![]() |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - rozh66 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ
منم آ یتی قزوینم....ولی اصلا نمیتونم پیش بنی کنم قبول میشم یانه!!!!!!!!!!!چ.ن نمیدونم بقیه چیکارکردن.... به امیدخدا هرچی خیروصلاحمونه |
RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - arixooo - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)itmrd20112012 نوشته شده توسط:(09 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: منم ای تی قزوین شبکه بودم دوستان کسی سوالاشو ندیده تو اینترنت ؟من عالی امتحان دادم شوخی میکنی دیگه آره؟؟ ۳۰ درصد؟؟ آخه خیلی آسون بود...فکر کنم همه اینقدو زده باشن..البته باز هم بستگی به انتخابتون داره...سخت ترین جاش شبکه قزوین اه که فکر کنم باید همه درسهارو بالای ۵۰ زده باشی.. |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ
آسون که بود اما متاسفانه وقتش خیلی کم بود - خیلییا وقت کم آوردن از جمله خود من - محض همین خیلی می ترسم و استرس دارم . . . آقای airix000 شما که دولتی قبول شدین - واسه چی منتظر جواب آزادین ؟؟؟ |
RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - javid_1110 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:(09 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)itmrd20112012 نوشته شده توسط:(09 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: منم ای تی قزوین شبکه بودم دوستان کسی سوالاشو ندیده تو اینترنت ؟من عالی امتحان دادم کارنامه قبولیهای سال قبل رو که دیدم اکثر درصداشون بالای ۵۰ بود به جز یکی دو درس. ولی امسال متفاوت بود . از یه طرف وقتو کم کرده بودن از طرف دیگه هم سوالای بعضی درسارو تغییر داده بودن مثل هوش مصنوعی .. من فقط سوالای زبان رو پیدا کردم که اونم ۵۰ زدم مابقی رو نمیدونم ولی کنم بین ۳۰ تا ۴۰ بشن |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - arixooo - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
ایشالا که قبول میشی.. (۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: آسون که بود اما متاسفانه وقتش خیلی کم بود - خیلییا وقت کم آوردن از جمله خود من - محض همین خیلی می ترسم و استرس دارم . . . نه منتظر نیستم...از سر بیکاری مانشت زیاد میامو هر چی تاپیکه میخونم...آره وقتشو کم کرده بودند...ایشالا که همتون قبول میشید.. |
RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - professional - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ
من هوش مشهد زدم فکر نکنم قبول شم همه چیو فراموش کرده بودم. ![]() |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
من اصلا درصدام نمی دونم . . . خوبه شما می دونید |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - javid_1110 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ
گفتن ۴۵ روز بعد از آزمون کلیدا میاد که هنوز نیومده .. سوالای آزاد ۹۱ همه ی رشته ها هم تو نت هست به جز این آی تی ![]() میگن امسال ظرفیت افزایش پیدا کرده .. کسی خبر داره دقیق چند نفر میگیرن ؟و اینکه تکمیل ظرفیت اوضاعش چطوره ؟ |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - *Najmeh* - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ
منم که سردر گم نمیدونم چی میشه نمیدونم دوباره شروع کنم یا نه ![]() |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ق.ظ
دانشگاه آزاد سالهای قبل اصلا کلید سوالات رو اعلام نکرده - امسالم که خوب اعلام نکرده تا الان و فکرم نمی کنم دیگه اعلام کنه - در مورد ظرفیت ها هم که اخباری اعلام نکرده - و احتمال زیاد تا زمانی که نتایج اعلام نشه مشخص نمی شه چقدر می گیره / اما امیدوارم که همه قبول بشیم - |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - javid_1110 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
چرا یه چیزایی من شنیدم .. گفتن که امسال به اونایی که در مرحله اول قبول نمیشن فرصت میدن خودشون دانشگاههایی رو واسه گزینش تکمیل ظرفیت انتخاب کنند و اینکه میگن ۲۰ % ظرفیت افزایش پیدا کرده ... البته من از دوستام شنیدم . صحت و سقمشو نمیدونم ... |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ
ایشالا که همون مرحله اول قبول بشیم - به تکمیل ظرفیت نخوریم |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - *Najmeh* - 13 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ
واقعا فکر کردن به تکمیل ظرفیت وحشتناک ان شاالله هر کس لیاقتشو داره قبول بشه توی مرحله اول |
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - javid_1110 - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ
آره خب ولی میگن ظرفیت آی تی قزوین (شبکه های کامپیوتری) فقط ۲۴ نفره :| |
RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - Aurora - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: آره خب ولی میگن ظرفیت آی تی قزوین فقط ۲۴ نفره :| بله پارسال ۲۴ نفر تو مرحله اول گرفت. |