام ناامیدت کنم و ازین حرفا...
ولی فک نکنم زیر ۷۰۰ باشه Confused

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - خانه سبز - ۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)Marcel نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  دوستان سلام :

ممنون خیلی مهمه
متشکرم

نمیخام ناامیدت کنم و ازین حرفا...
ولی فک نکنم زیر ۷۰۰ باشه Confused
۱۰۰ درصد رتبشون زیر ۴۰۰ هستش
تاکید می کنم زیر۴۰۰ حتی بنده زیر ۲۵۰ هم پیش بینی می کنم خیلی خوب زدن

RE: با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - سارا محمدی - ۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ

دوستان کسی میدونه آخرین رتبه قبولی سال گذشته آی تی چند بوده؟
به نظر شما چرا انقد بین آزمون و نتیجه نهایی فاصله هست؟
کسی که میخواد ببینه نتیجه مورد دلخواهش رو گرفته یا نه یا اصلن میفهمه هیچی قبول نشده میشه شهریور ماه
بعدش برا دوباره شروع کردن به خوندن دیره به نظره من.
چرا ۷ ماه باید منتظر جواب نهایی باشیم؟

با توجه به کلیداولیه سازمان سنجش چیکار کردین؟(رشته IT) - MSZ - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ق.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ)negin akbari نوشته شده توسط:  اینا درصدای منه،میشه واسم تخمین رتبه بزنید
زبان ۱۱
مشترک ۱۴
تخصصی ۴۰
مدیریت ۲۵
مثل اینکه کسی نمیخواد رتبه شما رو تخمین بزنه!
با توجه به چیزایی که تا حالا دوستان گفتن، من حدس میزنم حوالی ۳۰۰ بشه رتبه تون