تالار گفتمان مانشت
از من به شما نصیحت که.. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
از من به شما نصیحت که.. - Helmaa - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ

از یاد نبریم که:

ادب و احترام گذاشتن هیچ خرجی نداره اما همه چیز رو با خودش میخره!!

از من به شما نصیحت که.. - hnarghani - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ

حواستون را جم کنید. زندگی تون تکراری نشه.هر از چند گاهی یه تنوعی به خودتون بدید.پنجره رو باز کنید بزارید هوای تازه بیاد.

از من به شما نصیحت که.. - هاتف - ۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ ب.ظ

رفتید کتابخونه عمومی، با دوستانتون سر یک میز ننشینید!
علاوه بر اینکه فاتحه ی بازدهی خوندست، به وقتی فکر کنید که کناری تون با دوستش داره صحبت می کنه، بقیه ازین کار ناراضی اند.

RE: از من به شما نصیحت که.. - neilabak - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ

همیشه رک باشید.همیشه رک باشید و همیشه رک باشید...ولی مواظب باشید که به گستاخی نکشه

از من به شما نصیحت که.. - hnarghani - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ

هرگز کسی را ناامید مکنید ،شاید امید تنها چیزی باشد که او دارد.

از من به شما نصیحت که.. - asp_vb - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ

از من به شما نصیحت اگر می خواهید کنکور مهندسی بدید حتما ریاضی بخونید و فکر نکنید بدون ریاضی خوندن می تونید رتبه خوبی بیارید اگرم حوصله ریاضی ندارید از همون اول برید IT وگرنه یک سالتون الکی هدر میره!!!!!

تجربه دارم که میگم...

از من به شما نصیحت که.. - nazanin_sh - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ق.ظ

از من به شما نصیحت هرگز هرگز هرگز وقتی عصبانی هستید هیچ حرفی نزنید ، هیچ کاری انجام ندید و هیچ تصمیمی نگیرید ... چون کاملا از روی احساسه و منطق پشتش نیست .....

از من به شما نصیحت که.. - ali reza - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ق.ظ

از من به شما نصیحت که:
هیچ وقت سر کنکور فکر نکنید تستهایی که زدید کمه و باید بیشتر بزنید...این فکر بیچارتون میکنه
همون طور که منو بیچاره کرد و به خاطر چند تستی که نباید میزدم رتبم بد شد
مهم اینه که تستی که میزنید درست باشه و بهش مطمئن باشید... حالا هر تعداد که باشه

از من به شما نصیحت که.. - Eternal - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ

از من به شما نصیحت که همیشه به حرف مامان و باباتون گوش بدین، من یه بار به حرف مامانم گوش ندادم اونم بدجور عصبانی شد( خاک تو سرم) . [تصویر:  112333_1_1379090941.gif]
اون شب که خوابیدم خیلی واضح میدیدم، دیدم خدایی نکرده مامانم مرده( زبونم لال) تو خواب اونقدر گریه کردم ؛ اونقدر دعا کردم از خدا خواستم مامانم زنده بشه ، قول میدم دیگه اذیتش نکنم و همیشه به حرفش گوش بدم .... از فرط گریه از خواب پریدم و دیدم همش خواب بوده یه عالمه خدا رو شکر کردم.[تصویر:  112333_2_1379090941.gif]

از من به شما نصیحت که.. - azad_ahmadi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ

به یاد خدا باشیم؛ شکرگزار و سپاس گزارش باشیم.
در موقعیتهایی خداوند به ما (من) کمک کرده که تماما و به معنای واقعی کلمه از زندگی نا امید شدم.
تنها با یاد خداوند دلها آرام خواهد گرفت...

از من به شما نصیحت که.. - esisonic - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ

از من به شما نصیحت....
.
.
همیشه بخندید...!!! [تصویر:  112379_1_1379090941.gif]
حتی اگه دنیا به آخر رسیده بود!!

RE: از من به شما نصیحت که.. - Helmaa - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ

از یاد نبریم که:

باید سعی کنیم تا جایی که از ما کمک یا راهنمایی نخواستن وارد مسائل دوستان و نزدیکامون نشیم!
در غیراینصورت ممکنه دیر یا زود اون رابطه های قبلیمون رو از دست بدیم!
پس اجازه بدیم دیگران هم تجربه کننSmile

RE: از من به شما نصیحت که.. - nomad:D - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:  از من به شما نصیحت هرگز هرگز هرگز وقتی عصبانی هستید هیچ حرفی نزنید ، هیچ کاری انجام ندید و هیچ تصمیمی نگیرید ... چون کاملا از روی احساسه و منطق پشتش نیست .....

آخه اینجوری که سکته میکنیم!!!

RE: از من به شما نصیحت که.. - Sunshine Off - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ

از من به شمانصیحت: هیچ گاه خدارابرای لحظه ای فراموش نکنیدوهمیشه به پدرومادرتون احترام بزارید چون زندگی را به آنها مدیونید وتا میتوانید به هدف خودتون فکرکنید وشادباشیدوتمام تلاشتون را بکنید وهیچ گاه تسلیم نشوید که حتما موفق می شوید.

از من به شما نصیحت که.. - هاتف - ۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ

به مامور اداره برق و آب وقتی میان کنتورتون رو چک کنن اعتماد نکنید، صرف اینکه مامور دولت اند!
مثل عقاب واستید بالا سرشون تا دست به پلمپ کنتور نزنن، بعد پرونده سازی و کلی خسارت!