در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من از امضای شما خیییلی لذت میبرم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
خوب من از باشگاه اومدم باو چه خبره ۵ صفحه رفتین جلو به نظر منم ۲شنبه نمیاد چون که دوشنبه تعطیل رسمیه کارکنان سنجش هم در خواب ناز به سر میبرند |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - saeed313 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
پارسال این موقعه ها فکر می کردم رتبم تک رقمی بشه... همچین با اعتماد به نفس رفتم سراغه سیستم،موقعه اعلام نتایج که نگو.... ولی بد جور ضایع شدم.... پارسال خیلی خوندم و زحمت کشیدم برعکسه امسال که به طوره میانگین روزی ۲ ساعت درس خوندم.... ولی آدما خیلی زود تغییر می کنند،من تا دیروز اصن کنکوره ارشد یادم رفته بود،که یکی از دوستان بهم گفت ۲۲ جوابا میاد ..... اونایی که استرس دارن مطمئن باشن ساله بعد همین موقع به حال الانشون می خندن در کل امیدورام هرکس که تلاش کرده،نتیجشو ببینه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - masoud67 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:ما ده انگشتی تایپ میکنیم ، اون ده انگشتی میزنه.(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: این آدم توی کیبورد تقریبا به بالاترین درجه های عرفانی رسیده و میشه الگویی باشه برای بقیه کیبوردی ها |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
دوستان اگه یه سایت رو بیش از حد باز و بسته کنید ممکنه به دلایلی IP شما بلاک بشه دوست عزیز هم فکــــر کنم سایت سنجش رو با یه IP زیاد باز کرده، IP ش بلاک شده سنجش هیچ مشکلی نداره |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ
من از امروز صبح بی اشتها شدم به زور غذا میخورم اول فکر کردم بخاطر شام عروسی دیشب بوده ولی از اونجایی که دندونام هم چسپیده به هم!! فک کنم استرس نتایج گرفتم حالا فوقش ۷۰۰ و۸۰۰ میشیم دیگه ها؟ بدتر از این که نیست که |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: پارسال این موقعه ها فکر می کردم رتبم تک رقمی بشه... خیلی روحیه گرفتم دستتون درد نکنه درصد هاتون فرق کرده بود یعنی؟؟؟ با اون چیزی که اول حساب کرده بودید؟؟؟ (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خوب من از باشگاه اومدم داداش.... سشنبه تعطیل رسمیه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: اصلا شما بودی خودتو میبخشیدی؟؟؟فکر کنم اگر بلایی تو کنکور امسال سر من اومد سر تو میومد الان خودکشی کرده بودی کنکور پارسال ۴۶ درصد مشترک زدم امسال ۳۹ جالب نیست؟ کنکور پارسال ساختمان داده همه رو درست زدم امسال شدم ۱ از ۶ کنکور پارسال معماری ۴ از ۶ شدم کنکور امسال ۱ از ۶ هدفم بین ۱ تا ۵ بود ولی الان ملوم نیست رتبه ام بهتر از پارسال بشه پارسال باز هم به همین شکل هدفم شریف بود هم امسال هم پارسال چندین آزمون رو یک شدم ولی الان .... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Asemaneabi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:ما ده انگشتی تایپ میکنیم ، اون ده انگشتی میزنه.(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: این آدم توی کیبورد تقریبا به بالاترین درجه های عرفانی رسیده و میشه الگویی باشه برای بقیه کیبوردی ها واقعا چقققد روحیه خلاقی دارید شماها.... این امضاها رو از کجا میارید؟؟؟؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - saeed313 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: پارسال این موقعه ها فکر می کردم رتبم تک رقمی بشه... حقیقت من پارسال درصد نگرفتم....چون می ترسیدم تعداد سوالهایی رو که زده بودم خیلی بود و غلط زیاد داشتم(به خاطره اعتماد به نفس زیادی بالا) ولی امسال درصدامو گرفتم که از پارسال بهتر بود.... در هر صورت ما دیگه کنکورو دادیم و افسوس به خاطره اشتباهات سره جلسه و یا قبل از کنکور فقط خودمونو اذیت می کنه... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maryam.raz - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
راستی این عمو جان کجاست نیستش؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: آقا ممد تو همکلاسی ما بشو ، یه کله با مغز باهوش به حساب مندمت گرم آقا... فدایی داری این FastFinger من برای فارسی: |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Amoojan - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
همین جا نشستم حواسم به همتون هست! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
انگلیش فارسیش |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - RMO - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
بعد از اعلام نتایج سرعت ارسال پستا بهمین منواله یعنی؟؟؟ آی شماهایی که اینجا اکتیو هستین مدیونین اگه بعدا رتبه هاتونو نگین |