|
|
ایا امکان تغییر انتخاب ها بعد از تغییر رشته وجود دارد؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - unique_as14 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: چی شد به این نتیجه رسیدین که صنعتی بهتره؟ خوب صنعتی دانشکده برق و کامپیوترش از بقیه رشته های فنی مهندسی جداست و گروه برقی قوی ای داره / من هم که رشته ام معماریه و بیشتر به مباحث مشترک با برقیا علاقه دارم / من به خاطر یکی از استاداش، اول دانشگاه اصفهان زدم ولی الان نظرم عوض شده و میخوام یه کار دیگه بکنم ولی انگار میگن نمیشه کاریش کرد و منم بیخیال شدم شما خودتون کجارو انتخاب کردید؟ |
|
تغییر انتخاب رشته [؟] - ali - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
بروبچ خبر موثق الان در مرحله گزینش هستیم ، و به هیچ وجه تغییر نمیدن تا وقتی که گزینش تموم بشه. |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - y_amin - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: بروبچ خبر موثق ممنون از خبر ببخشید منظور از گزینش چیه؟
|
|
تغییر انتخاب رشته [؟] - ali - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۴ ب.ظ
جریان ستاره دار و حزب و گروهک و مخالف نظام و... |
تغییر انتخاب رشته [؟] - fatemeh85 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:منم خیلی به مباحث مشترک برق علاقه دارم درواقع علاقه اصلی من الکترونیکه اما بدلایلی نشد کنکور برق بدم(24 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: چی شد به این نتیجه رسیدین که صنعتی بهتره؟ برای انتخاب رشته هم گفتن شانس شهید بهشتی ۱۵% داری منم زدم بعدشم صنعتی اصفهان و اصفهانو زدم در آخر هم شاهد حالا نمی دونم با این رتبه زیبا کجا قبول میشم (سر جلسه خیلی بی دقتی کردم و بشدت استرس کنکور منو گرفته بود)توکل به خدا هرچی اون بخواد . |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - unique_as14 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: منم خیلی به مباحث مشترک برق علاقه دارم درواقع علاقه اصلی من الکترونیکه اما بدلایلی نشد کنکور برق بدم فکر کنم همکلاسی بشیم => دانشگاه اصفهان |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - Aurora - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: بروبچ خبر موثق خوب یعنی بعد از گزینش احتمالش هست تغییر بدن؟ |
|
تغییر انتخاب رشته [؟] - ali - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
فقط حذف می تونی بکنی اگه پارتی داشته باشی و دنبال کارت باشه تغییر هم میشه داد. |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - ida_isp - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: چی شد به این نتیجه رسیدین که صنعتی بهتره؟ درسته صنعتی گروه برقش قویه ولی نرم افزارش نه! امسالم که اصلا نگرفت! اشکالی نداره عوضش از اون جو خشک و درس مطلق و بچه هایی که جز درس هیچی از زندگی نمیدونن! راحت شدید!
|
|
تغییر انتخاب رشته [؟] - ali - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ ب.ظ
اون شماره ای که بهتون داده، طرف فامیلش شاهزاده هست ، عمرا اگه گوشی رو برداره، واسه منم بر نمی داشت اما یکی رو فرستادم جواب رو ازش بگیره. |
تغییر انتخاب رشته [؟] - fatemeh85 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:اگه اینطوری بشه که خیلی عالیه(25 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: منم خیلی به مباحث مشترک برق علاقه دارم درواقع علاقه اصلی من الکترونیکه اما بدلایلی نشد کنکور برق بدم دراینصورت بی صبرانه منتظر دیدنتون هستم
|
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - unique_as14 - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: درسته صنعتی گروه برقش قویه ولی نرم افزارش نه! امسالم که اصلا نگرفت! اشکالی نداره عوضش از اون جو خشک و درس مطلق و بچه هایی که جز درس هیچی از زندگی نمیدونن! راحت شدید! نه / اینطوریا هم نیست / من یه ترم اونجا بودم اینطوریا نبود / مگه شما تو این ۴ سال همش درس مطلق میخوندید؟ من حدس میزنم ترم دیگه با شما هم همکلاس باشم => اصفهان |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - ida_isp - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(26 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: درسته صنعتی گروه برقش قویه ولی نرم افزارش نه! امسالم که اصلا نگرفت! اشکالی نداره عوضش از اون جو خشک و درس مطلق و بچه هایی که جز درس هیچی از زندگی نمیدونن! راحت شدید! وای من که دیگه حاضر نیستم اونجا رو ببینم از بس که جوش خشک و فقط درس درس درس بود! من نه ولی ۷۰% بچه های هم دوره ای مون اینجوری بودن و اصلا دوران دانشجویی بهمون خوش نگذشت...امیدوارم اما معلوم نیست آخه کلا ۸ تا میگیره ۲ تاش تا الآن پر شده یعنی تو اون ۶ تای دیگه من جا میشم؟! هر چی خوبه همون میشه
|
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - unique_as14 - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: امیدوارم اما معلوم نیست۲تاشو گرفته؟ چطوری گرفته؟ منظورت سهمیه شاگرد اولی؟ |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - ida_isp - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: امیدوارم اما معلوم نیست۲تاشو گرفته؟ چطوری گرفته؟ منظورت سهمیه شاگرد اولی؟ نه دیگه یکی شما و یکی هم خانم fatemeh85
|