روش درست درس خوندن از صفر (ریاضی مهندسی) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
روش درست درس خوندن از صفر (ریاضی مهندسی) - esisonic - 20 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: ۲/کتاب کریمی:امروز کتاب کریمی رو دیدم...از خود سری فوریه شروع کرده....به نظرتون خوبه؟؟؟ من خیلی میترسم...میترسم هیچی نفهمم... |
RE: روش درست درس خوندن از صفر (ریاضی مهندسی) - fateme66 - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:به نظرم خوب گفته،من که راضی بودم،البته تو دانشگاه این درس رو خوب خوندم و در جریان بودم مباحث در چه مورد هست ولی دیدم دوستانی که با پیش فرض کم از این کتاب راضی بودن.(20 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: ۲/کتاب کریمی:امروز کتاب کریمی رو دیدم...از خود سری فوریه شروع کرده....به نظرتون خوبه؟؟؟ اصلا نترسین،شما شروع کنید به خوندنش میبینین که اینقدرام سخت نیست،تنها چیزی که ریاضی نیاز داره تمرین زیاد هست هر جا هم به مشکل برخوردین مطرح کنید دوستان زیادی هستن کمک کنن. موفق باشین |
روش درست درس خوندن از صفر (ریاضی مهندسی) - ali reza - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ
آخرشم شک دارم بین این دو کتاب.... کریمی؟ معتقدی..؟ فکر نمیکنم بتونم دو تاش رو بخونم... قیمتاش در چه حدوده؟ |
روش درست درس خوندن از صفر (ریاضی مهندسی) - nomad:D - 09 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
من اگر جزوه دکتر معتقدی و کتاب مدرسان رو بخونم به نظرتون کافیه؟ |
روش درست درس خوندن از صفر (ریاضی مهندسی) - elix8000@yahoo.com - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
سلام. من دیپلم فنی حرفه ای بودم و کارشناسی ناپیوسته خوندم. (البته کاردانی با آزمون ورودی بود.) در دانشگاه چون ریاضی مهندسی جزء دروس اختیاری بود حتی این درس را نگرفتم. قصد شرکت در گرایش نرم افزار را دارم. به نظر شما بهتر نیست که روی سه درس دیگر ریاضی(گسسته، آمار و محاسبات) سرمایه گذاری کنم و ریاضی مهندسی را کنار بگذارم؟؟؟ من تابستان در کلاس آقای کریمی شرکت کردم ولی چون ایشون خیلی از قسمت ها رو به صورت ذهنی حل می کنند برای من خیلی قابل استفاده نبود. به نظرتون اگر کمی پایه ریاضی ام را قوی کنم(ابتدا خودم بخونم و بعد در صورت نیاز خصوصی بگیرم) و بعد دوباره بخوام کلاس شرکت کنم با توجه به پایه بسیار ضعیف کلاس آقای کریمی مفیدتر هست یا آقای معتقدی؟ به نظرتون صرف چنین زمان و انرژی ای برای ریاضی مهندسی از پایه صفر منطقی و ثمربخش می تونه باشه؟؟؟؟ به نظرتون انتخاب گرایش نرم افزار با پایه خیلی ضعیف ریاضی منطقی هست با بهتر این هست که تغییر رشته بدهم و IT شرکت کنم. لطفا حتما پاسخ بدید. |