سوالات کنکور ارشد آزاد ۹۱ و سالهای قبل به همراه کلید و پاسخ تشریحی برخی دروس و سالها - نسخهی قابل چاپ |
RE: دانلود رایگان سوالات ارشد آزاد کامپیوتر - rezaei.m - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ
[attachment=9776] (08 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ)hosein68 نوشته شده توسط: با سلامدفترچه سوالات کنکور آزاد ۹۱ گروه ب: |
دانلود سوالات مهندسی IT دانشگاه آزاد - MoonRise - 24 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ق.ظ
من چندتاش رو داشتم,میذارم براتون امیدوارم مفید باشه دوستان اگر سالهای قبل رو دارن اضافه کنند که مجموعه کامل بشه سوالات آی تی ۸۸ : [attachment=10386] سوالات آی تی ۸۹ : [attachment=10387] سوالات آی تی ۹۰ : [attachment=10388] در ضمن سوالات آی تی ۹۱ رو نجویید که نیست استاد خلیلی فر گفتن مرکز آزمون با انتشارات کتابخانه فرهنگ و طوفان سر مسئله مالی به توافق نرسیدن و سوالات رو منتشر نکردند و لذا سوالات در کتاب امسال گسترش هم نیست حالا چطور سر سوالات کامپیوتر به توافق رسیدن و سر آی تی نرسیدن خدا داند!!!!! |
[دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - tesna - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
پاسخ تشریحی زبان ،ریاضی و دروس مشترک ۹۱ تا سوال ۴۸ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: [دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - maedeh - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)tesna نوشته شده توسط: پاسخ تشریحی زبان ،ریاضی و دروس مشترک ۹۱ تا سوال ۴۸ پسورد می خواد. میشه لطف کنید پسوردش رو هم قرار بدین؟ |
[دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - tesna - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ)maedeh نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)tesna نوشته شده توسط: پاسخ تشریحی زبان ،ریاضی و دروس مشترک ۹۱ تا سوال ۴۸ ببخشید دوستان فراموش کرده بودم پسورد رو بذارم: کد: www.manesht.ir |
RE: [دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - elham joon - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ)daneh نوشته شده توسط: دوستان کنکوری کسی کلید سوالات ارشد کامپیوتر آزاد ۹۱ رو اگه داره هم بزاره .کلید همین سوالاتی که بالای صفحه قرار دادین ممنون میشم.خیلی برام مهمه. ۸۰-۳ ۸۱-۲ ۸۲-۲ ۸۳-۱ ۸۴-۳ ۸۵-۴ ۸۶-۲ ۸۷-۴ ۸۸-۳ ۸۹-۳ ۹۰-۴ ۹۱-۳ ۹۲-۳ ۹۳-۴ ۹۴-۱ ۹۵-۱ ۹۶-۲ ۹۷-۴ ۹۸-۲ ۹۹-۱ ۱۰۰-۴ بفرمایید انشاا... همه قبول بشیم |
RE: [دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - vaka - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط:ممنون بابت کلید.ولی یه سوالی داشتم.می خواستم بدونم این کلید مربوط به همین دفترچه b هستش دیگه درسته؟چون اگه مثلا ماله دفترچه a باشه از این نظر که جای سوالات دفترچه a , b متفاوت هست کلید هم تغییر می کنه؟(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ)daneh نوشته شده توسط: دوستان کنکوری کسی کلید سوالات ارشد کامپیوتر آزاد ۹۱ رو اگه داره هم بزاره .کلید همین سوالاتی که بالای صفحه قرار دادین ممنون میشم.خیلی برام مهمه. راستی شما دفترچه گرایش معماری کامپیوتر یا کلیدش برای سال ۹۰ را هم دارید؟]چون صفحه اول تاپیک فقط کلید گرایش معماری هست و سوالاتش نیست! |
[دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - elham joon - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ
باسلام پست که فاطیما جان گذاشته بود دفترچه دانلود کردم سوالارو با کتاب که داشتم مقایسه کردم. متاسفانه شبیه هم نبوده در کتاب بنده دفترچه a نوشته و چاپ شده. متاسفم. انشاا... بتونید جواب سوالات خودتون هرچه زودتر پیدا کنید. |
RE: [دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - nasrolah - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
یکی از دوستان پاسخ نامه سوالات سیستم عامل رو خواسته بودن سال ۹۰ رو اونارو میذارم همه استفاده ککند هرکی استفاده کردم برا قبولیم یه صلوات بفرسته بازم اگه کسی جواب سوالی خواست بهم بگه بذارم اینجا بچه ها دعام کنید من کلا پاسخنامه سوالات کنکورهای آزاد از سال ۸۰ تا ۹۱ رو دارم تمام گرایشها ولی ۹۱ فقط مهندسی نرم افزار رو دارم |
[دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - nasrolah - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ
پاسخ نامه سوالات آزاد ۹۱ مهندسی کامپیوتر لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه صلوات هم برا قبولیم بفرستیذ تویه یه فایل زیپ هس ارسالش کمتر از یک مین طول کشید امیدوارم راحت بتونید دالود کنید این فایل ها بعد کنکور حذف میشنود (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ)tayyebe نوشته شده توسط: آقای nasrolah میشه لطف کنین جواب سوالات ۶۰ تا ۶۸ نرم افزار ۹۱ رو بزارین؟؟؟؟ ۹۱ نرم افزار رو گذاشتم اگه بتونم اونارو هم میذارم |
RE: [دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - arashmobileboy - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ
در ادامه حرکت قشنگ آقای nasrolah منم سوال و جواب تخصصی هوش مصنوعی ۹۱ دانشگاه آزاد رو میزارم واسه دانلود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: [دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - tayyebe - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ق.ظ
نه آقای مهندس دقت نفرمودین سوالات ۶۰ تا ۶۸ نرم افزار ۹۱ که لطف کردین کلا گذاشتین. |
[دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - nasrolah - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
سلام دوباره بعضی از دوستان سوالات و جواب زبان و ریاضی رو نداشتند اونارو هم میذارم تا هرکسی خواست استفاده کنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. منم دعا کنید |
[دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - nasrolah - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ
پاسخ نامه سوالات ۸۹ و ۹۰ آی تی آزاد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. شب هم پاسخ نامه نرم افزار ۸۹ و ۹۰ و ۸۸ رو میذارم منو هم یه دعا بفرمایید |
[دانلود] سئوالات ارشد آزاد ۹۰و۹۱ - مهندسی کامپیوتر - nasrolah - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
پاسخ تشریحی سوالات ارشد (مهندسی کامپیوتر ۹۰ گروه الف و ب ) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پ |