|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: این طرح پایینی قشنگ تر نبود؟ اخه مشکلش چی بود؟ به نظرم پارچه اش گرون در میومد صد در صد ولی این لباسای جدید هم قشنگ هستن خیلی تمیز پرچم ایران رو جا دادن تو لباس ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
منم موندم! این کامران که گناهی نداره؛
چون از اونجا که میخواست از جیب پول لباسارو بده و برای همه طبق طرح اول لباس بدوزه، احتمالا چند رول از این پارچه گرونای سیاه هم تو کمد اتاقش داشته از قبل! من اما بیشتر از تصمیمات بچههای بالا متعجبم! اینا که همیشه به رنگهای سیاه، تیره و غیر شاد علاقه خاصی نشون دادن، نمیدونم چرا ایندفعه که همون سیاه بهتر بود به سفید راضی شدن! واقعا غیرقابل پیشبینی هستن بچههای بالا! 
(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۵ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: یاد این افتادم ![[تصویر: 416434_21.gif]](https://img.manesht.ir/416434_21.gif) ![[تصویر: 416434_21.gif]](https://img.manesht.ir/416434_21.gif)
اتفاقا یاد چیز درستی افتادید؛
از اونجا که اعتراضات قبلی بچههای مانشت جواب داد، در همین راستا میتونیم پیشنهاد پخش این کلیپ رو هم در هنگام رژه کاوران ایران به مسئولین ذیربط ارائه بدیم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۰۳ ب.ظ
دم C گرم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ
تا حالاش که روز اعصاب خورد کنی بوده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - s90211006 - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳ ب.ظ
من کباب شیشلیک میخوام
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا حالاش که روز اعصاب خورد کنی بوده.
در ادامه هم روز اعصاب خورد کنی بود.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - phd-stu - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳ ب.ظ)s90211006 نوشته شده توسط: من کباب شیشلیک میخوام
جای همتون خالی من و دو تا از همکارها دیشب رفتیم یکی از شعبه های عطاویچ و یکی یه دونه غول عطاویچ خوردیم. خیلی خوشمزه بود. یکی از دوستام که یه کم بیشتر جا داشت یه غول دو نفره خورد با کلی سیب زمینی و قارچ سوخاری. مهمترین قسمتش اینجا بود که مهمون یکی از همکارها بودیم که خودش نیومده بود. آقا خلاصه کنم، ترکیدیم   
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۰ ب.ظ
..........................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 07 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ
این نقطه چینها چی هستن دیگه . اپیدمی نقطه چین :دی
Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: این نقطه چینها چی هستن دیگه . اپیدمی نقطه چین :دی
Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk
تازه جالب تر بعضی پست های نقطه چین هستند که لایک هم شدن!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ق.ظ
اینقدر از این خخخخخ بدم میاد! چیه آخه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تازه جالب تر بعضی پست های نقطه چین هستند که لایک هم شدن!
اونایی که لایک کردن احتمالا چشم برزخی دارن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ ب.ظ)phd-stu نوشته شده توسط: جای همتون خالی من و دو تا از همکارها دیشب رفتیم یکی از شعبه های عطاویچ و یکی یه دونه غول عطاویچ خوردیم. خیلی خوشمزه بود. یکی از دوستام که یه کم بیشتر جا داشت یه غول دو نفره خورد با کلی سیب زمینی و قارچ سوخاری. مهمترین قسمتش اینجا بود که مهمون یکی از همکارها بودیم که خودش نیومده بود. آقا خلاصه کنم، ترکیدیم
ما هم جاتون خالی مهمون یکی از بچه ها بودیم که به قولی شیرینی سر کار رفتنش رو داد ... بسی خوش گذشت ....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ
جای همگی خالی من هم دوستمو مهمون کردم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - phd-stu - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ق.ظ
صبح ساعت ۷ بیدار شی، بعد رادیو رو روشن کنی بزنی کانال زیر، همینطور که داری لباستو میپوشی و صبحانه میخوری، دو تا ایمیل جواب بدی و یه فنجون قهوه بخوری و بعدشم بدو بدو بری که داره دیرت میشه! خیلی حال میده!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ ق.ظ
یه سری خاطرات مربوط به غذا خوردن خوابگاه هست (برای دوستان البته، نه من) که تعریف کنم دیگه هیچی!  
|