کتاب پایگاه داده - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کتاب پایگاه داده - Amir V - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
بچه ها کتاب رانکوهی نزدیک ۹۰۰ صفحه اس خیلی زیاد نیست برای پایگاه داده؟؟؟ |
RE: کتاب پایگاه داده - yaser_ilam_com - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط: بچه ها کتاب رانکوهی نزدیک ۹۰۰ صفحه اس خیلی زیاد نیست برای پایگاه داده؟؟؟همشو که نمی خواد بخونی . اونجایی که با سرفصل هماهنگ هست بخون . کنارش حتما کتاب مقسمی رو بخون . |
کتاب پایگاه داده - مازیار صفایی - ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
من این کتاب ها رو خوندم: ۱/ دیت ۲/ رانکوهی ۳/ حق جو ۴/ مقسمی در پایان نظرم این است که مقسمی تلفیق همه ی این هاست و سوالات امسال یک ضد حال اساسی برای کسایی بود که روی این درس تمرکز کردن! منظورم اینه که هیچ کدام! |
کتاب پایگاه داده - fatima1537 - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: در پایان نظرم این است که مقسمی تلفیق همه ی این هاست و سوالات امسال یک ضد حال اساسی برای کسایی بود که روی این درس تمرکز کردن!من گرایش هوش دادم و اصلا نرم افزار نخوندم .و لی شما که این کتابها رو خوندید به نظرتون با خوندن هیچ کدوم نمیشد تستهای امسال رو زد(برای سال آینده ام میخوام!!!) راستش من هم بانک اطلاعاتیم خوب بود و میخواستم سر جلسه چند تایی تست از نرم افزار بزنم ولی دیدم اصلا یکجوری هستند تستهای امسال |
RE: کتاب پایگاه داده - مازیار صفایی - ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من گرایش هوش دادم و اصلا نرم افزار نخوندم .و لی شما که این کتابها رو خوندید به نظرتون با خوندن هیچ کدوم نمیشد تستهای امسال رو زد(برای سال آینده ام میخوام!!!) بیشتر سوالات امسال به معنای واقعی کلمه مزخرف بود. یعنی هیچ دانش عمیقی نمی خواست.... بازی با کلمات.... من ۱۰۰% اطمینان دارم که یک سوال پایگاه داده رو درست زدم و براش استدلال دارم.... ولی کلید سنجش یک چیز دیگر می گوید! اگر بخوام دوباره کنکور بدم (بعیده) اینقدر پایگاه نمی خوندم. |
RE: کتاب پایگاه داده - yaser_ilam_com - 23 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط:منم با نظر دوستان کاملا موافقم .(22 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من گرایش هوش دادم و اصلا نرم افزار نخوندم .و لی شما که این کتابها رو خوندید به نظرتون با خوندن هیچ کدوم نمیشد تستهای امسال رو زد(برای سال آینده ام میخوام!!!) پایگاه داده هر سال گلابیترین کتاب ارشد بود.اما امسال .... |
RE: کتاب پایگاه داده - abraham - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۱۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: مقسمی کتاب کاملی نیست.فکر میکنم رانکوهی بخونی خیلی خوبه.البته من بهتون پیشنهاد میدم حساب رابطه ای رو از کتاب حق جو بخونید. آره به نظر من کتاب مقسمی اصلا کتاب خوبی نیست حیاب رابطه ای رو حق جو خیلی خوب توضیح داده |
RE: کتاب پایگاه داده - Amir V - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:(22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط: بچه ها کتاب رانکوهی نزدیک ۹۰۰ صفحه اس خیلی زیاد نیست برای پایگاه داده؟؟؟همشو که نمی خواد بخونی . منظورت سرفصلیه که باید تو دوره کارشناسی تدریس شه؟ که مال وزارت علومه؟ |
کتاب پایگاه داده - n65 - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ
مرجع اصلی این درس کتاب دیت ولی چون این کتاب خیلی گنگ معمولاً توصیه می شه که کتاب حق جو برای شروع وکتاب المصری یا دیت واسه تسلط بیشتر رو بخونیم ! ولی من به شخصه کتاب رانکوهی رو ترجیح می دم چون وابستگیهای تابعی رو خیلی خوب توضیح داده |
کتاب پایگاه داده - *Najmeh* - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ
به نظر من باید ابتدا با کتاب مرجع پایگاه رو خوند و یاد گرفت کتاب کنکوری اونای که من دیدم مقسمی بهترین بوده |
کتاب پایگاه داده - Amir V - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ
میخوام رانکوهی+مقسمی بخونم. کتاب رانکوهی کدوم فصلاش رو بخونم؟ |
کتاب پایگاه داده - mhesabi89 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ
منم کتاب مقسمی + حق جو رو خریدم بخونم جلد دوم کتاب حق جو لازم نیست، درسته؟ |
RE: کتاب پایگاه داده - younes - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)mhesabi89 نوشته شده توسط: منم کتاب مقسمی + حق جو رو خریدم بخونم منم مث شما کتاب حق جو و مقسمی رو دارم اول از حق جو شروع کردم به نظرم خیلی خوبه ، میخوام ایشالله تموم شد بعد مقسمی رو بخونم . جلد دومش هم نیاز نیست ، جلد دومش تو ارشد تدریس میشه . |
کتاب پایگاه داده - jameshenas - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
من الان فصل۴ مقسمی هستم خیلی ساده گفتن و روان البته تستاش رو هنوز نزدم...جزوه ی استاد رانکوهی هم میخام بخونم وقتی این تموم شد...من اکثر این کسایی که رتبه زده بودن مصاحبه هاشو میخوندم بیشتریاشون مقسمی خونده بودن... |
RE: منبع پایگاه داده آی تی ۹۰ - ana_12345 - 04 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(12 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ب.ظ)shangool نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی سوالات پایگاه داده ۹۰ گروه آی تی رو حل کرده؟؟؟؟؟؟من سال قبل حق جو و مقسمی رو خوندم ولی رو جلسه هنگ کردم .کسی میدونه منبع این سوالات چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکربه نظر من شما باید بیشتر رو کتاب دیت و جزوه به همراه ویس رانکوهی کار کنی. ویس رانکوهی رو از کجا میشه اورد؟ |