![]() |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - nana2010 - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ
با اینکه ۱۵ ساله از پیشمون رفتی ولی همیشه همیشه یادت تو قلبم می مونه فرصت با تو بودن اونقدر کم بود که کفاف سهیم شدن تو شادی موفقیت هام رو نداد روزت مبارک بابایی ( یه قلب با یه بوس گنده ) |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Somayeh_Y - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ
من هم عید رو تبریک می گم به همه آقایان و خانم ها به همه پدرهایی که سایه مادی و معنوی شون بالای سر فرزندانشون هست و پدرهایی که به رحمت خدا رفته اند اما سایه معنوی شون همچنان حس میشه. مطلب زیر رو از خطبه ۸۶ امام علی (ع) از نهج البلاغه انتخاب کردم. ای بندگان خدا، آن کس که نسبت به خود خیرخواهی او بیشتر است، در برابر خدا، از همه کس فرمانبردار تر است. و آن کس که خویشتن را بیشتر می فریبد، نزد خدا گناه کارترین انسان هاس است. زیانکار واقعی کسی است که خود را بفریبد. و آن کس مورد غبطه است و بر او رشک می برند که دین او سالم باشد. سعادتمند کسی است که از زندگی دیگران عبرت آموزد، و شقاوتمند کسی است که فریب هوا و هوس ها را بخورد. یاعلی ![]() |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - LORD0098 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ
آتـــــــــانین تکجه آدی، کُلِ بو دونیایه دیَر آتـانین بیر باخیشی مُلک سولیمانه دیَر آتـا بیر گولدو، گولوستاندا اونا تای اولماز آتانین عطری بوتون باغ و گولوستانه دیَر |
RE: ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Breeze - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)LORD0098 نوشته شده توسط: آتـــــــــانین تکجه آدی، کُلِ بو دونیایه دیَرمعنی شو نفهمیدم ولی مرسی ... ممنون میشم ترجمه کنی ما هم بفهمیم ![]() |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - LORD0098 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ق.ظ)saam نوشته شده توسط:تنها اسم پدر برای کل دنیا می ارزد(03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)LORD0098 نوشته شده توسط: آتـــــــــانین تکجه آدی، کُلِ بو دونیایه دیَرمعنی شو نفهمیدم ولی مرسی ... ممنون میشم ترجمه کنی ما هم بفهمیم یک نگاه پدر به کل ملک سلیمان می ارزد پدر گلی است که در گلستان برای او همتایی نیست عطر پدر برای کل باغ و گلستان می ارزد. |
تبریک روز پدر - user22 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
امروز بهترین روز دنیاس! روز پدر... ![]() این روز قشنگ رو به همگی تبریک میگم و آرزومیکنم پدرا و البته مادرامون همیشه سلامت باشن و سایه شون رو سرمون... ![]() پدر یعنی.... پناه! پدر اولین و واقعی ترین قهرمان زندگیه... بودنش فوق العادست... به ما زندگی ، خوشبختی ، غرور، مهربونی و خیلی چیزهای بینهایت رو میده... خدایا کمکمون کن که قدرشو بدونیم.... ![]() دختر که باشی میدونی اولین عشق زندگیت پدرته محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته مردونه ترین دستی رو که میتونی تو دستت بگیری و از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته باید دختر باشی تا بفهمی... دوستانی هم که خدای نکرده پدرشون از دنیا رفته ، یه جورایی الان خیره به آسمونن... روحشون شاد پر از آرامش ... |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - انرژی مثبت - ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
میلاد مرتضی اسدالله حیدر است جشن ولادت علی(ع) آن میر صفدر است زوجی برای فاطمه حق آفریده است این زادروز همسر زهرای اطهر است ------- منم ولادت این امام بزرگوار رو به همه دوستان خصوصا اقایون تبریک میگم. ان شالله که بتونیم رهروی خوبی برای ایشون باشیم و قدر پدرها رو بیشتر و بیشتر بدونیم. ان شالله به یمن میلاد این پدر بزرگوار، خدا سایه پدر رو مادرها رو رو سر بچه هاشون نگه داره و روح پدرهایی که در این دنیا نیستند رو قرین رحمت خودش قرار بده و عیدی همه رو در این روز عزیز اول از همه فرج فرزند عزیزشون و بعد از اون همه براورده به خیر شدن همه ارزوهای زیبای شما دوستان عزیز و همه قرار بده. الهی امین ![]() |
RE: ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - SaMiRa.e - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
چون نشانه های نعمت پروردگار آشکار شد، با ناسپاسی نعمت ها را از خود دور نسازید. حضرت علی(ع) تا صورت پیوند جهان بود، علی بود .......... تا نقش زمین بود و زمان بود، علی بود شاهی که ولی بود و وصی بود، علی بود ................ سلطان سخا و کرم و جود، علی بود " مولانا " میلاد امام علی(ع) و روز پدر را خدمت همه دوستان مانشتی تبریک میگم . ![]() |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - javad94 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ
میلاد با سعادت مولا حضرت علی علیه السلام بر همه دوستان مانشتی مبارک باد. |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Fardad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
سلام خدمت دوستان قدیمی و جدید من هم فرا رسیدن سالروز میلاد آقا امیرمومنان،علی(ع) را خدمت همه دوستان خوبم تبریک میگم. گاهی من میگم چقدر ما خوشبختیم که شیعه هستیم. از فرصت استفاده میکنم و خدمت همه دوستان جان که تونستند با رتبه های خوب سد کنکور ارشد را پشت سر بذارند تیریک عرض میکنم . امیدوارم در همه عرصه های زندگی پیروز و سربلند باشید. دوستانی هم که بهر دلیل موفق نشده اند انشاءا... با تلاش بیشتر در سال بعد موفق میشوند. موفق و شاد و سلامت و پیروز باشید. |
ولادت امام علی ( ع ) و روز پدر - Fardad-A - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ
چه میشه کرد؟ یکی از کارهای ما قدیمیا اینه که زیرخاکیها را در بیاریم. قدیما خیلی شور و حال تو مانشت بیشتر بود . یادش بخیر. من ولادت امیرالمومنین حضرت علی(ع) را خدمت همه شما و روز پدر را خدمت همه پدران گرامی تبریک میگم. البته نمیدونم در اینجا پدری هم هست که این را بخونه یا نه. امیدوارم همه ما اونطور بشیم که باعث افتخار و سربلندی پدرانمان باشیم. دوستانی هم که تو این جمع هستند و پدرشان به رحمت خدا رفته ، برای پدرانشان غفران الهی مسئلت میکنم و مطمئنم شادی روح پدرانشان در این هست که دست از تلاش برندارند و کار خیر تو زندگیشان بکنن . با کارهای خوب و مفیدشان باعث بشن مردم هر وقت اونها را می بینن بگن خدا پدرت را بیامرزد . انشاءا... |