![]() |
آزمون جامع پارسه و مهستان برای ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آزمون جامع پارسه و مهستان برای ارشد ۹۲ - alirrrrrr - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ
والا من که به شخصه اصلا ندیدم! ولی یکی از دوستام کتاباش . گرفته بود و آزموناشم میرفت به هیج وجه راضی نبود!!نتیجه ای هم نگرفت.من فکر میکنم مهستان توی گروه علوم پایه قوی باشه.پارسه توی بخش فنی مهندسی.مدرسان شریف توی مهندسی برق! |
RE: آزمون جامع پارسه و مهستان برای ارشد ۹۲ - fatima2007 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ)maryam_ak نوشته شده توسط: ماهان سوالاتش چطوره؟ من ماهان رفتم سوالاش افتضاح بود.ماهان فقط برای رشته های انسانی مثل مدیریت به درد می خوره .برای رشته ما سوالاش افتضاح بود |
آزمون جامع پارسه و مهستان برای ارشد ۹۲ - saeid1389 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ
من تمام صحبت های بچه های مانشت رو تو این زمینه خوندم به این نتیجه رسیدم که آزمونهای پارسه خوبه اما ۰۰۰ ۴۹۰ نمی ارزه، بالاخره دیروز رفتم و آزمون های مهستان رو شرکت کردم (۸ مرحله : ۴ تا ۲۵ درصد ، دوتا ۵۰ درصد ، دوتا هم ۱۰۰ درصد=۰۰۰ ۲۴۰ ) |
RE: آزمون جامع پارسه و مهستان برای ارشد ۹۲ - azad_ahmadi - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ)maryam_ak نوشته شده توسط: ماهان سوالاتش چطوره؟ شنیدم که ازش تعریف نمی کنن. دوستم که پارسال رفته بود هی بدو بیراه می گفت به اینا(ماهان رو میگم). از بین پارسه - پوران - نصیر - سنجش تکمیلی یکی رو باید انتخاب کرد.(از مدرسان اطلاعی ندارم). موفق باشی. |