رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - marzieh - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
قبولی های پارسه سال ۸۹ ... امیدوارم بتونه کمک کنه |
Re: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - Amir V - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ق.ظ
آقا خواهشا آی تی رو هم بزن. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - Bache Mosbat - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: دکتر جبه دار داره دکتر جبه دار استاد گروه کنترل هستن. دکتر اجلالی زمینه ی کاریشون خاص هست. هر کسی دوست نداره. خیلی به اسم استاد نگاه نکنین واقعا ببینین چه موضوعی رو دوست دارین. |
RE: اصفهان بهتره یا صنعتی اصفهان؟؟؟؟؟؟؟ - zohre shah - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)djhm نوشته شده توسط: ترو خدا کمکم کنید دارم دیوووووووووووونه میشم میگن تو معماری صنعتی اصفهان قویتره |
RE: اصفهان بهتره یا صنعتی اصفهان؟؟؟؟؟؟؟ - کارمن - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)zohre shah نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)djhm نوشته شده توسط: ترو خدا کمکم کنید دارم دیوووووووووووونه میشم کلا دانشگاههای اصفهان در رشته کامپیوتر نسبت به بقیه رشته ها ضعیف ترند . صنعتی کمی سخت گیری بیشتری دارند ولی دانشگاه اصفهان در تمامی گرایشها پذیرش دکترا داره اما صنعتی فقط نرم افزار پذیرش دکترا داره |
رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - hamidkhl - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ
مجازی بهشتی (نرم افزار) با چه رتبه ای میشه قبول شد؟ |
RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - baran - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: سلام دانشگاه صنعتی شریف - گرایش معماری (روزانه) : ۱۰-۱۴-۴۰-۴۲ |
RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - Masoud05 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)farahnaz نوشته شده توسط: باورم نمیشه هوش با رتبه ۲۵۹۳ روزانه قبول شده این چقدر رویایی هستش . حتما مجازی تربیت معلمی یا سهمیه ای یه چیزی بوده که با این رتبه قبول شده !!!!!!!!!!!!!!!! روزانه قبول شده . احتمالا با سهمیه رتبه اولی . |
رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - djhm - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ
کسی میدونه که چرا سال ۸۹ با رتبه های ۳۰۰ و بالاتر شبانه دانشگاه های تهران معماری رو آوردن ولی سال ۹۰ رتبه ۲۵۰ آخرین نفری بود که شبانه معماری قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سال ۸۹ : معماری ۳۳۱ روزانه شهید بهشتی!!!! سال ۹۰ : ۲۱۴ آخرین نفری بود که شهید بهشتی قبول شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - djhm - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ)pooya نوشته شده توسط: در مورد قبولی ذر روزانه و شبانه تهران در گرایش معماری تو سال ۸۹ و ۹۰ اگه اخرین رتبه قبولیرو دارید بزنید ممنوناز پارسه گرفتم.... آخرین رتبه قبولی۹۰ روزانه: تربیت مدرس: ۲۳۵ شهید بهشتی: ۲۱۵ امیر کبیر: فکر کنم ۱۳۰ علم وصنعت: فکر کنم ۱۶۰ تهران:فکر کنم ۱۰۰ |
RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - شیرین قریشیان - ۱۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ
salam.ye soal,aya darsadha ya hodudeshun ro baraye yeki 2 ta az rotbehaye 2 raghami ke inja zadino dar ekhtiar nadari?age komakam konid bi nahayat sepasgozaram |