تالار گفتمان مانشت
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - navid-p - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ق.ظ

یعنی شما فکر کردید امکان داره بیان به ضرر سنجش رای بدن.میدونید در صورتی که سنجش محکوم میشه چه افتضاحی به بار میاد.
هر سال چند میلیون نفر با سنجش سر و کار دارن و اگه تخلف سنجش اعلام بشه همه چیز به هم میریزه.

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - kavehn - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ

وقتی یک سازمان مشکل دارد ---> باید گوش زد کرد. تا اینکه روند کاری خود را برای سال های بعد تغییر بدن.

حالا بعضی ها می توانند مثل کبک سرشان را زیر برف کنند تا مشکلات خودشان برطرف شود.

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - imi - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ

در کل چه اعتراض وارد باشه و چه نباشه کار دوستمون کار خوبی هست.

به نظر من:
۱/ این که تصویر کارنامه رو نمیزارن روی سایت. در این مورد می تونید اسامی کسایی که فکر می کنن کارنامشون درست صحیح نشده هم اگه خودشون می خوان اضافه بشه. البته شاید واقعا بعدش سازمان سنجش لج هم کنه با این ها شاید هم نه.
۲/ وضعیت کلید نهایی و این که چرا درست نشده.
۳/ سیستم پاسخ گویی بسیار ضعیف. مثلا جواب هایی که برای تک مرحه ای شدن کنکور دادن و اول اون رو اصلا رد هم کردن.

به هر حال منم امیدی ندارم به جایی برسه ولی کار بدی نیست اگه حتی
۱/ سنجش سال های بعدی کلید نهایی رو بزنه و همراه کسایی که مسئول تهیه کلید بودن که براشون مسئولیت آور باشه. یا به هر حال فقط کلید نهایی هم به صورت عمومی منتشر بشه که برای خود سنجش بعدا مسئولیت آور میشه. از نظر سوتی هایی که دادن و ...
۲/ تصویر کارنامه هر فرد رو هم کنار کارنامه اولیه بزنن.

خیلی از مشکلات برطرف میشه.

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - Farhaneh - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)imi نوشته شده توسط:  این که تصویر کارنامه رو نمیزارن روی سایت. در این مورد می تونید اسامی کسایی که فکر می کنن کارنامشون درست صحیح نشده هم اگه خودشون می خوان اضافه بشه. البته شاید واقعا بعدش سازمان سنجش لج هم کنه با این ها شاید هم نه.
هر کاری از دستم بر بیاد هستم.
نظر دوستمون خوب بود که بکشونیم به رسانه ها....

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - yaser_ilam_com - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ

دوستان از لحاظ شکایت کردن به نظر من فایده نداره اما اگه بشه رسانه ای بشه عالیه یعنی تبدیل به یه مطالبه عمومی بشه

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - sarbaz1214 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ق.ظ)LordAriana نوشته شده توسط:  
(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Br2012 نوشته شده توسط:  ببخشید بچه ها ، ولی خواب دیدید خیر باشه!!!

دقیقا. دوستان هنوز متوجه نشدن کجا هستنSmile فکر کنم تو اینترنت یه جستجو کنن عبارت جهان سوم را، خیلی از این داستان ها حل خواهد شئ Cool

بنظر میاد راه بهتر از این صحبتها،تلاش برای درست کردن محیط یا یه جای مشخصه....

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  دوستان از لحاظ شکایت کردن به نظر من فایده نداره اما اگه بشه رسانه ای بشه عالیه یعنی تبدیل به یه مطالبه عمومی بشه

اخبار بیست و سی:
۲۲۲۱۱۶۵۷

باشگاه خبرنگاران:
۲۲۰۱۲۶۳۹

RE: سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - maryam88 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ

(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط:  
نقل قول:

دوستان مدارک میخوان.همفکری کنیم

نمیدونم دقیقا منظورتون از مدارک چیه، اگه به درصدهاتون اعتراض دارین که مدرکی در دست نداریم اما اگه به تصحیح نشدن کلیدهای اولیه اعتراض دارین، من یک متن آماده کردم که امیدوارم مفید باشه.
[attachment=4931]

اتفاق عجیب - riga - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ق.ظ

سلام
یه اتفاق عجیب تو درصدهای من رخداده
من درسای معماری کامپیوتر فقط ۲ سؤال جواب دادم
واسم اومده سفید
تحت هیچ شرایطی دوتا سوال نمیشه ۰ درصد.

سلام
واسم اومده سفید
تحت هیچ شرایطی دوتا سوال نمیشه ۰ درصد.(سفید)!!

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - zohre shah - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ق.ظ

درکل منم چنتا کارنامرو که دیدم ضدو نقیض تور رتبه ها هم زیاد هست.
اصلا ملاک رتبه دادن به مجموع درصدای یکسان مشخص نیس. !!
یهو میبینی ۳۰۰ ۴۰۰ تا فرق بینشونه !!!!!!
یا اصن فرقی نیس!!!!!
اینم که دیگه مشخصه معدل تو مرحله دوم تاثیر داره .
حالا هرکی میخواد بگ یه درصد ۰ پایین میاره و فلان و اینا.
دیگه وقتی خودمون داریم دلیل تو دهن سنجش میزاریمو قبولش داریم همینه دیگه.
اینجوری میشه که دستش بازه هرچی دوست داره بالا پایین کنه رتبه هارو چون بنظر منکه معیار سنجششون واضح نیس.

(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ق.ظ)riga نوشته شده توسط:  سلام
واسم اومده سفید
تحت هیچ شرایطی دوتا سوال نمیشه ۰ درصد.

سلام
واسم اومده سفید
منم مشترک ۸تا زدم که همش درست بوده. حالا یدونم مشترک حذف شده.
هر حالتی هم که درصد میگیرم ۲۹/۴۹ نمیشه Smile

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - sarbaz1214 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)maryam88 نوشته شده توسط:  
(12 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط:  
نقل قول:

دوستان مدارک میخوان.همفکری کنیم

نمیدونم دقیقا منظورتون از مدارک چیه، اگه به درصدهاتون اعتراض دارین که مدرکی در دست نداریم اما اگه به تصحیح نشدن کلیدهای اولیه اعتراض دارین، من یک متن آماده کردم که امیدوارم مفید باشه.
[attachment=4931]
شکایت من رفته برای بررسی که من بجای اینجوری ریزشدن توضیح کلی رو ارائه دادم
الان شما شکایت جدید وارد کنید+این فایل ورد
---------------------
قراره با بیست و سی تماس بگیرم.شما هم این کار رو انجام بدید.
--------------------
کسی ایمیل صرفا جهت اطلاع رو داره؟

RE: سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - sarbaz1214 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ

من تا جایی که توان داشته باشم و بتونم میرم جلو.چه تنها باشم و چه ۱۰۰ نفر همراهم.
والسلام

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - kavehn - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ق.ظ)riga نوشته شده توسط:  سلام
واسم اومده سفید

من هم یک سوال معماری زدم برای من نوشته : سفید !!!
چند حالت داریم :
۱/ سوالی که من زدم ---> حذف شده.
۲/ نزدم و اشتباه می کنم.
۳/ سازمان سنجش ---> اینجا همه چی در همه !

حالا اگر تصویر پاسخنامه + کلید نهایی ---> در سایت سنجش قرار بدن همه چی مشخص می شود.

آیا راهی وجود دارد تا برای قرار دادن پاسخنامه و کلید نهایی ---> پافشاری کنیم ؟

پ.ن : بماند که من احساس می کنم دستگاه تصحیح پاسخنامه ها ---> دقیق نیست !

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - sarbaz1214 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ

رفتید تو سیستم پاسخگویی ازشون بپرسید؟

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - kavehn - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)sarbaz1214 نوشته شده توسط:  
(14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط:  
رفتید تو سیستم پاسخگویی ازشون بپرسید؟

همون روز اول پرسیدم ، فرمودن :
باید روند تعیین شده را طی کنید. یعنی اینکه فقط بگید اعتراض دارم و دیگر هیچ!
بطور کلی گفتن به هیچ درخواست و سوالی پاسخ داده نخواهد شد ( گفته بود تمام درخواست های صادر شده خارج از روند تعیین شده، حذف می شود. )

سازمان بازرسی کل کشور حوزه شکایت را وارد دانست-ارائه مدارک-بسیار مهم - مورتن - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ

خیلی ببخشیدا. شما پیگیریاتون رو بفرمایید اصلا ضرر نداره و تلاشتون هم بکنید. اما اینجا خونه طرف رو دزد میزنه کسی درست حسابی به داد نمیرسه حالا درصدها رو بخوان تغییر بدن دیگه ...