|
|
مانع بزرگ-سربازی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مانع بزرگ-سربازی - IT SIROOS - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:(25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط:دوست من اگه این خبری که دادی درست باشه و من اعزامی سال ۸۸ محسوب بشم بهترین خبریه که بهم دادین ولی(25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط:(25 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: دوست عزیز خدمت برای شما همون مدت قبلیه این و صد در صد مطمئنم . بهترین کار اینه که با مدارکی که دارین برین از نظام وظیفه شهرتون بپرسین اینم بگم که حدود چند ماهیه که کسری بسیجی و .... خیلی نسبت به قبل کمتر میدن |
|
مانع بزرگ-سربازی - ashabilord - 28 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
سلام من شهریور سال ۸۹ مشمول شدم و دفترچه اعزام رو پست کردم اما از مهر ۸۹ رفتم دانشگاه.معافیت جبهه پدری رو همون سال ثبت کردم و طبق چیزی که نوشته بود,۱۳۰ روز ازم کسر میشد.الان چی میشه؟۱۳۰ روز و اون مدارک کسری قبلی کنسل میشه و با قانون جدید دوباره محاسبه میکنند؟ البته برگه سفید برای اعزام در دی ماه ۸۹ هم واسم اومد که چون در حال تحصیل بودم,نرفتم خدمت |
RE: مانع بزرگ-سربازی - mehdiba3 - 29 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ق.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ)ashabilord نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز نمیدونم این خبری که بهت می دم خوبه یا بد منم مثل شما بودم سال ۸۸ که سرباز بودم ۱۰۸ روز کسری گرفتم ولی فقط برگشو داشتم و نمیدونستم که باید برم و این ۱۰۸ روز رو تو سیستم نظام وظیفه ثبت کنم برا همین دیدم تو سایت نظام وظیفه هشدار داده که در صورتی که کسر خدمت گرفتین تا سال ۹۰ و ثبت نکردین هرچه سریع تر ثبتش کنید منم سریع اقدام کردم بابام رفت تهران تو یک منطقه ای که کسری ثبت می کنن بنام لریزان و ثبتش کرد ۲۰ روز بعدش رفتم نظاو وظیفه شهرمون کد ملی من رو تو سیستم زد و گفت ۱۰۸ روزت ثبت شده و دیگه خیالت راحت باشه اگه شما ثبت سیستم نکردی دیگه چون قانون کسری برداشتن جتی اگه برگشم دستت باشه برات تو سیستم ثبتش نمی کنن و همش پریده. |
RE: مانع بزرگ-سربازی - Manix - 29 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط: میشه این قسمت رو از نیروی انسانیتون بپرسید و بهم بگین؟ خیلی برام مهمه من دیروز نظام وظیفه بودم و وضعیت شما رو کامل شرح دادم ، متاسفانه مسئول اینجا گفت پس از ارسال دفترچه جدید ، ایشان مشمول وظیفه سال ۹۱ شده و پس از کسر خدمتی که قبلا داشته باید بر اساس ۲۱ ماه باید خدمت کند. البته مسئول اینجا یه کم گیج میزنه و امیدوارم صحبتش صحت نداشته باشه ولی خودت هم یه تحقیقی بکن! |
|
مانع بزرگ-سربازی - mehdiba3 - 29 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
مرسی که پرسیدی خودمم رفتم پرسیدم و حرف شمارو زد ۱ سوال من برج ۴ فارغ تحصیل می شم امکانش هست کاری کنم که تو اعزامی برج ۶ بیفتم؟ این خیلی برا مهمه که حتمان برج ۶ برم چون اینجوری تا بهمن ماه سربازیم تموم میشه و میتونم ترم بهمن برم سر کلاسای ارشد ولی اگه ۲ ماه دیر تر برم دیگه هیچ فایده ای نداره |
RE: مانع بزرگ-سربازی - Manix - 29 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)mehdiba3 نوشته شده توسط: مرسی که پرسیدی اتفاقا این سوال رو از مشمولین دانشگاه پرسیدم که اتفاقا اونا گیج تر از موارد فوق بودن.. ![]() اونا میگفتن کسانی که چنین وضعیتی دارن در آبان ماه به خدمت اعزام میشن ولی میشه شما دفترچه بگیری و در تاریخی که میخای بری بهمراه دفترچه اعزامت ، پای اتوبوس اعزام بری و داوطلبانه خواهان اعزام بشی (فکر کنم جابجایی با یکی از سربازها منظورش بود) |