سوال در مورد سربازی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سوال در مورد سربازی - mosenabdoli - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: اگه میخوای اردیبهشت اعزام شی حتمن همین الان پست کن. کارشون حساب کتاب نداره.تو سربازی رفتی؟ آره پارسال حوصله ام سر رفته بود رفتم سربازی! کلی هم خوش گذشت! |
سوال در مورد سربازی - m_sadeghi1989 - 21 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ
سلام خسته نباشید من تولد ۶۸ ترم یکی مونده به آخر کارشناسی -پدرم برج ۵ -۵۹ سال تمام می شود پدرم ۱ ماه پیش عمل قلب باز کرد دیابت فشار اضافه دارد حقوق بازنشتگی می گیرد و لی کم است ۵۰۰تومن همین حالا راه می رود من تک پسرم و ۳ خواهر که ازدواج کرده اندمن تنها نوه پسر .پسری هستم عمویم ۶۳ سال داره ازدواج نکرده عمه دارم که پسر داره من چکار کنم معاف می شود ازچه طریق کمکم کنید من برنامه ریزی واسه ازدواج کردم و کارکرده ام کمکم کنید تابرم سربازی برگردم حدودا ۲۶/۵ سال یا بیشتر می شه که :cry: :cry: :cry: وقتی برگردم هیچی :cry: ندارم و پدرم هم هیچی نداره که به من بده :cry: :cry: :cry: :cry: :sad: مغزم تهی شده با این همه اطلاعات که از قبل داشتم من نمی خوام گناه کنم می خوام ازدواج کنم ................ |
سوال در مورد سربازی - m_sadeghi1989 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ق.ظ
یعنی کسی هست جواب بده به سوال یا این سایت پشت گوش میندازه من گفتم از شما با تجریه ها بپرسم |
RE: سوال در مورد سربازی - deledivouneh - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ق.ظ)m_sadeghi1989 نوشته شده توسط: یعنی کسی هست جواب بده به سوال یا این سایت پشت گوش میندازه من گفتم از شما با تجریه ها بپرسم اونکه پدرت ۵۹ ساله هست نمیتونی معافیت بگیری.چون تازه ۶۵ سال تمام هست قانونش. پدربزرگ هم که میگی باید فاقد پسر باشه اونم نمیشه. برای بیماری پدرت هم نمیتونی بگیری چون جزو معافیت ها حساب نمیشه ولی یه راهی هست که بری کمیته امداد شهرتون و مدارک بدی و یه مدت شش ماهی شما رو تحت پوشش کنن و از قانون سه خواهر استفاده کنی و معاف دایم بگیری . ان شا الله که موفق باشی راستی به فایل زیر هم یه نگاهی بنداز-صفحه ۱۷ |
RE: سوال در مورد سربازی - Ali-B - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ
یه سوال دارم: دانشگاه بدون کارت پایان خدمت ثبت نام میکنه؟ من تابستون سال دیگه خدمتم تموم میشه، میدونم که تا چند ماه طول میکشه کارتم بیاد... برای کنکور ۹۲ میخونم، حالا همش دارم به این فکر میکنم که نکنه قبول بشم ولی نتونم ثبت نام کنم؟ |
RE: سوال در مورد سربازی - shayan_6khat - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ
سلام من ۱۸ سالمه و داداشم هم الان سربازیه و بابام هم توانایی جسمی نداره و به من نیاز داره مبخاستم بدونم میشه کاری کرد تاریخ اعزام منو به ۶ ماه دیگه بندازن که دادشم از سربازی که برگشت من برم؟ لطفا راهنماییم کنین ضروریه |
RE: سوال در مورد سربازی - majid67110 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ
سلام دوستان یکی از اقوام ما بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه یه ۳ سالی غیبت داشت و سربازی نرفت . حالا پدر ایشان دو هفته پیش فوت کردند و ایشان تک پسر هستند و تنها یه خواهر دارند و پدرشان حقوق تامین اجتماعی دارند . حالا به نظر شما ایشان میتونند معافی بگیرند به عنوان کمک خرج مادرشان یا نه . در ضمن ایشان ازدواج کرده اند . با تشکر |
سوال در مورد سربازی - MSZ - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ)majid67110 نوشته شده توسط: سلام دوستان یکی از اقوام ما بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه یه ۳ سالی غیبت داشت و سربازی نرفت . حالا پدر ایشان دو هفته پیش فوت کردند و ایشان تک پسر هستند و تنها یه خواهر دارند و پدرشان حقوق تامین اجتماعی دارند . حالا به نظر شما ایشان میتونند معافی بگیرند به عنوان کمک خرج مادرشان یا نه . در ضمن ایشان ازدواج کرده اند .هر سال تو دفترچه ذکر میشه که آیا افرادی که غیبت دارن میتونن از فلان معافیت ها استفاده کنن یا نه. اینو تو دفترچه نگاه کنین مطمئن تره. |
سوال در مورد سربازی - shayan_6khat - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
کسی نیس جواب منو بده |
RE: سوال در مورد سربازی - pos - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
من پارسال دفترچه اعزام به خدمت گرفتم (قبل از قانون جدید). این بند داخل دفترچه آمده: نقل قول: ۵-مشمولان واجد شرایط ماده ۱۲۷ آیین نامه اجرایی قانون خدمت وظیفه عمومی: زیرش هم نوشته: نقل قول: استفاده از تسهیلات بند فوق، صرفا پس از دریافت برگ آماده بخدمت در موعد مقرر و ارائه گواهی اشتغال به خدمت بدون غیبت برادر، امکان پذیر می باشد. البته همانطور که گفتم دفترچه من مال پارسال و قبل از قانون جدید هست. برای اطمینان شما یک دفترچه بگیر و چک کن. و مراحلش را هم از همان کارمند پلیس +۱۰ بپرس تا قشنگ راهنماییت کنه که چیکار باید بکنی. |
سوال در مورد سربازی - amir7117 - 12 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
من دوسال پیش دانشگاه قبول شدم و حلال بعد از۴ ترم انصراف دادم وبرای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی معاف نشدم. می خواستم ببینم راهی نیست برای رفتن به دانشگاه و نرفتن به سربازی. اگه ممکنه به ایمیلم پاسخ بدید sahabtahi.abtahi510@gmail.com |