مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - jahani - 17 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: اقای جهانی ممممنونم از بس این سوال و پرسیدم از همه ک دیگه نمیدونستم باید چکار کنماگه میخوا مدرسان بخونی اسلام ناظمی خوندن وقت تلف کردنه. حالا خودت بعدا خواهی فهمید حرف منو من میگم مدرسان بعد پرسمن. وقتت رو دیگه تلف نکن اگرم میخوای اسلام ناظمی بخونی که هیچی |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - mohammad.ardeshiri - 18 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)it_2014 نوشته شده توسط: سلام .رفقا داشتم سرچ می کردم چشم خورد به این خلاصه ها خوندم دیدم عالی گفتم برای شما هم بزارم فیض ببرید. من به صورت کلی نگاه کردم خلاصه خوبی هست ممنون |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - mgshervin - 18 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:(17 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: اقای جهانی ممممنونم از بس این سوال و پرسیدم از همه ک دیگه نمیدونستم باید چکار کنماگه میخوا مدرسان بخونی اسلام ناظمی خوندن وقت تلف کردنه. حالا خودت بعدا خواهی فهمید حرف منو من میگم مدرسان بعد پرسمن. وقتت رو دیگه تلف نکن اگرم میخوای اسلام ناظمی بخونی که هیچی بله شدیدا موافقم چی بود این پرس من هرچی میخوندم نگاه میکردم نا امید میشدم ( قضیه راه رفتن مورچه و رسیدن به قله کوه بود ) الان به کمک آقای جهانی مدرسان دارم میخونم راحتر می فهمم و یه عالمه مطالب چرت و پرت هم نمی خونم |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - jahani - 18 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط:البته اون چیزهایی که استاد پرسمن تو کتابشون اوردند بدیهتا چرت و پرت نیست و کلی تجربه و سواد علمی پشتش خوابیده. ولی خوب پرسمن خیلی به این موضوع کاری نداره که توالی مطالبی که در کتابش اورده قابل فهم برای داوطلب کنکور در ایران هست یا خیر. یعنی کتابش رو قطعا برای یه داوطلب کنکوری ننوشته و فرضش این بوده که طرف یه مهندس کامپیوتر برجسته هست و خیلی از این مطالب رو خودش میدونه بنده خدا دستش رو بو نکرده که قراره تو یه کشوری مثل اینجا مرجع کنکور بشه کتابش.(17 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط:(17 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: اقای جهانی ممممنونم از بس این سوال و پرسیدم از همه ک دیگه نمیدونستم باید چکار کنماگه میخوا مدرسان بخونی اسلام ناظمی خوندن وقت تلف کردنه. حالا خودت بعدا خواهی فهمید حرف منو من میگم مدرسان بعد پرسمن. وقتت رو دیگه تلف نکن اگرم میخوای اسلام ناظمی بخونی که هیچی کتاب مدرسان بر عکس پرسمن به هدف کنکور نوشته شده و اینو در نظر گرفته که ممکنه خیلی کسانی که این کتاب رو میخونند سری اولشون باشه اسم این مفاهیم رو میشنوند . برای همینه که احیانا خوندن مدرسان به مراتب ساده تر و قابل فهمتر از پرسمن هست انگیزه هاتون رو قبل از مطالعه هر کتاب مشخص کنید. بعد به مطالعه کتاب بپردازید اگه دنبال کنکور هستید مدرسان و اگر دنبال علم اندوزی و اشنایی با مفاهیم علمی هستید پرسمن احتمالا گزینه بهتریه. |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - minarazqandi - 23 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سلام کتاب پرسمن زبون اصلیشو خوندین یا ترجمشو؟ کدوم ترجمه بهتره؟ |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - fereshteh.karami - 19 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ
سلام دوستانی که کتاب ویرایش هفت با ترجمه آقای سالخورده رو پیشنهاد میدن آیا ترجمه آقای جعفرنژاد رو هم مطالعه کردن؟؟؟ |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - fereshteh.karami - 27 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۰ ب.ظ
من عذر میخوام خواستم اینجا موضوع رو بگم چون خودم با سرچ به اینجا رسیدم و کتاب رو با ترجمه آقای سالخورده خریدم که خب اشتباه از من بود. خواهشی که دارم اگر براتون مترجم مهمه حتما ترجمه ایشونُ با آقای جعفر نژاد مقایسه کنن و البته با متن اصلی کتاب بعد بخرن. من خودم کتابُ با ترجمه آقای جعفر نژاد در حال حاضر ترجیح میدم. با آرزوی موفقیت برای دوستان. |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - onesky - 19 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ
سلام لطفا واضح بگید کدوم کتاب رو بخونیم؟کتاب کنکوری کدوم کتاب؟ |
RE: مهندسی نرم افزار (ویرایش هفتم یا پنجم؟) - niku - 15 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ق.ظ
سلام دوستان عزیز از همه شما دعوت میشه به گروه کنکوری های ارشد it بپیوندید تا انرژی درس خوندنتون رو تجدید کنید و مطالبتون رو به اشتراک گذاشته و به بحث و تبادل اطلاعات بپردازید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |