گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)sh_s نوشته شده توسط: مگه امروزم میخواین بخونین؟امروز ۴ شنبست. جمعه امتحانمه. امروزم میخونم فردا استراحت. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)sh_s نوشته شده توسط: مگه امروزم میخواین بخونین؟امروز ۴ شنبست. جمعه امتحانمه. امروزم میخونم فردا استراحت. منم همینطور میگم unic کی میخوای اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و اینجارو مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به خون بکشی !!!!؟ روز آخره هااا و خطاب به هوسشاه (hosshah) خوشم اومد آقا رفیقت گوگلو میگم خوب هواشناسی کرد روتو سفید کرد حالا ببین توو عالم رفاقتتون سوالای پس فردا رو هم پیش گویی میکنه واسمون ؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: و خطاب به هوسشاه (hosshah) ما اینیم دیگه تو رفاقت جون میدیم این یه موردو داش گوگول فقط پس بینی میکنه. تو مرامش پیشبینی این چیزا نیست |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: روز آخره هااا عجله کارِ انسانهاست اما من الان خوابم میاد دارم بزور کیک و چایی میخورم سندی گوش میدم و به تستهای ۹۲ میپردازم. تا غروب فرمان حمله رو صادر میکنم. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Elena_71 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ)نارین نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: بچه ها من ۱سر رفتم قبولیا و رتبه های پارسال مانشت رو دیدم پیشنهاد میکنم حتما حتما برید ببینید اصن یه انرژی مثبتی داره که نگو بفرمایید manesht.ir/forum/forum-580.html |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
به پایان میرسد دفتر گوره بابای حکایت، حکایتی بود این حکایت کنکور. جمعه بعد از ظهرم این دفتر و آتیش میزنم. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: مرور آمار تموم شد امیدوارم همه ی سوال ها رو از فصل یک و دو بدن(یه چیزی شبیه پارسال)امسال لیمن پیرسون(؟) دستت رو میبوسه من همین الان فهمیدم پایگاه داده ۴ فصل رو نخوندم! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
من که دیگه جمع کردم امروز گذاشتم کنار. سوزوندنشون باشه واسه چهارشنبه سوری بای |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم سیستم عامل شعبه ۹۱ تشکر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
شیراز داره برف میزنه!! آواتارهای جدید مبارک |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sh_s - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)sh_s نوشته شده توسط: مگه امروزم میخواین بخونین؟امروز ۴ شنبست. جمعه امتحانمه. امروزم میخونم فردا استراحت. وای راس میگین.من فک میکنم همه it هستن!!!!! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - alagh - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ
دوستان این سه تا سوال جوابشون در حد چند کلمه است محاسبات سال ۹۲ بالاخره درجه چند جمله ایی کمتر ازتعداد نقاط درونیابی است یا بیشتر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هوش سال ۸۷ بالاخره پیچیدگی فضاییRBFS بیشتره یا SMA? مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. محاسبات سال ۸۷ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. همچنین تشکر ویژه دارم از Azarakhsh1986 و masoud67 و e.sharm که ۳ تا سوال قبلی من رو جواب دادن.. کاش زودتر اینترنت میگرفتم و بیشتر کنارتون بودم برای همه دوستان مانشتی ارزوی موفقیت دارم ته دلم روشنه امسال هرکسی به خواسته هاش میرسه. ار اول مرداد شروع کردم به خوندن سال دومم هست .ازمون ها هم بین ۳۶ تا ۱۳۳ بودم..این یه ماه اخر اصلا خوب نبود روحیه داغون ... اما شکر خدا این یه هفته تونستم مرور خوبی داشته باشم.انگار خدا این یه هفته رو فقط به خاطر من تمدید کرد نتیجه رو بدیم دست خدا.من که خیلی ارومم ... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: تازه از خواب پاشدم هیچ برنامه ای ندارم فقط میدونم باید دوره کنم!منم از قائم شهر فرستادم کلا ارتش از مهر داره بیشتر میگیره ۲ماه پیش رفیقامم افتاده همونجا (۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط:تو پادگان یه کاغذ بگیر دستت بنویس مانشت پیدات کنم ))(23 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: دوستان من که تکلیفم مشخص شده |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
خدا خودش گفت قبولی به جون خودم راست راست میگم خودش گفت |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نارین - ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
چرا اینقدر سر من الان درد میکنه ؟ اگه فرداام همینجوری درد گرفت چه کنم ؟ خداجونم منکه همه چیو سپردم به خودت پس این سر درد چی میخواد از من |