دوران جمعبندی - نسخهی قابل چاپ |
RE: دوران جمعبندی - mosavat - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۰۷ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: دوستان توجه کنند که حرفهای من وحی منزل نیست و هر کسی میتونه به شیوهای که راحتتر هست درس بخونه و جمعبندی کنه. مرسی که توضیحات کاملی نوشتین ، ولی جناب تنهایی! ، چرا اینقدر کامل و طولانی و مفصل ؟! در مقایسه با اون سوالی که من پرسیدم پاسخ شما این بار خیلی خیلی کاملتر بود ، راستش حسودیم شد ، خدا منو ببخشه ، |
RE: دوران جمعبندی - Masoud05 - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ ب.ظ
بچهها سعی کنید تست های جامع موسسات مختلف رو گیر بیارین .کاش اونایی که ثبت نام کردن، حداقل تست های جامع رو اسکن می کردن. اما برای بررسی وضیعت خودتون هیچی بهتر از تست های سال قبل نیست . من خودم هنوز حتی ۱ سوال از کنکور ۸۸ و ۸۹ رو حل نکردم و گذاشتمش برای نیمه دوم دی ماه |
RE: دوران جمعبندی - luna - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۰۷ دى ۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: من خودم هنوز حتی ۱ سوال از کنکور ۸۸ و ۸۹ رو حل نکردم و گذاشتمش برای نیمه دوم دی ماه بهتره این کارو نکنین! اومدین و نیمه دوم دی تستا رو زدین و خدایی نکرده بد جواب دادین اونوقت روحیتون خیلی خراب میشه و وقتم برای درست کردن روحیتون ندارین! البته این فقط یه پیشنهاده ولی من خودم سال پیش که سوالای ۸۸ رو می زدم خیلی واسم نکاتی داشت که تو درس خوندن من تاثیر می گذاشت. |
RE: دوران جمعبندی - Masoud05 - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۷ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:من تستا رو حل نکردم اما اونا رو دیدم و سر جلسه کنکور سال قبل اونا رو حل کردم و دلیلی که الان اونا رو حل نکردم برا این بوده که گزینه صحیح از ذهنم بره .(07 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: من خودم هنوز حتی ۱ سوال از کنکور ۸۸ و ۸۹ رو حل نکردم و گذاشتمش برای نیمه دوم دی ماه اما حداقل میدونم از چیا میاد و نحوه سوال چطوریه . پس منظورم این نبود که اصلاً کاری با اونا نداشتم بلکه من دقیق اونا رو بررسی کردم که ببینم از چه مطالبی میاد و نحوه سوال چطوریه اما حلشون گذاشتم مثلاً ۱۵ دی . فکر کنم اگه ایرادی باشه توی ۴۳ روز قابل حل باشه در ضمن اول باید یه دور درسا خونده بشه بعد تستا رو حل کرد. در کل از اینکه منو راهنمایی کردید ممنونم |
دوران جمعبندی - admin - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ب.ظ
مسعود جان به نظرم کار درستی میکنید. شما الان دو تا آزمون جامع عالی دارید. ان شا الله مشکلی هم پیش نمیآد. |
RE: دوران جمعبندی - Masoud05 - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۰۷ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: مسعود جان به نظرم کار درستی میکنید. شما الان دو تا آزمون جامع عالی دارید. ان شا الله مشکلی هم پیش نمیآد.اگه بدون برنامه این تستا حل بشن دیگه هیچ راه کاملی برای ارزیابی وجود نداره . هر چند آزمون های آزمایشی خیلی مفیده اما مثل خود تستای کنکور نیست البته بشرطی که حلشون نکرده باشید . علت اونم اینه که شما مشابه تستا رو حل کردید اما اینا رو که حل نکردهاید و این سالها معمولاً تستها از نظر محتوا خیلی غنیه و حلشون نیاز به فکر داره و حفظی معمولاَ نیست که معنی این حرف اینه که یا شما می تونید تست رو حل کنید که نشون میده روش کار رو میدونید یا نمی تونید حل کنید که نشون میده به عمق مطلب پی نبردهاید( در صورتی که تست از نوع سوالات حفظی باشه نیاز به حل نداره و کافیه یه فرمول یا یه مرتبه زمانی رو حفظ کنید پس حلشون به شما در مورد دانشی که دارید یا ندارید اطلاعاتی نمی دهد) |
دوران جمعبندی - hsh88 - 08 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۵ ب.ظ
ممنون از شما آقای تنهایی چند تا سوال داشتم ۱-خواندن دو دور سرعتی چه مزیتی را ایجاد میکنه؟ ۲-من بعضی درسها را از چند تا کتاب و انتشارات خواندم مثلا معماری هم مقسمی هم پوران یا درس محاسبات از چهار تا کتاب! الان به نظز شما چه جوری جمعش کنم؟بیخیال بعضی انتشارات ثانویه بشم؟حیف نیست که نخوانمشون؟و یا اینکه کلا بعضی درسها رو از روی یک کتاب فقط بخانم ؟ ۳- الان باید دوره بکنم همهی نکات وتست های کتابها را و کی آزمون های جامع و آزمون های ۲۵%های موسسات را بگذارم بعد از دور اول کتابا بزنم؟یا که توی همین دور اول بگنجونم؟ ممنون امید راهنماییه شما ما رو دل گرمتر میکنه |
RE: دوران جمعبندی - mosavat - 08 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۵ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ممنون از شما آقای تنهایی شما کتابی هم تو بازار مونده که نخونده باشی ؟! |
دوران جمعبندی - admin - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۰۴ ق.ظ
۱. بهتره شما بگین که تند خوندن یه کتاب یه فوایدی داره!! ۲. به نظر من بهتره در جمعبندی روی منابع محدودی متمرکز بشید ۳. جمعبندی با دوره فرق داره. جمعبندی مرحله نهایی است. من حرفی از دوره نزدم توی بحثهام. دور سرعتی هم با دوره فرق داره. در ضمن آزمونهای ۲۵ درصد هم واسه جمعبندی مناسب نیست! |
دوران جمعبندی - hsh88 - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۷ ب.ظ
هرچند جواب سوالمو نگرفتم اما ممنون. |
دوران جمعبندی - admin - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ
دوست داشتم که روی موضوع بحث کنید. سوال اولتون رو واسه این اینجوری جواب دادم. دور سرعتی باعث میشه که شما همه مطالب رو به سرعت به ذهنتون بیارید. در مورد سوال سومتون من واقعاً متوجه منظورتون نمیشم. شما هنوز دور اول رو تموم نکردید؟ یا منظورتون اینه که بعد از دوره مجدد میخواید تست بزنید؟ یه خورده بهتر توضیح بدین بهتره. |
RE: دوران جمعبندی - parsaNA - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۱۰ ب.ظ
آقای دکتر من یه سوالی داشتم .
من واقعا احساس می کنم دیگه ظرفیت بیشتر از این ندارم . خیلی مطالب زیاده . با توجه به اینکه هنوز فصل ۵ آمار که هم زیاده و هم خیلی مهم رو تموم نکردم و همچنین درس طراحی الگوریتم که واقعا موندم تو این درس . کتاب پوران رو می خونم واسه الگوریتم ولی تستا رو حتی خیلی از تستای پارسه رو هم نمی تونم بزنم. ریاضی مهندسی رو هم که به کل کنار گذاشتم . ولی بقیه درسارو تموم کردم وهنوز دوره نکردم . احساس اشباع شدن دارم . به نظرتون چی کار کنم ظرفیتم بیشتر شه ؟ می دونم که بیشتر از این گنجایش دارم ولی نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم . ممنون می شم راهنماییام کنید و اگه هم ممکنه بگید تو این زمان باقی مونده واسه درس الگوریتم چی کار کنم که بتونم حداقل نتیجه رو از این درس بگیرم . |
دوران جمعبندی - hsh88 - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۱۷ ب.ظ
من دور اولم تمام شده سوال سوم این بود که الان چه جور چه سیستمی بخوانم من الان یک دور کامل تمام کتابا را با تست از نو بخوانم و بعدش آزمونهای موسسات را بزنم ؟یا اینکه آزمونها را بگذارم بعد از دور اول بزنم ؟ بعد از دور اول یک دور دیگه هم سرعتی برگه میزنم- |
دوران جمعبندی - hanif - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۴:۰۴ ب.ظ
مرسی دکتر از جواباتون واقعا مفیده(من اگه این مانشت نداشتم چیکار می کردم.) |
دوران جمعبندی - admin - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۴:۱۰ ب.ظ
پارسانا جان: این حسی که شما دارید رو اکثر افراد در این مقطع خواهند داشت. سعی کنید کتابهاتون رو متنوع کنید. برخی از دروس مثل طراحی واسه همه دشوار هستند و باید سعی کنید که عمیقتر و از روی منابع اصلی بخونید. من کتاب الگوریتم مقسمی رو با اینکه خیلی ناقصه رو کتاب بدی نمیدونم واسه مرور. سعی کنید که درس خوندنتون از روی شوق باشه. به این فکر کنید که رتبه اول کنکور ارشد رو کسب میکنید. فکر کنید که همه دروس رو باید صد بزنید. سطح توقعاتتون رو از خودتون در این مدت بالا ببرید. اون وقت حس میکنید که خیلی مطالب دارید که باید بخونید و تمرین کنید. من فکر میکنم مشکل شما انگیزهای باشه. hsh88 جان: به نظرم دور دوم رو هم مثل دور اول ولی با سرعت بیشتر بخون. یک دور خوندن درسها خیلی ایدهآل نیست و بهتره توی این مدت دور دوم رو هم تموم کنید. (البته هر آدمی با آدم دیگه تفاوت داره و ممکنه که یه دور خوندن برخی از دوستان از ۵ دور خوندن برخی دیگه بهتر باشه) ولی توصیه من اینه که حتماً دور دوم رو بخونید و بعدش به فکر جمعبندی باشید. البته واسه آزمون از خودتون بد نیست یه سری تست جامع بزنید، این طور بهتر میفهمید که نیاز به خوندن دروس مثل دور اولتون دارید یا نه. |