نظر سنجی قبولی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: نظر سنجی قبولی - Masoud05 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ ب.ظ)masa نوشته شده توسط: زبان ۷۰ درصدای جالبیه . تا حالا این مجموعه درصد ندیدم حتی رتبه ۱ سال های قبل یه درس رو پایین میزنن و مثلا ۲ تا رو بالای ۵۰ . اگه همین باشه که نوشتید رتبه ۱ هستید . اگه یه مقدار پایین تر باشه بازم شریفی هستید . والله اعلم . |
RE: نظر سنجی قبولی - a i - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ ب.ظ)masa نوشته شده توسط: زبان ۷۰ شما با چه سرعتی تستها رو خوندی؟! شما یک استعداد برتر در زمینه سرعت فهم مطلب هستید. |
RE: نظر سنجی قبولی - Joonz - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ ب.ظ)masa نوشته شده توسط: زبان ۷۰ اگه در صدات واقعاَ این باشه بهتون قول میدم تا حداقل ۲۰ سال دیگه رکورد دارین . البته پیشنهاد من اینه که شما حیفین تو ایران بمونید. |
RE: نظر سنجی قبولی - memco - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ق.ظ
منم درصدام: زبان ۳۳ ریاضی ۴۰ مشترک ۳۴ اختصاصی نمی دونم! |
RE: نظر سنجی قبولی - soha00 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
تو انتخاب رشته ارشد علوم کامپیوتر میشه مهندسی برق -مکاترونیک رو انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا بهم بگین |
RE: نظر سنجی قبولی - Masoud05 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ق.ظ)memco نوشته شده توسط: منم درصدام: خیلی خوبه ، انشاالله حداقل اصفهان قبولی . (بشرطی که تخصصیا حداقل ۱ تست زده باشی ) |
نظر سنجی قبولی - yaser_ilam_com - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
نمیدونم اما خدا کنه تخصصی ها همین بشه کلا این دید خودمه تا دید سنجش چی باشه : ریاضی : ۱۹ مشترک : حداقل ۵۵ تخصصی : بین ۳۰ تا ۶۰ این تخصصی گیجم کرده ...... |
RE: نظر سنجی قبولی - Sunshine Off - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: نمیدونم اما خدا کنه تخصصی ها همین بشه کلا این دید خودمه تا دید سنجش چی باشه :آفرین فکرکنم رتبه تک رقمی بیاریدازهمین الان بهتون تبریک میگم. |
RE: نظر سنجی قبولی - yaser_ilam_com - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: [quote='yaser_ilam_com' pid='91080' dateline='1337792502']ممنون matina خانم اما به شرطی که تخصصی تا ۶۰ بره که بعیده ،حالا من به همون زیر ۱۰۰ خیلی راضیم امیدوارم من و شما و بقیه بچه ها که زحمت زیادی کشیدیم همین روزا یه نفس راحت بکشیم |
نظر سنجی قبولی - memco - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
ممنون.ولی فک نکنم. درصدام یه کم بالا پایین داره. |
RE: نظر سنجی قبولی - yaser_ilam_com - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)memco نوشته شده توسط: ممنون.ولی فک نکنم. درصدام یه کم بالا پایین داره.تخصصی برا شما تعیین کننده هستش ان شا الله با تخصصی بالا بهترین رتبه رو میارید |
RE: نظر سنجی قبولی - Masoud05 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)memco نوشته شده توسط: ممنون.ولی فک نکنم. درصدام یه کم بالا پایین داره.تخصصی برا شما تعیین کننده هستش ان شا الله با تخصصی بالا بهترین رتبه رو میارید بله . اما من میگم اگه حداقل ۱ یکی زده باشه با توجه به درصدایی که نوشته اصفهان قبوله . اگه بیشتر بزنه مثلا ۹ تا شریف میره اگه هم بالای ۵ تا بزنه یکی از دانشگاههای تهران رو میاره انشاالله . |
نظر سنجی قبولی - kiantamar - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: 40% روزانهبه سبک برره ای درصد گرفتی؟ از ۲۱۰% حساب کردی دیگه D: |