تالار گفتمان مانشت
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ

من خودم هم حس می‌کنم سرعتش خیلی با قبلیه فرقی نداره Big Grin
باید یه سری کارهای اساسی دیگه انجام بدیم.

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - Payam92 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  من خودم هم حس می‌کنم سرعتش خیلی با قبلیه فرقی نداره Big Grin
باید یه سری کارهای اساسی دیگه انجام بدیم.
دستت درد نکنه کارارو انجام بده بعضی موقع ها دیگه خیلی پایین میاد.
و نسبت به قبل خیلی با error بر میخوریم!

RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - آرتا - ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ

آقا دیگه کلا مانشت یه چند روزی که بعضی وقتها اصلا بالا نمیاد

همین الان یه دوساعتی میشه که واسه من بالا نمیومد الان درست شد

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - arixooo - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ

توی ۱ ساعت اخیر هر بار که ریفرش کردم با یه نام کاربری دیگه لاگین شدم..چه باگ خطرناکی هم داره..

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - berkeley - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ

دقیقا یه ۲-۳ساعتی اصلا برا من بالا نمی اومد

به گمانم سرور قبلی رو با یه سرور چینی عوض کردن!!!!

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ

سرور یه مشکل پهنای باندی داشت. بعید می‌دونم دیگه تکرار بشه Big Grin

(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  توی ۱ ساعت اخیر هر بار که ریفرش کردم با یه نام کاربری دیگه لاگین شدم..چه باگ خطرناکی هم داره..
در این حد؟؟؟

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - fatemenp - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ

سرعت واسه منم خیلی پایینه !!
آدم دق میکنه !!
:دی

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - MarkLand - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ

عنوان تاپیک باید بشه سرعت بالای مانشت در بر خی موافع!Big Grin
البته از زحمات دکتر تشکر می کنیمSmile..... صحبتهایی که می کنم کلی هست..

ما دچار توهم هستیم...کجا ما فیس بوک می تونیم داشته باشیم؟ یا موتور جستجو؟ اره اگه بخوایم برای خودمون راه بندازیم با بودجه دولتی می تونیم برای کشوری که ضریب نفوذ اینترنتش در حد پایینی هست یه کارایی کنیم....
مشکلات این روزای مانشت رو که می بینم به توهم بودن پیشرفت بیشتر قانع میشم...یه سایتی مثل فیس بوک که ۷۰۰ میلیون عضو داره سرعتش هم مناسبه با اون حجم بالای update هر لحظه!!
بهتره بدونیم که مثل همون پیکانی که در حد ماست کامپیوتر هم در همون حدیم چه نرم افزاریش و چه سخت افزاریش توهم ساخت بی ام و به سرمون نزنه!

RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - آرتا - ۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:  عنوان تاپیک باید بشه سرعت بالای مانشت در بر خی موافع!Big Grin
البته از زحمات دکتر تشکر می کنیمSmile..... صحبتهایی که می کنم کلی هست..

ما دچار توهم هستیم...کجا ما فیس بوک می تونیم داشته باشیم؟ یا موتور جستجو؟ اره اگه بخوایم برای خودمون راه بندازیم با بودجه دولتی می تونیم برای کشوری که ضریب نفوذ اینترنتش در حد پایینی هست یه کارایی کنیم....
مشکلات این روزای مانشت رو که می بینم به توهم بودن پیشرفت بیشتر قانع میشم...یه سایتی مثل فیس بوک که ۷۰۰ میلیون عضو داره سرعتش هم مناسبه با اون حجم بالای update هر لحظه!!
بهتره بدونیم که مثل همون پیکانی که در حد ماست کامپیوتر هم در همون حدیم چه نرم افزاریش و چه سخت افزاریش توهم ساخت بی ام و به سرمون نزنه!

کلان من با حرفهات موافقم ولی خب یه نکته ای رو هم توجه داشته باش دوست عزیز .
اینجا یه سایت خیلی بزرگ از لحاظ تیم طراحی یا مثلا پشتیبان مالی حرفه ای که نیست .
البته ما تو ایران هم یه سایتهایی مث خبرآنلاین داریم که روزانه هزاران بازدیدکننده داره و اصلا هم از لحاظ سرعت پهنای باند مشکل نداره .
خود من زمانی که داشتم یه سایت واسه یکی از نمایشگاه ها با چند تا از بچه های طراح وب سایت می نوشتیم همین مشکل رو داشتیم چون از لحاظ مالی پشتوانه خوبی نداشتیم نمیتونستیم سرور های خیلی قوی رو واسه پهنای باندمون انتخاب کنیم .
توی همین مانشت دکتر خودش یه فرد حقیقیه که داره با لطف خودش این سایت رو اداره می کنه و همین ۲۷۰۰۰ هزار کاربری که از امکانات خوب این سایت استفاده می کنن حاصل کدنویسی های حرفه ای ایشون هستش .

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - MarkLand - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:  کلان من ما حرفهات موافقم ولی خب یه نکته ای رو هم توجه داشته باش دوست عزیز .
اینجا یه سایت خیلی بزرگ از لحاظ تیم طراحی یا مثلا پشتیبان مالی حرفه ای که نیست .
البته ما تو ایران هم یه سایتهایی مث خبرآنلاین داریم که روزانه هزاران بازدیدکننده داره و اصلا هم از لحاظ سرعت پهنای باند مشکل نداره .
خود من زمانی که داشتم یه سایت واسه یکی از نمایشگاه ها با چند تا از بچه های طراح وب سایت می نوشتیم همین مشکل رو داشتیم چون از لحاظ مالی پشتوانه خوبی نداشتیم نمیتونستیم سرور های خیلی قوی رو واسه پهنای باندمون انتخاب کنیم .
توی همین مانشت دکتر خودش یه فرد حقیقیه که داره با لطف خودش این سایت رو اداره می کنه و همین ۲۷۰۰۰ هزار کاربری که از امکانات خوب این سایت استفاده می کنن حاصل کدنویسی های حرفه ای ایشون هستش .

گفتم حرفام کلی هست....اما شاید شما دوست داشته باشید حرفای خودتون رو بزنید ولی فکر نکنم به حرفایی که من زدم ربطی داشته باشه.... اره من هم می دونم چطوری مانشت اداره میشه و همون اول هم از دکتر تشکر کردم.
موضاعاتی هم که گفته شد قصد قیاس نبوده که شما این کار رو انجام دادید حتی من اسم بودجه دولتی رو هم اوردم که فرض رو بذاریم تو بهترین حالت مالی...

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ

ما اگه می‌تونستیم یه سرور اختصاصی کرایه کنیم راحت ترافیک خبرآنلاین رو ساپورت می‌کردیم. الان ما با رم محدود شده، CPU محدود و پهنای باند محدود حدود ۱۰۰ کاربر در ثانیه رو ساپورت می‌کنیم.
مشکلی دیگه هم قابلیت‌های خاص مانشت هست که خیلی زمان سرور رو تلف می‌کنه. ان شا الله فکری به حال رفع این مشکلات می‌کنیم. احتمالا برخی از قابلیت‌ها رو محدود می‌کنیم.

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ق.ظ

(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)sara1987 نوشته شده توسط:  توش پست که میزنی پست ارسال میشه اما توش نشون داده نمیشه !! تست کنید خیلی عجیبه !!!!!!
تو این چند روز دستم تو سروره و هر اتفاقی عجیب نیستBig Grin مثل لاگین شدن با نام یکی دیگهSmile) از این جور چیزهاWink

RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - آرتا - ۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ

دکتر جان فک کنم همچنان مشکلاتی هست

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:  دکتر جان فک کنم همچنان مشکلاتی هست
این مشکلات عمدی هست Wink سرور در حال کانفیگه و به همین خاطر این اتفاقات می‌افته.

سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)sara1987 نوشته شده توسط:  دکتر الان میشه هدیه داد و ویژه شد؟ برای حامی مالی یک ستاره چقدر باید پرداخت کنم؟
نه متاسفانه. اتصالمون به بانک دچار اشکال هست.