تالار گفتمان مانشت
تغییر سرور مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: تغییر سرور مانشت - انرژی مثبت - ۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ

(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  آقای دکتر این تغییر سرور تو سیستم donate اثرگذار نیست؟
یه پرداخت بود که موفقیت‌آمیز تمام نشد..
نقل قول از ارسال اول دکتر

(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  ۲. با توجه به تغییر آی‌پی فعلاْ اتصال به بانک جهت همراهی با مانشت کار نمی‌کنه و باید منتظر بمونید تا برقرار بشه.

تغییر سرور مانشت - admin - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ

فکر می‌کنم الان مشکلی در پرداخت نباشه. البته خودم تست نکردم. الان تست می‌کنم نتیجه رو می‌گم. به شدت به کمک‌هاتون نیازمندیمBig Grin

تغییر سرور مانشت - Manix - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ

آقای دکتر ۲-۳ روز هست که وب سایت خیلی کند شده (سرعت پینگ افتضاح)

بعضی از ساعات که اصلا سایت باز نمیشه ، من فکر میکردم فقط برای من این مشکل وجود داره ولی مثل اینکه بعضی از کاربران دیگر نیز همین مشکل رو دارند.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

احتمالا سرعت پورت ارتباط با اینترنت سرور جدید تعریف چندانی ندارد.

تغییر سرور مانشت - admin - 21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ

سلام
مشکل مربوط به کارهایی هست که من دارم انجام می‌دم. فکر می‌کنم از فردا سرعت رویایی بشه. وب سرور رو از آپاچی به lighttpd.net تغییر دادم و بهبود عجیبی توی سرعت داریم.
به صورت موقتی برنامه چت برداشته شده و اشکالاتش رفع شده و ان شا الله از روزهای آینده و بعد از بررسی نهایی برگشت داده خواهد شد.

تغییر سرور مانشت - admin - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  این مورد پرداخت فکر کنم هنوز هستش نه؟
تغییر آی‌پی داشتیم و بانک همکاری نکرده هنوز. ان شا الله هفته آینده درستش می‌کنیم.