در جستجوی یک مشاور - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: در جستجوی یک مشاور - Maryam-X - 15 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ)sadr نوشته شده توسط: ف تبارک الله احسن الخالقینایی یی بابا!!!!!شما که کل عمرتون مشغول کنکور دادن بودید پس کی وقت کردید درس های دانشگاه رو بخونید؟؟ |
RE: در جستجوی یک مشاور - Soheil - 15 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ)sadr نوشته شده توسط:ماشششششششششاالله! پیر کنکوری ها!(30 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: من هم ریاضیها رو ۷ ۸ بیشتر نزدم، ولی صنعتی اصفهان هوش آوردم آقا من کم آوردم. تا حالا یعنی ۳ بار ارشد قبول شدی و نرفتی؟ ایول! بچهها رکورد ۳تاست، ۴تا نبووووووووووود! |
در جستجوی یک مشاور - javadjj - 15 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
حالا من سال سوم هنرستان کنکور دادم قبول شدم فوق دیپلم گرفتم بدون وقفه رفتم سربازی تو سربازی کارشناسی قبول شدم فکرشو بکن ۳ ترمه کارشناسی گرفتم نشستم برا ارشد پارسال که قبول نشدم به نظرم بزرگترین شکست زندگیم بود فکر میکنم کلا از زندگی عقب افتادم اما میبینم که بابا من جلووم کمی هنو خسته نباشی با این همه کنکور |
RE: در جستجوی یک مشاور - sadr - 16 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: حالا من سال سوم هنرستان کنکور دادم قبول شدم فوق دیپلم گرفتم بدون وقفه رفتم سربازی تو سربازی کارشناسی قبول شدم فکرشو بکن ۳ ترمه کارشناسی گرفتم نشستم برا ارشد پارسال که قبول نشدم به نظرم بزرگترین شکست زندگیم بود فکر میکنم کلا از زندگی عقب افتادم اما میبینم که بابا من جلووم کمی هنو خسته نباشی با این همه کنکورچیزی به اسم شکست وجود نداره شکست زاییده ذهن انسانه حرفهای دومیدانی کار زن ایران رو وقتی ششم شد برام شنیدنی بود با این که شکست خورده بود از نگاه دیگران اما از نظر خودش موفقیتی بود بزرگ و معنی پیروزی براش میداد بهتره زندگی تون رو با شکست و پیروزی تقسیم بندی نکنید ------- در ضمن همه چیز ارشد نیست چرا مثل دخترا نشستی تو خونه تا خواستگار بیاد... برو گیم بنویس درامدت از صد تا ارشدی هم بیشتر میشه. برو نرم افزار تخصصی یاد بگیر بیا من ببرمت استادت کنم.حتما که نباید دانشگاه ازاد دره پیت استاد بشی آموزشگاه درست و حسابی درس تخصصی مثلا فلاش یا تریدی مکس تدریس کن. |