تالار گفتمان مانشت
دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mehr.iman - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ

(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  البته خیلی خنده دار نبود ولی بدک نبود ولی واقعا نمیدونم هدف از ساخت این فیلم چی بود آخه تو TV که نمیگذاشتن پخش بشه !!!!
بچه های دانشگاه ما یه کلیپ ساخته بودن من که خیلی خوشم اومد کلی خندیدم یه ۵ باری دیدمش شایدم بیشتر .....
بی زحمت همین کلیپی که میگید را آپلود کنید ما هم یه ۵ باری شایدم بیشتر ،ببینیم بخندیم Smile
آره،تایید میشه!
آخه نی که ما بیکاریم هی حوصلمون سر میره!Big Grin

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - Soheil - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ ق.ظ

(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:  
(21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.
اون تیکه ای هم که همش با مسخره بازی روح آریایی، روی آریایی میکرد خیلی مسخره بود! در کل می تونست خیلی بهتر باشه!
من چند شبه دارم هر شب این فیلمو نگا میکنم سیر نمیشم!
خیلی باحال بود اصلا باورم نمیشد کار مهران مدیری باشه!
اگه ParsaNA نگفته بود اون بنفشه خواهه عمرن نمیشناختمش،اون یه تیکه که در مورد خروج از ایران بدون پاسپورت دارن با هم صحبت میکنن هم ته خندس.
در ضمن خیلی هم تو سایتا سرو صدا کرده و خیلی‌ها مدیریو بردن زیر سوال ولی خداییش کارش درسته.
اتفاقا ما هم با بچه‌ها شبی یه دور میشینیم میبینیمش! هر شب هم یه مورد جدید از تو دیالوگ پر موردش پیدا میشه! معلوم نیست اصلا هدفش از این دیالوگا چیه!

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mahdi20 - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ

جالبه برای مسئله دموکراسی در ایران به جای راه حل نظامی راه حل گیاهی را توصیه می کنه ..Big Grin

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ

(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  البته خیلی خنده دار نبود ولی بدک نبود ولی واقعا نمیدونم هدف از ساخت این فیلم چی بود آخه تو TV که نمیگذاشتن پخش بشه !!!!
بچه های دانشگاه ما یه کلیپ ساخته بودن من که خیلی خوشم اومد کلی خندیدم یه ۵ باری دیدمش شایدم بیشتر .....
بی زحمت همین کلیپی که میگید را آپلود کنید ما هم یه ۵ باری شایدم بیشتر ،ببینیم بخندیم Smile
فعلا نمیشه چون باید cut اش کنم و ..... انشاالله بعد از کنکور.

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mahdi20 - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ق.ظ

(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  
(24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  
فعلا نمیشه چون باید cut اش کنم و ..... انشاالله بعد از کنکور.
مرسی و قول بدید سانسورش نکنید Big Grin

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ

نه چیزی واسه سانسور نداره.یه کلیپ دیگه هم دارم دانشجوییه اگه پیداش کنم آپ میکنم.

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mehr.iman - 24 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:  
(21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.
اون تیکه ای هم که همش با مسخره بازی روح آریایی، روی آریایی میکرد خیلی مسخره بود! در کل می تونست خیلی بهتر باشه!
من چند شبه دارم هر شب این فیلمو نگا میکنم سیر نمیشم!
خیلی باحال بود اصلا باورم نمیشد کار مهران مدیری باشه!
اگه ParsaNA نگفته بود اون بنفشه خواهه عمرن نمیشناختمش،اون یه تیکه که در مورد خروج از ایران بدون پاسپورت دارن با هم صحبت میکنن هم ته خندس.
در ضمن خیلی هم تو سایتا سرو صدا کرده و خیلی‌ها مدیریو بردن زیر سوال ولی خداییش کارش درسته.
اتفاقا ما هم با بچه‌ها شبی یه دور میشینیم میبینیمش! هر شب هم یه مورد جدید از تو دیالوگ پر موردش پیدا میشه! معلوم نیست اصلا هدفش از این دیالوگا چیه!
حالا خوبه گفتی حرفی واسه گفتن نداره!Big Grin
به نظر من یه جورایی تبلیغ قهوه تلخشو کرده!،آخه اکثر بازیگراش تو قهوه تلخم هستن طرف اینو میبینه خوشش میاد میره قهوه تلخو میخره!
ولی واقعا این بازیگرای ما چه استعدادی دارنا!،واقعا که شناگرای خوبین!
یاد اون دیالوگ معروف افتادم که میگفت چه کنیم که اسلام دست و پای مارو بسته!Big Grin

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۶ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۱ ب.ظ

امروز توی بخش وبگردی ۲۰:۳۰ قسمتهایی از این فیلم رو نشون داد و شبکه هایی هم که به اون صحنه‌ها شباهت داشت (یا از روی اون ساخته شده بود!) رو نشون داد!
بعدش هم نشون داد که مجری یکی از اون شبکه‌ها بعد از دیدن این فیلم جلوی دوربین گفته که من پشتم لرزید و دیگه نمیام جلوی دوربین!!!!!!!

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - hanif - 27 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۳۶ ق.ظ

وای که چقدر از ۲۰:۳۰ بدم میاد

دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۷ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ق.ظ

آره پا توی کفش همه میکنن.

RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - **sara** - 27 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ب.ظ

Huhاینقدر تعریف کردین از فیلمش دانلود کردم دیدم.
جالب نبود. برای وقت هایی خوبه که اصرار شدید داشته باشی که وقتتو هدر بدیTongue