تالار گفتمان مانشت
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - hamed_jon - 03 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ

ای شانس مارو داشته باش، من چند روز پیش سایت باز بود میخواستم ثبت نام کنم گذاشتم واسه بعد، حالا رفتم دیدم ظرفیت پر شده.....!!!!!!!!!!!!!!!

ای بخشکی شانس چقدر زود پر شده، دوستان بقیه تونستن بگیرن؟؟؟!!!

RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - fateme66 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ

(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ)hamed_jon نوشته شده توسط:  ای شانس مارو داشته باش، من چند روز پیش سایت باز بود میخواستم ثبت نام کنم گذاشتم واسه بعد، حالا رفتم دیدم ظرفیت پر شده.....!!!!!!!!!!!!!!!

ای بخشکی شانس چقدر زود پر شده، دوستان بقیه تونستن بگیرن؟؟؟!!!

امسال نسبت به سال گذشته زودتر ظرفیت تکمیل شد.من تونستم بگیرم.
شما اگه بن کتب لاتین میخوایید میتونید برید شعب بانک صادرات که داخل سایت ثبت نام هست،بن کتب لاتین نیاز به ثبت نام از قبل نداره،
هزینش هم ۱۰۰۰ هست، اما مثل بن کتاب های داخلی نیست.

RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - unique_as14 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ

(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:  شما اگه بن کتب لاتین میخوایید میتونید برید شعب بانک صادرات که داخل سایت ثبت نام هست،بن کتب لاتین نیاز به ثبت نام از قبل نداره، هزینش هم ۱۰۰۰ هست، اما مثل بن کتاب های داخلی نیست.

یعنی چی مثل بن کارت های داخلی نیست؟ من چندتا کتاب لاتین میخوام / اونا هم تخفیف داره؟ این که نوشتی ۱۰۰۰ تومنه هزینه چیه؟

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - یاقوت سرخ - ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ

سلام بر همگی
من ثبت نام کردم ولی نمی خوام بن بگیرم. هر کی دوست داره بیاد کارت ثبت نامم رو بهش بدم!!!

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - پشتکار - ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ق.ظ

بچه ها الان دیگه فرصتش تمام شده؟

RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - پشتکار - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ق.ظ

(۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  ولی ما که پارسال رفتیم نمایشگاه کارت شناسایی نمی خواستند!!!

منظورتون چه زمانیه؟
مثلا یه سال من رفتم و کپی کارت دانشجویی + کپی کارت ملی دوستم رو بردم گفتند قبول نیست ولی یادم نیست که گفتند باید اصل مدارک باشه یا باید خود فرد حضور داشته باشه؟Huh
(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:  امسال نسبت به سال گذشته زودتر ظرفیت تکمیل شد.من تونستم بگیرم.
شما اگه بن کتب لاتین میخوایید میتونید برید شعب بانک صادرات که داخل سایت ثبت نام هست،بن کتب لاتین نیاز به ثبت نام از قبل نداره،
هزینش هم ۱۰۰۰ هست، اما مثل بن کتاب های داخلی نیست.

من وقتی رفتم بانک مدرکی ازم نخواستند
نمایشگاه مدرک میخواد؟ یا خود فرد هم باید باشه؟
این کارتی که بهم دادند چیزی روش در مورد قیمت ننوشته.

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - samira20 - 10 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ

بچه ها من ۱ بن خرید کتاب نمایشگاه دارم... اما متاسفانه امسال فرصت رفتن ندارم ...مخصوص خرید کتابای سالن ناشران خارجی...کسی هست که بخواد؟؟؟...

بچه ها من ۱ بن خرید کتاب نمایشگاه دارم... اما متاسفانه امسال فرصت رفتن ندارم ...مخصوص خرید کتابای سالن ناشران خارجی...کسی هست که بخواد؟؟؟...

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - unicornux - 10 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ

(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ)samira20 نوشته شده توسط:  بچه ها من ۱ بن خرید کتاب نمایشگاه دارم... اما متاسفانه امسال فرصت رفتن ندارم ...مخصوص خرید کتابای سالن ناشران خارجی...کسی هست که بخواد؟؟؟...
اگه نیاز ندارید من میخوام Smile

RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - Girbert - 10 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ

(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ)samira20 نوشته شده توسط:  بچه ها من ۱ بن خرید کتاب نمایشگاه دارم... اما متاسفانه امسال فرصت رفتن ندارم ...مخصوص خرید کتابای سالن ناشران خارجی...کسی هست که بخواد؟؟؟...

میتونم بپرسم چطوری این کارت را تهیه کردید و چقدر هزینه دادید؟آیا امکانش هست که بن کتاب های داخلی راهم تبدیل به خارجی کرد؟

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - M.Amin.M - 10 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ

بچه ها اگه کسی بن کتابشو نمیخوادچه لاتین چه داخلی من میخوام.حتما بهم خبر بدینااااا

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - shahbazi - 11 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ق.ظ

داخل خود نمایشگاه هم بن میدن؟من بن ثبتنام کردم
اما الان نمیتونم برم شعبه صادرات.میتونم از خود نمایشگاه بگیرم؟بانک صادرات داره؟

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - shahbazi - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ

کسی جواب نمیده؟

RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - ubc - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۵ ق.ظ

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)shahbazi نوشته شده توسط:  کسی جواب نمیده؟

سلام

شخصا، اطلاعی ندارم ولی میتونی با این شماره ها تماس بگیری بپرسی :
تلفن های اطلاع رسانی نمایشگاه
۸۸۴۹۶۵۴۰ -۸۸۴۹۶۵۴۱ -۸۸۴۹۶۵۴۲- ۸۸۴۹۶۵۴۵ -۸۸۴۹۶۵۴۶- ۸۸۴۹۶۲۴۳- ۸۸۴۹۶۲۴۸- ۸۸۴۹۶۲۴۹
ساعت کار نمایشگاه: ۱۰ صبح تا ۸ شب

منبع :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - Fardad-A - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ق.ظ

این تاپیک مربوط به سالهای قبله.برای اینکه دچار اشتباه نشوید لطفا" در تاپیک نمایشگاه ۲۶ ام در لینک زیر ادامه بدین.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

موضوع بسته شد.