![]() |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - fatima1537 - 09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)dont9 نوشته شده توسط: CLRS چه انتشاراتی بگیریم؟من از "نص" داشتم و خوب بود.اگرچند انتشاراتی داشتند همونجا خودتون بیان و ترجمه های مختلف نویسنده ها رو با هم مقایسه کنید هرکدوم بهتره بود انتخاب کنبد |
RE: دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - m_al - 19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)m_al نوشته شده توسط: چند تا رفرنس عمدتا انگلیسی:منظورتون همین کتابه ؟ بله. |
RE: دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - fahimehazimi - 19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلام من جزوه پارسه رو داشتم و وقتم رو تلف کرد و شبکه صفر زدم....خیلی وقت گیره....ولی بعد راهیان ارشد برا آزاد گرفتم که مفاهیم رو ساده تر گفته...اول راهیان بخون بعد جزوه پارسه رو نگاه کن....پژوهش هم میگن بد نیست...در ضمن اون کتاب۳۰۰۰مسئله حل شده رو هم خریدم ولی بعد از خوندن کتابها به درد میخوره وخیلی خیلی مباحث رو باز کردهخودش ۱سال وقت میخواد ![]() |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - azad_ahmadi - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ
این تاپیک مال پارسال هست، اما با توجه به ایام نمایشگاه کتاب، مطالبش شاید در انتخاب کتاب ها کمکتون کنه، "این کامنت رو گذاشتم که دیده بشه". |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - atenaa - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:این کتاب رو کسی داره؟(30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ق.ظ)آیل لین نوشته شده توسط: گسسته مال عالم زاده انتشاراتش مال کجاست؟ یعنی به جای ۴جلد گریمالدی و حل تمرینش همینو بخونم کافیه ایا؟ منم از دوستان میخوام کتاب معرفی کنند تو این چندروز منم میخوام برم کتاب بخرم واسه رشته ی IT |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - atenaa - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
کسی کمکی نمیتونه بکنه؟ ![]() |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - milad.fashi@gmail.com - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
کتاب گسسته Rosen هم مرجع معروفیه.(Kenneth H. Rosen SIXTH EDITION 2007 ناشر McGrawHill). PDF زبان اصلی این کتاب هست. کتاب ترجمه اون هم "دانشگاه شهید چمران" و انتشارات "صفار" چاپ کرده. من خودم کتاب کنکور هادی یوسفی پوران پژوهش رو توصیه میکنم.آخرین ویراست اون رو بخرید.چون که تغییرات کلی در ویرایش های جدید داشته و کتاب کاملاً عوض شده.و به مراجع فقط رجوع شود.سریالی نخوانید |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - atenaa - 17 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ
ممنون اما من گریمالدی و خریدم دیگه |
دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید - milad.fashi@gmail.com - 18 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
من گریمالدی رو نخوندم ولی خیلی تعریفشو شنیدم.اینکه خوب و روان توضیح داده.توی این درس حل تمرین و تست خیلی مهمه.چون که صرف خوندن درس نامه نمیتونید به تست های مشکلش جواب بدید.تمرین های کتاب حل بشه و تست هم کار کنید زحمت زیادی رو میطلبه ولی نتیجه هم عالیه |