حراج فوق العاده کتابهای پارسه - نسخهی قابل چاپ |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - mis masi - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ق.ظ
سلام میشه پی دی اف شبکه رو واسه منم بفرستید. |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - tayebe68 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
سلام من هم پی دی اف شبکه رو می خوام اگر ممکنه tayebe.ghanbari@gmail.com |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - talash - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
سلام.ممکنه پی دی اف شبکه رو برای من هم بفرستید؟ ممنون |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - mohammadali1990 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
واوووووو ---- یعنی اینقد کتاب شبکش نایاب شده؟ پس باید بیشتر مراقب کتابام باشم یوقت دزد نزنش :دی |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - amirdehi2 - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
سلام دوست عزیز اگر ممکن هستش pdf شبکه دکتر حقیقت رو برای من بفرست واقعآ ممنونت میشم چون تو شهر ما کتابهای پارسه رو متاسفانه تکی نمیفروشن گرفتار شدم.ممنون avesta.afshar@yahoo.com |
RE: حراج فوق العاده کتابهای پارسه - Sunshine Off - 15 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ
باسلام این پی دی اف شبکه که همه دوستان درخواستش را دارن برای سال ۸۶ هست.به دلیل مشغله کاری وسرعت کم سیستمم تا حالا نتونستم برای شما بفرستم،با این همه اگرکسی هنوز درخواستش را داره بگه.چون واقعا وقت اینو ندارم برای تک تک جدا بفرستم باید همه را یکدفعه ارسال کنم.لطفا همه تون فقط ایمیل خودتون را از این ارسال به بعد بگذارید تا دراسرع وقت بفرستم ودیگه پیام ندهید. با تشکر. |
RE: حراج فوق العاده کتابهای پارسه - sararez - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
سلام منم پی دی اف شبکه رو میخوام ممنون میشم برای منم بفرستی:blush: اوه یادم رفت ایمیلم رو نذاشتم hadad_sara@yahoo.com مرسی:blush: |
RE: حراج فوق العاده کتابهای پارسه - Sunshine Off - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ
دوستان محترم حجم این جزوه در حدود ۷۰مگا هست ومن با اینکه حجمش را خیلی کم کردم بازم نمیشد بفرستم،اگه کسی نیاز ضروری بهش داره آدرس بده براش پست کنم.بازم از دوستان عذرمیخوام چون هم وقتم کمه هم سرعت نت خودم. |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - Helmaa - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ
تو ادرس زیر آپلود شده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: حراج فوق العاده کتابهای پارسه - Sunshine Off - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
دوستای خوبم هلما جون زحمت کشیده وآدرس مربوط به شبکه پارسه را گذاشته پس هرکی نیاز داره بره آپلودکنه.موفق باشید. |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - hosna73 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
سلام من آمار و ساختمان و نظریه پارسه رو میخوام. لطفا ایمیل بزنید اگه دارید: Hf7353@yahoo.com |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - hosna73 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ
سلام من فقط نظریه پارسه رو میخوام اگه دارین ایمیل بزنین Hf7353@yahoo.com |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - kapechu - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ
سلام بچه ها .لطف کنین هر کی میتونه چنتا کتاب پارسه برای کنکور ارشد نرم افزار رو برام بفرسته چون تو شهرمون اصلا چنین امکانی نیست که کتابای پارسه رو تکی بخریم . مممنون only_ten_10@yahoo.com |
RE: حراج فوق العاده کتابهای پارسه - abji22 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: جزوات زیر برای فروش هست: سلام من شبکه حقیقت و زبان عمومی پارسه میخوام elahesharghi33@yahoo.com واسه منم بفرستید تشکر (۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: کتاب شبکه حقیقت رابصورتpdf دارم. افتاب جان شدیدا دنبال شبکه حقیقت هستم اگه داری حتما واسم ایمیلش کن لطف میکنی elahesharghi33@yahoo.com |
حراج فوق العاده کتابهای پارسه - ۱-۱ - ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
کتابای سنجش تکمیلی معماری و نظریه رو من می خوام، کسی داره بزاره اینجا؟ |