![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی - نسخهی قابل چاپ |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: به نظر شما الان که میخوام راسه ارشد بخونم از مرجع بخونم؟ میرسم؟ اگه نظر من رو میخاین بارها هم گفتم خیر برای مرجع خوندن در زمان کنکور زمان کافی ندارید البته فرد به فرد متفاوته کلیت رو خدمتون عرض کردم از روی کتابهای نکته و تست تایید شده در همین تاپیکهای اخیر مانشت بخونید اگه فرصت کردید بعد به مرجع رجوع کنید که ضرر نکنید |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ
از بچه های مانشتی کسی هست که رتبهی خوبی اورده بوده باشه؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۲۹ ب.ظ
هنوز که رتبهها نیومده! اما بجه های سال قبل هستن! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - hanif - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ
سال پیش luna خانم شریف قبول شدن. |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - Parva - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: اگه نظر من رو میخاین بارها هم گفتم آقای موج اگه کسی از الان هم شروع کرده باشه بازم مراجع رو توصیه نمی کنین من شدیدا نیاز به مشاوره دارم تقریبا دارم میخونم به دلیل مشکلاتی که دارم فعلا در حد نیمه مطلوب هستم شما که این راه رو طی کردین من چطور میتونم سوالاتم رو بپرسم مخصوصا بااین شرایط بعد پیغام های خصوصی |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - موج - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: آقای موج اگه کسی از الان هم شروع کرده باشه بازم مراجع رو توصیه نمی کنین من شدیدا نیاز به مشاوره دارم تقریبا دارم میخونم به دلیل مشکلاتی که دارم فعلا در حد نیمه مطلوب هستم شما که این راه رو طی کردین من چطور میتونم سوالاتم رو بپرسم مخصوصا بااین شرایط بعد پیغام های خصوصی البته من یه نفرم وممکنه کلامم صحیح نباشه ولی خب حرفم اینه قضاوت با شما شما میای کتابهای مرجع رو میخونی یه درصدی هم احتمال بده که به چیز دیگه ای نرسی و بخوری به کنکور خب حالا فقط مرجع خوندی و تست هم نزدی چه حالی داری یه حالت دیگه که کتابای نکته وتست رو بخونی (یه کتاب مطمئن برای هر درس) خب هر چقدر کند باشی با تستاش دیگه تو پاییز جمع میشه حالا اگه همونجا هم به کنکور برسی بحران روحی برات پیش نمیاد اگه درسی ضعیفی تست زنید خوب نبود اون زمان و مشکل مفهومی داشتی میتونی اون وقت بری سراغ مرجع ----------------------------------------------------------------------------------- خب حالا ممکنه شما شخصیتت متفاوت باشه مثلا از همین الان زمانت رو بالای ۵-۶ ساعت بستی و واقعا عملیش کردی و در توان خودت میبینی که اول مرجع رو بخونی بعد نکته وتست چه بهتر ایمیل من |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ
من یه سری درسو میخام از مرجع بخونم یه سری دیگه رو نه ریاضیها رو فقط تست می زنم و نیازی به مرجع نیست اما ساختمان داده و معماری و نظریه رو میخام مرجع بحونم. سیستم عامل رو پارسه منطقی رو راهیان ارشد و پوران |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ
مثلا مهندس نرم افزار میشه از منبع نخوند..ویرایش هفتمش ترجمه کی بود؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
ما واسه ارشد مهندسی نرم نداریم |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - kashir - 06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: من یه سری درسو میخام از مرجع بخونم یه سری دیگه رو نه منم همین کارو میکنم، چون همه دروس که به منبع نیاز ندارن یا اگه هم داشته باشن نمیرسم بخونم من پایگاه داده ها، منطقی رو عمرا از منبع بخونم فقط گریمالدی واسه گسسته و CLRS رو واسه ساختمان داده و الگوریتم میخونم، بقیه دروس فقط کتاب کنکوری و اگه جایی گیر کردم از منبع استفاده میکنم |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط:منم همین کارو می کنم!البته + معماری و شبکه!!(05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: من یه سری درسو میخام از مرجع بخونم یه سری دیگه رو نه هوش و هنوز پاس نکردم!نمی دونم بخوام بخونم یا نه!اما اون ۴ فش قخ ئهناخخدشئ! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - fatemeh-r - 06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ
منم منطقی رو از منبع نم خونم اما معماری رو از مانو میخونم مخصوصا تمریناش. اما پایگاه از کتاب cjd date ترجمه جعفر نراد البته قدیمی که جواب تمریناشو داره . جدیدش چرته و توریناشو نداره. اولش می خاستم شرو کنم نمیشد هی برنامه میریختم انجامش نمی دادم اما فک کنم اول نباید از روی برنامه بخونه . اول از یه کتاب شروع کنیم تا راه بیوفتیم بعد یواش یواش کتابا رو اضافه کنیم |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - shahryar - 06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ
بچهها من یه چند تا توصیه دارم واسه کسایی که می خوان از رو کتاب مرجع بخونن: واسه درس ساختمان داده و طراحی الگوریتم حتما حتما کتاب کورمن با تمرینها رو بخونید. واسه درس نظریه حتما کتاب لینز + تمام تمرینها(ادیشن جدید این کتاب رو بخونید چون تمرینهاش اضافه شده.) واسه درس سیستم عامل کتاب جدید دکتر حقیقت(کتاب جدید پارسه) + تمرین های آخر فصل کتاب های سیلبر شاتز و استالینگز و تننبام رو بخونید. به نظر من واسه معماری کتاب پوران و واسه منطقی کتاب مقسمی رو بخونید. موفق باشید. |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ب.ظ)alirezalink نوشته شده توسط:(06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: اما اون ۴ فش قخ ئهناخخدشئ! افرین به شما!!! کاش توی جنگ جهانی دوم شما هم حضور داشتین!مطمئنن توی رمز گشایی صاحب سبک می شدین! ![]() ![]() ![]() (۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: بچهها من یه چند تا توصیه دارم واسه کسایی که می خوان از رو کتاب مرجع بخونن: این کتاب جدید پارسه که می گین چاپ ۸۹ هست؟ |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - shahryar - 06 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ
این کتاب جدید پارسه که می گین چاپ ۸۹ هست؟ [/quote] بله.کتاب بسیار کاملی هست. |