معماری روزانه محقق اردبیلی یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
معماری روزانه محقق اردبیلی یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران - ۲۰O30 - 06 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ
نظرمنم اینه که همون آزاد بهتره بارفتن به اردبیل کارتونم بایدبذاریدکناروهمون رفت وآمدهایی که میکنیدخودش کلی هزینه برمیشه براتون پس همون آزادبریدبهتره درستونو ادامه میدین درکنارش شغلتونم دارید. |
معماری روزانه محقق اردبیلی یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران - abolfazl pepco - 16 شهریور ۱۳۹۸ ۰۷:۵۵ ب.ظ
با سلام بلاخره کنار سربازی و گارگری کردن و شبا درس خوندن حالا گرایش معماری کامپیوتر محقق اردبیلی روزانه قبول شدم. ساکن تبریزم برم یا نه؟؟؟ بشینم طراحی سایت یاد بگیرم؟؟؟؟ |
RE: معماری روزانه محقق اردبیلی یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران - khayyam - 17 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۸ ۰۷:۵۵ ب.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: با سلام بلاخره کنار سربازی و گارگری کردن و شبا درس خوندن حالا گرایش معماری کامپیوتر محقق اردبیلی روزانه قبول شدم. ساکن تبریزم برم یا نه؟؟؟ بشینم طراحی سایت یاد بگیرم؟؟؟؟من اردبیلی هستم و موقعیت دانشگاه و درباره خود شهر اردبیل می تونم بهت بگم ولی در مورد سطح دانشکده کامپیوتر دانشگاه اردبیل اطلاعاتی ندارم . اینکه خودت ترک هستی پس مشکلی نخواهی داشت با صحبت کردن ، خود شهر اردبیل هم شهر خوبیه و به نسبت ارزون ولی من خودم درس خوندن تو اردبیل رو پیشنهاد نمی کنم احساس می کنم استاداش زیاد خوب نیستن ! |