تالار گفتمان مانشت
رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - marzieh - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ

قبولی های پارسه سال ۸۹ ... امیدوارم بتونه کمک کنه

Re: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - Amir V - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ق.ظ

آقا خواهشا آی تی رو هم بزن.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - Bache Mosbat - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ

(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  دکتر جبه دار داره

دکتر جبه دار استاد گروه کنترل هستن.

دکتر اجلالی زمینه ی کاریشون خاص هست. هر کسی دوست نداره. خیلی به اسم استاد نگاه نکنین واقعا ببینین چه موضوعی رو دوست دارین.

RE: اصفهان بهتره یا صنعتی اصفهان؟؟؟؟؟؟؟ - zohre shah - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ

(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)djhm نوشته شده توسط:  ترو خدا کمکم کنید دارم دیوووووووووووونه میشم
بعضیا میگن اصفهان بهتره بعضیا میگن صنعتی اصفهان
نمیدونم کدومو بزنم اول
کمممممممممممممممممممممممک

میگن تو معماری صنعتی اصفهان قویتره

RE: اصفهان بهتره یا صنعتی اصفهان؟؟؟؟؟؟؟ - کارمن - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)zohre shah نوشته شده توسط:  
(09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)djhm نوشته شده توسط:  ترو خدا کمکم کنید دارم دیوووووووووووونه میشم
بعضیا میگن اصفهان بهتره بعضیا میگن صنعتی اصفهان
نمیدونم کدومو بزنم اول
کمممممممممممممممممممممممک

میگن تو معماری صنعتی اصفهان قویتره

کلا دانشگاههای اصفهان در رشته کامپیوتر نسبت به بقیه رشته ها ضعیف ترند . صنعتی کمی سخت گیری بیشتری دارند ولی دانشگاه اصفهان در تمامی گرایشها پذیرش دکترا داره اما صنعتی فقط نرم افزار پذیرش دکترا داره

رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - hamidkhl - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ

مجازی بهشتی (نرم افزار) با چه رتبه ای میشه قبول شد؟

RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - baran - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط:  سلام
رتبه و محل قبولی یه تعداد از کنکوری های پارسال رو امروز پیدا کردم که امیدوارم به دردتون بخوره. ( البته الان همش دستم نیست.تو پست های بعدی کاملترش می کنم)

دانشگاه صنعتی شریف - گرایش معماری (روزانه) :

۱ - ۳ - ۸ - ۱۱ - ۱۳ - ۱۷ - ۱۸ - ۲۵ - ۳۱ - ۳۲ - ۳۳ - ۳۵ - ۳۶ - ۴۶

دانشگاه صنعتی شریف - گرایش معماری (شبانه) :

۶۷ - ۱۱۹ - ۱۲۶ - ۱۹۲ (آموزش محور)

دانشگاه صنعتی شریف - گرایش معماری (روزانه) :

۱۰-۱۴-۴۰-۴۲

RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - Masoud05 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)farahnaz نوشته شده توسط:  باورم نمیشه هوش با رتبه ۲۵۹۳ روزانه قبول شده Angel این چقدر رویایی هستش . حتما مجازی تربیت معلمی یا سهمیه ای یه چیزی بوده که با این رتبه قبول شده !!!!!!!!!!!!!!!!

روزانه قبول شده . احتمالا با سهمیه رتبه اولی .

رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - djhm - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ

کسی میدونه که چرا سال ۸۹ با رتبه های ۳۰۰ و بالاتر شبانه دانشگاه های تهران معماری رو آوردن ولی سال ۹۰ رتبه ۲۵۰ آخرین نفری بود که شبانه معماری قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سال ۸۹ :
معماری
۳۳۱ روزانه شهید بهشتی!!!!
سال ۹۰ :
۲۱۴ آخرین نفری بود که شهید بهشتی قبول شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - djhm - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ

(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ)pooya نوشته شده توسط:  در مورد قبولی ذر روزانه و شبانه تهران در گرایش معماری تو سال ۸۹ و ۹۰ اگه اخرین رتبه قبولیرو دارید بزنید ممنون

(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ)djhm نوشته شده توسط:  کسی میدونه که چرا سال ۸۹ با رتبه های ۳۰۰ و بالاتر شبانه دانشگاه های تهران معماری رو آوردن ولی سال ۹۰ رتبه ۲۵۰ آخرین نفری بود که شبانه معماری قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سال ۸۹ :
معماری
۳۳۱ روزانه شهید بهشتی!!!!
سال ۹۰ :
۲۱۴ آخرین نفری بود که شهید بهشتی قبول شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خاطر همپوشانی بود یعنی اینکه چون دفترچه هوشو جدا دادن این طور شد امسال مثه پارسال فقط چون ظرفیت کم شده فکر کنم ۲۰ ۳۰ تا رتبه قبولی تهران کمتر شه
شما این اعداد ۳۰۰ و ۲۵۰ پارسالو از کجا مطمئنید؟از جایی به دست اوردید؟اگر ممکن بگید روزانه شبانه تهران پارسال اخرین رتبه قبولی هر دانشگاه واسه معماری چند بوده ممنون
از پارسه گرفتم....
آخرین رتبه قبولی۹۰ روزانه:
تربیت مدرس: ۲۳۵
شهید بهشتی: ۲۱۵
امیر کبیر: فکر کنم ۱۳۰
علم وصنعت: فکر کنم ۱۶۰
تهران:فکر کنم ۱۰۰

RE: رتبه و محل قبولی برخی از داوطلبان پارسال - شیرین قریشیان - ۱۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ

salam.ye soal,aya darsadha ya hodudeshun ro baraye yeki 2 ta az rotbehaye 2 raghami ke inja zadino dar ekhtiar nadari?age komakam konid bi nahayat sepasgozaram