دانشگاه علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
زیبایی های علم و صنعت - arshad90 - 02 فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
خواستم یه نکته رو یادآوری کنم خطاب به دوستانی که می گن دانشگاه جای این مسائل نیست و الخ. دوستان عزیز مطمئنم که قبول دارید بخش اعظم اعتراضات در مورد سیاست یک کشور رو دانشجویان اون کشور دارند و می شه ادعا کرد که بیشترین شهدا دفاع مقدس هم اگر کمتر از قشر دانشجو نباشند بیشتر هم نیستند. اینه که باید این فرهنگ دفاع زنده نگه داشته بشه و به نظر می رسه دانشگاه می تونه از جمله محلهایی باشه که میشه روش بابت این قضیه حساب کرد. |
زیبایی های علم و صنعت - MehrTa - 08 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ق.ظ
ما تنها کشوری نیستم که مردمش برای دفاع از خاکشون کشته دادند. همه کشورهای دیگه هم افرادی داشتند که برای دفاع از خاکشون جان فشانی کردند. آیا اونها هم کشته هاشون رو آوردن توی دانشگاه و خیابون دفن کردند؟!! هر چیزی جای خودش رو داره دوستان عزیز. من نه با دیدن دو گونی خاک تو دانشگاه به یاد اونها نمی افتم، بلکه اعصابم هم خورد میشه که چرا تو این مملکت از صبح تا شب باید از این چیزها ببینیم. تلویزیون، خیابون، دانشگاه، مسجد،.... همه چیز باید رنگ عزا بگیره!!! با این کارهای افراطی، دارن این افرادی رو هم که برای مملکتشون جونشون رو از دست دادن بی احترام می کنند. تقدیر از شهدا خوبه، ولی "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد" ! |
زیبایی های علم و صنعت - samanium - 16 فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ق.ظ
مرغی دارم بی نهایت زیبا چشمانش گوش هایش دلش گذر نازک احساسش را در قفس حصر کردم تا مبادا بفهمد باغی هم هست مبادا بداند هوای بیرون خنک آسمانش آبیست آیا این انصاف است .... |
RE: زیبایی های علم و صنعت - alime - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۸ ق.ظ)danialfx نوشته شده توسط: جدا از اینکه بخوایم بگیم که ایا این کارشون درسته یا نه.کاملا با نظرتون موافقم این ظاهرمآبی های برخی افراد هست که این مسایل رو بی ارزش کرده. (۲۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ ق.ظ)polarisia نوشته شده توسط: فرهنگ دفاع مقدس که نباید تو راهرو دانشگاه، درب دکان، حیاط مدرسه، دیوار پارک، شیشه ماشین و .... خودشو نشون بده. باید تو فکر و دل اونایی باشه که میگن بهش اعتقاد دارند و ارزش قائل اند برای این فرهنگ.هر نقاشی زیبایی هم که روی ذیوار، حیاط مدرسه و ... بکشند خودش یه جور نشون دهندهی یه فرهنگ یا یک پیام خاصه که خیلی جاها این کارو می کنن . پس چرا فرهنگ دفاع مقدسمونو نشون ندیم؟ |
دانشگاه علم و صنعت - alireza3742 - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
ضمن احترام به نظر آقای دکتر تنهایی، به نظر من دانشگاه علم و صنعت کلا گروه کامپیوتر زیاد خوبی نداره( من چند تا درس رو اونجا و شهید بهشتی مهمان گذروندم و باهاشون تا حدودی آشنایی دارم )و شهیدبهشتی انصافا دانشگاه بهتریه ولی به نظر من توی هوش مصنوعی چون شهیدبهشتی نوپا هست و از این نظر به درد دانشگاه خواجه نصیر( کمبود استاد هوش مصنوعی )دچاره به نظر من علم و صنعت برای هوش بهتره، ولی برای نرم افزار و معماری شهیدبهشتی خیلی بهتره . |
RE: دانشگاه علم و صنعت - summer_66 - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: دانشگاه شانگهای چین به رسم هر سال فهرست رده بندی سالیانه بهترین دانشگاه های جهان را منتشر کرد:یعنی علم و صنعت از MIT بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: دانشگاه علم و صنعت - summer_66 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط:جوک بامزه ای بود به نظرم این مطلب رو تو سرگرمیها منتقل کنید تا خلق الله یه کمی بخندن روحیه شون باز شه(29 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط: یعنی علم و صنعت از MIT بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
دانشگاه علم و صنعت - robot110 - 30 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ب.ظ
من که اطلاع نداشتم علم و صنعت از بهشتی پایینتر باشه آخه از هر کدوم از دوستانی که تو تهران میخوندن خلاف حرف شما را میزدن!!!!!!!!!!!!!!!! |
دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ
بچهها اگه کسی از هر چی از علم و صنعت میدونه به ما هم بگه .از هیئت علمی و خوابگاه و .... مخصوصا نیما جان باید بیشتر معرفی کنی علم و صنعتو واسمون |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: بهتر از هیچیه، نه جو درست حسابی، نه امکانات خوب، نه اساتید .....، کلا شبیه دخمه میمونه . اینهمه دانشگاه آخه چرا علم و صنعت ؟؟؟؟ ای بابا رونالدو بیخیال کل کل شو اگه اطلاعات مفیدی داری بگو ،آخه من زیاد از علم و صنعت خبری ندارم |
دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ ب.ظ
مرسی نیما جان چکار کنیم که یه خوابگاه خوب گیرمون بیا؟ |
دانشگاه علم و صنعت - shahryar - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: در مورد هیئت علمیش بری اینجا همه چی هستظاهرا این دانشگاه با خانما کلا ضده.یه هیئت علمی خانم هم نداره!!!!! |
دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ
البته شنیدم خوابگاه اکثر دانشگاه های تهران زیاد جالب نیستن حتی شریف ،آخه دوستم اونجاست میگه شریفم خوابگاهاش افتضاحه |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: در مورد خوابگاهها: بزار از دوستام بپرسم بهت میگم . این پستمم حذف میکنم .انتظار لطفا . مرسی نیما جون لطف میکنی |
RE: دانشگاه علم و صنعت - Br2012 - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ
قربون دستت نیما جون، تا حدودی روشنمون کردی من از خوابگاه شانس دارم احتمالا بهترینش گیر من میاد به نظرت به این که چه روزی برم واسه ثبت نام ربطی داره ؟مثلا شاید از خوابگاه بدا شروع کنن به خوبا واسه تقسیم |