|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - m_zamani0575 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ)samaneh22 نوشته شده توسط: سلام ![]() اگه میشه بگید از دروس ریاضی کدوم رو خونده بودید و از هر کدوم میشد چنتا زد؟ من سال دیگه میخام امتحان بدم و قصد دارم همه دروس ریاضی رو بخونم لطفا راهنمایی کنید. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - soal - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ)mohsen.srn نوشته شده توسط: والا من هم مهندسی رو زیاد زدم، نمیدونم والا... . سوال ۱۰۲ و ۱۰۳ چی می شد؟ من ۱۰۲ رو زدم تاریخ تولد x هایی که پدر دارند ۱۰۳ رو هم زدم فرزندانی که پدر دارند سوال مربوط به قوانین آرمسترانگ چی می شد؟ |
|
بچه های نرم خسته نباشید - x86 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
سلام .آقا سوال نانو ممور اشتباه بود . باید مینوشت میزان سرفه جویی چقدر میشه . آخه میدونید از چی میسوزم از اینکه ۳۱۰۰۰ رو بدست آووردم . حالا اگه مینوشت میزان صرفه جویی میشد ۳۱-۲۰۰ که میشد ۱۶۹ و جواب بود . ریاضی رفته بودم واسه بالای ۵۰ ولی ۵ تا ززدم ولی فکر کنم یه سوالمو اشتباه جواب دادم . بازه ی x رو توی سوالای آنالیز بدست آووردم ولی زدم درجه ی ۲ نمیدونم درست زدم یا نه . سوال ۶۲ هم که مشکل چاژی داشت . سوال multilevel Q هم فکر کنم مشکل داشت . در کل درصد هام تقریبا اینا شد : زبان ۲۰ (۹ تا زدم) ریاضی ۲۰ ( ۵ تا زدم) مشترک ۵۰ (۱۸ تا زدم) تخصصی ۵۰ |(۱۳ زدم) تخصصی هوش ۳۰ (۶ تا زدم) البته درصد هام رو تقریبی زدم . احتمال داره بیشتر یا کمتر بشه . دعا کنید قبول شم . بچه ها من ۱۲ ماه بود که میخوندم . دقیقا از کنکور پارسال تا امسال از ۲۴ مرداد روزی ۱۰ ساعت کمتر نخوندم . صبح میرفتم کتابخونه تا شب . ظهر ها هم صحبت کرده بودم توی کتابخونه تنها میموندم و فکر کنم ۵-۶ ماهی ناهار فقط سیب زمینی خوردم . جون هر کی که دوست دارید دعا کنید یه جا قبول شم . کجاش مهم نیست . قبل از آزمون به هیچ جا فکر نمیکردم به جز شریف ولی بعد از آزمون به همه جا فکر میکردم به جز شریف ( یه XNOR ازش گرفتم ) pnualvand.blogfa.com : این وبلاگمه . لحظه به لحظه ی کارهام و نتایج آزمونهامو نوشتم . آخرین آزمون که تو سنجش بود ۴۳۳ نفر شرکت کرده بودن شدم ۳ .در ضمن انصافا دم اونایی که صوالارو آپ کردن گرم . ینی وقتی سوالارو دیدم از خنده قش کردم . تعجبم از اینه که چه سری سوالا اسکن و آپ شدن . واقعا دمتون گرم . التماس دعا . |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - fatima1537 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
دوستان لطفا از باز کردن تاپیکهای مشابه در مورد کنکور خودداری کنید. به نظرم بهتره بحث در مورد کنکور و مسائلش در یک تاپیک باشه تاپیکها رو به زودی با هم ادغام میکنم |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Amir V - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
بچهها برنامتون چیه تا اعلام نتایج؟ من میرم سر کار و احتمالا کلاس موسیقی برم واسه رهایی از چنگال این درسهای بیاحساس! |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - sy_NBA - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط: سلام دوستان ، سوال تخصصی هوش همون که گفته بود کدام هیورستیک قابل قبوله و کدوم سازگار کدوم میشه؟ سلام هیچ کدوم consistent نبود، فقط دومی admissible بود. اولی برای b تخمینش بیشتر از مقدار واقعی بود، وقتی هم از b به c می رفتی مقدار هزینه بعلاوه تخمین c بیشتر از تخمین b بود، برای همین هیچ کدوم از دو شرط رو نداشت. دومی همه ی تخمین هاش از مقدار واقعی کمتر بود و admissible بود، اما دقیقا مثل بالایی و با همون مثال برای همون یال ها consistent بودنش رد می شد. |
RE: کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - nimam - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: از اون سوالی که از مبدا به نقطه خاص بود هم خوشم اومد. صورت سوال این بود: ۷۲- به چند طریق میتوان از (۰٫۰) به (۲۹٫۱۸) رسید به طوریکه کمترینگامها را برداریم و گامها در جهت (۱٫۲) یا (۳٫۱) باشند؟ من [tex]\binom{13}{5}[/tex] رو زدم. شما چی جواب دادید؟ ۶۶- تعداد ۳۶۵۵ نفر در آزمون کارشناسیارشد شرکت دارند. اگر تعداد روزهای سال را ۳۶۵ در نظر بگیریم، ....... وجود دارند که در یک روز متولد شدهاند. من این رو «حداقل ۱۱» جواب دادم. ۶۷- چه تعداد از اعداد مجموعهی [tex]\left \{ 1, 2, ..., 300 \right \}[/tex] لااقل به یکی از اعداد ۲، ۳ یا ۵ بخشپذیرند؟ برای حل از inclusion exclusion استفاده میکردیم که میشد ۲۰۰. ۶۸- دنبالهی [tex]\left \{ b_n \right \}_{n\geqslant 0}[/tex] با شرایط اولیهی [tex]b_1 = 1[/tex] و [tex]b_0=0[/tex] و رابطهی بازگشتی [tex]b_n = 2(b_{n-1} b_{n-2})[/tex] که به ازای [tex]n\geq 2[/tex] برقرار است مشخص شده است. مقدار [tex]b_{1000}[/tex] برابر کدام گزینه است؟ این رو هم اگه درست یادم باشه [tex]\frac{1}{2\sqrt{3}}\left [ (1 \sqrt3)^{1000} (1-\sqrt3)^{1000}\right ][/tex] جواب دادم. شما اینها رو چی جواب دادید؟ |
|
بچه های نرم خسته نباشید - S_Mehrjoyan - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
سلام بچه ها همه خسته نباشین قبل از هرچیز آرزوی موفقیت واسه همه دارم میخواستم ببینم با درصد های ۴۰ تا مشترک و ۵۵ تا تخصصی ریاضی و زبان سفید کجا میشه قبول شد |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - fatima1537 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
دوستان فکر کنم اگر بحث در مورد سئوالات رو توی تاپیک خودش انجام بدید بهتر باشه.اینطور بهتر جواب میگیرید.بقیه هم اونجا هستند و میتونند کمک کنند اینطوری ارسالها در هم و بر هم نمیشه |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - ۸Operation - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من میرم سر کار و احتمالا کلاس موسیقی برم واسه رهایی از چنگال این درسهای بیاحساس!اول اسفند خدمت! + بازگشت به کار....
|
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید - معماری/نرم/هوش - askary_amir69 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط: سلام دوستان ، سوال تخصصی هوش همون که گفته بود کدام هیورستیک قابل قبوله و کدوم سازگار کدوم میشه؟ سلام. هیچ کدوم consistent نیست ولی H2 قابل قبول admissible هست |
|
بچه های نرم خسته نباشید - nina69 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
هر دو قابل قبول بود ولی H2یکنوا نبود تقریبا ۸۰% مطمئنم |
RE: کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - Farzaneh:) - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)nimam نوشته شده توسط: صورت سوال این بود: من هم ۷۲, ۶۶ و ۶۸ رو همین به دست آوردم به گمانم! ولی سوال ۶۷ رو اگه درست خاطرم باشه ۲۲۰ زدم! |
|
RE: بچه های نرم خسته نباشید - nazaninzahra2 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ
دوستان اون سوال طراحی که گفته چند تا گزاره صحیح است چی زدین ؟ من زدم دو تا |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - sy_NBA - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: هر دو قابل قبول بود سوال رو با جوابم که بالا نوشتم نگاه کن ببین کجاش مشکل داره |