رفتن یا نرفتن، گیج شدم، راهنمایی کنید لطفا! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: رفتن یا نرفتن، گیج شدم، راهنمایی کنید لطفا! - Masoud05 - 16 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ)arshadit نوشته شده توسط: معلومه خیلی تحقیق کردی دوست عزیز تحقیق که زیاد کردم ... هیچ چیز رو نمیشه با قطعیت گفت اما انشاالله غیرانتفاعی رو میارید . مالک اشتر دانشگاه بدی نیست ، من خودم بنا به دلایل شخصی دوست ندارم برای مصاحبه اش برم و در واقع بیخیالش شدم . همین حالا هم مالک اشتر روزانه رو اولویت ۲۱ ام زدم و شبانه اش رو اصلا نزدم در حالی که ته جدول اولویت ها چند تا شبانه شهرستان رو هم همینطوری برای پر کردن اولویتام زدم |
RE: رفتن یا نرفتن، گیج شدم، راهنمایی کنید لطفا! - arshadit - 16 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(16 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ)arshadit نوشته شده توسط: معلومه خیلی تحقیق کردی دوست عزیز آره خوب طرف هزار جور هم که بسیجی باشه ترجیح میده بره یه دانشگاه که اگه شرایط خارج رفتن جور شد بتونه برای دکترا خارج از کشور هم ادامه بده چه برسه به ما که دانشگاه رو واسه دانشش میخوایم نه حاشیه هاش با چیزایی که راجع به مالک اشتر خوندم حس میکنم یه دانشگاه نظامیه راستی برای تکمیل ظرفیت دانشگاه های مجازی و بین الملل و پیام نور هم دانشجو میگیرن؟ واسه تکمیل ظرفیت خبر داری تا چه رتبه هایی قبول شدن؟ |