![]() |
۲۴ ساعته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: 24 ساعته - Dark Knight - 08 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:جدا؟ یعنی مشکله واقعا؟(07 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: فکر نکنم چیز مشکلی باشه ها ...اگه چیز مشکلی نیست چرا خودتون نمیرید دنبالش؟ اخه من چیزای مشکل تر از اینو دیدم بچه ها جواب دادن نمیدونم یعنی این مشکله؟ من که اومدم دنبالش کجا برم خب کتابی نیست که بخونیمش |
RE: 24 ساعته - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط:من نمیدونم مشکله یا نه، ولی اگه فکر می کنید که مشکل نیست چرا میپرسید؟(07 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:جدا؟ یعنی مشکله واقعا؟(07 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: فکر نکنم چیز مشکلی باشه ها ...اگه چیز مشکلی نیست چرا خودتون نمیرید دنبالش؟ برید تو اینترنت بگردید دنبالش. |
۲۴ ساعته - Dark Knight - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من نمیدونم مشکله یا نه، ولی اگه فکر می کنید که مشکل نیست چرا میپرسید؟باش دوست عزیز حالا خودتون ناراحت نکنید لطفا |
۲۴ ساعته - ایرانی - ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ
سلام من ی سوال داشتم .تو رو خدا جواب بدین من ترم ۲ رو تموم کردم و میرم ترم ۳/ توی لیست دروسمون گفتن باید ترم ۳ پروپوزال که ۶ واحد هست رو بگیریم. حالا سوال من اینه که آیا منظور از این ۶ واحد پروپوزال همون ۶ واحد پایان نامه هست و اگر آره، مگه نباید این ۶ واحد رو ترم ۴ بگیریم؟ مشکل من اینه که ی سری دروسمو حذف کردم و میخوام ببینم آیا اگه ترم ۳ قراره ۶ واحد پروپوزال بگیرم تعداد واحدام از ۱۵ تا میزنه بالا و بنابراین ۵ ترمه میشم. تورو خدا یکی راهنماییم کنه. خیلی خیلی ممنونم |