دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mehr.iman - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:آره،تایید میشه!(23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: البته خیلی خنده دار نبود ولی بدک نبود ولی واقعا نمیدونم هدف از ساخت این فیلم چی بود آخه تو TV که نمیگذاشتن پخش بشه !!!!بی زحمت همین کلیپی که میگید را آپلود کنید ما هم یه ۵ باری شایدم بیشتر ،ببینیم بخندیم آخه نی که ما بیکاریم هی حوصلمون سر میره! |
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - Soheil - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:اتفاقا ما هم با بچهها شبی یه دور میشینیم میبینیمش! هر شب هم یه مورد جدید از تو دیالوگ پر موردش پیدا میشه! معلوم نیست اصلا هدفش از این دیالوگا چیه!(21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط: جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.من چند شبه دارم هر شب این فیلمو نگا میکنم سیر نمیشم! |
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mahdi20 - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ
جالبه برای مسئله دموکراسی در ایران به جای راه حل نظامی راه حل گیاهی را توصیه می کنه .. |
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:فعلا نمیشه چون باید cut اش کنم و ..... انشاالله بعد از کنکور.(23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: البته خیلی خنده دار نبود ولی بدک نبود ولی واقعا نمیدونم هدف از ساخت این فیلم چی بود آخه تو TV که نمیگذاشتن پخش بشه !!!!بی زحمت همین کلیپی که میگید را آپلود کنید ما هم یه ۵ باری شایدم بیشتر ،ببینیم بخندیم |
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mahdi20 - 24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:مرسی و قول بدید سانسورش نکنید(24 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:فعلا نمیشه چون باید cut اش کنم و ..... انشاالله بعد از کنکور.(23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: البته خیلی خنده دار نبود ولی بدک نبود ولی واقعا نمیدونم هدف از ساخت این فیلم چی بود آخه تو TV که نمیگذاشتن پخش بشه !!!!بی زحمت همین کلیپی که میگید را آپلود کنید ما هم یه ۵ باری شایدم بیشتر ،ببینیم بخندیم |
دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ
نه چیزی واسه سانسور نداره.یه کلیپ دیگه هم دارم دانشجوییه اگه پیداش کنم آپ میکنم. |
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - mehr.iman - 24 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۲۴ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:حالا خوبه گفتی حرفی واسه گفتن نداره!(23 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:اتفاقا ما هم با بچهها شبی یه دور میشینیم میبینیمش! هر شب هم یه مورد جدید از تو دیالوگ پر موردش پیدا میشه! معلوم نیست اصلا هدفش از این دیالوگا چیه!(21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط: جالبه ولی چیزی برای گفتن نداره، فقط مسخره کردن محض لس آنجلسی هاست.من چند شبه دارم هر شب این فیلمو نگا میکنم سیر نمیشم! به نظر من یه جورایی تبلیغ قهوه تلخشو کرده!،آخه اکثر بازیگراش تو قهوه تلخم هستن طرف اینو میبینه خوشش میاد میره قهوه تلخو میخره! ولی واقعا این بازیگرای ما چه استعدادی دارنا!،واقعا که شناگرای خوبین! یاد اون دیالوگ معروف افتادم که میگفت چه کنیم که اسلام دست و پای مارو بسته! |
دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۶ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۱ ب.ظ
امروز توی بخش وبگردی ۲۰:۳۰ قسمتهایی از این فیلم رو نشون داد و شبکه هایی هم که به اون صحنهها شباهت داشت (یا از روی اون ساخته شده بود!) رو نشون داد! بعدش هم نشون داد که مجری یکی از اون شبکهها بعد از دیدن این فیلم جلوی دوربین گفته که من پشتم لرزید و دیگه نمیام جلوی دوربین!!!!!!! |
دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - hanif - 27 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۳۶ ق.ظ
وای که چقدر از ۲۰:۳۰ بدم میاد |
دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - ف.ش - ۲۷ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ق.ظ
آره پا توی کفش همه میکنن. |
RE: دانلود فیلم ماهواره مهران مدیری (کریسمس ۲۰۱۱) - **sara** - 27 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ب.ظ
اینقدر تعریف کردین از فیلمش دانلود کردم دیدم. جالب نبود. برای وقت هایی خوبه که اصرار شدید داشته باشی که وقتتو هدر بدی |