مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - masa - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ق.ظ
خیلیییییییییییییی عالیه این تلاش. خدا حقو به حق دار رسونده |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - abraham - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ق.ظ
بهتون تبریک مییگم به بابت رتبه تون و تسلیت به خاطر فوت پدرتون واقعا با ان شرایط رو حی گل کاشتی |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - jafarir - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ق.ظ
سلام تبریک می گم بابت قبولی تون ، ایشالله مراحل بالاتر هم موفق باشید |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - f_f - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ
از همتون ممنونم دوستان.هم بابت تبریک های قشنگتون و هم بابت ابراز هم دردیتون دوستای گلم.امیدوارم همیشه و در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.معذرت میخوام که نتونستم یک به یک از همتون تشکر کنم متشکرم از همگی (۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز من هم این موفقیت رو به شما تبریک میگم. ان شاالله استاد دانشگاه هم بشین.بخش های مربوط به انقیاد ها و فصول ۴ و ۵ و ۸ و ۹ مهمتر هستند فصول ۱ و ۶ و ۷ در درجه بعدی اهمیت هستند. با تشکر |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - soli - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
آخی عزیزم - چقدر ناراحت کننده بود - خدا رحمتشون کنه - ایشالا که خدا بهتون صبر بده - بازم خدا رو شکر که زحمتتون بدون نتیجه نمونده - برا منم دعا کنید قبول بشم دوست عزیزم |
RE: مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - zahra67 - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ
میشه فصول مهم clrs هم بگین |
RE: مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - mohamadmahmodi - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ
تبریک میگم؛ بازی های بزرگُ آدمای بزرگ انجام می دن |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - elham-b - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ
از صمیم قلب تبریک می گم و امیدوارم همیشه مثل این امتحان در آغوش خدا باشی. |
RE: مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - f_f - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: میشه فصول مهم clrs هم بگین منظورم از فصول مهم، فصولی بود که توی سر فصل ساختمان داده و طراحی الگوریتم دوره کارشناسی هستن |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - Bahar_t - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
دم شما گرم و تبریک بابت رتبه خوبتون. تسلیت بابت فوت پدرتون و امیدارم روحشون با بهترین های عالم محشور بشه |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - رقابت - ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ق.ظ
خیلی خیلی بهت تبریک میگم و احسنت به خاطر این روحیه !!! من که نمی تونم مثل شما باشم . بازم تبریک . |
مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - دانیال شیرافکن - ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
تبریک برای پشکار شما و تاسف برای از دست دادن پدر شما با این کارتون پدرتون رو خوشحال کردید . ممنون که وقت گذاشتید و مصاحبه کردید تا ما هم استفاده کنیم . پیروز و سربلند باشید در پناه حق |
RE: مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - ghaderiyaser - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
بهتون تبریک میگم. هم به خاطر تلاش و هم روحیه تون. تسلیت عرض میکنم بخاطر عزیز از دست رفته تون. ایشالا روحش شاد و مشمول رحمت باشه. |
RE: مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - **mahsa** - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
سلام خانومی ..معدلتون چند بوده؟ |
RE: مصاحبه با رتبه ۹ نرم افزار ارشد ۹۱ - f_f - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)**mahsa** نوشته شده توسط: سلام خانومی ..معدلتون چند بوده؟ سلام معدل موثرم ۱۷/۲۰ |