بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - sahar91 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
من هم خیلی از گزینه هایی که زدم با شما تفاوت داره !!!! یکی از اونها همین سئوال ۱۵ که به نظر من گزینه ۳ است چون قبل از most باید the بیاد . |
RE: زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - shervinrs - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: من هم خیلی از گزینه هایی که زدم با شما تفاوت داره !!!! یکی از اونها همین سئوال ۱۵ که به نظر من گزینه ۳ است چون قبل از most باید the بیاد .خب جوابایی رو که زدین بگین تا ببینیم چی بوده تفاوت ها. |
زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - sahar91 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
به نظر من سئوال ۱۲ ، ۱ یا ۳ می شود ،سئوال ۱۴ گزینه was used می شه زیرا اشاره به گذشته دور داره البته اینها فقط نظر شخصی من هست |
زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mfXpert - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
به نظر من جواب سوالات ۱۱ تا ۱۵ اینا میشه.(با اطمینان ۹۵ درصد جواب ها همین ها هستن) ۱۱- گزینه ۳ ۱۲-گزینه ۴ ۱۳- گزینه ۱ ۱۴-گزینه ۴ ۱۵- گزینه ۴ ۱۶ تا ۲۰: ۱۶-گزینه ۳ ۱۷-گزینه ۲ ۱۸-گزینه ۲ ۱۹-گزینه ۱ ۲۰-گزینه ۴ ۲۱ تا ۲۵: ۲۱- گزینه ۳ ۲۲-گزینه ۲ ۲۳-گزینه ۲ ۲۴-گزینه ۳ ۲۵- گزینه ۱ |
RE: زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - sahar91 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: به نظر من جواب سوالات ۱۱ تا ۱۵ اینا میشه.(با اطمینان ۹۵ درصد جواب ها همین ها هستن)میشه لطفا درباره سئوال ۱۵ توضیح دهید که چرا ۴ میشه ؟ |
زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mfXpert - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: میشه لطفا درباره سئوال ۱۵ توضیح دهید که چرا ۴ میشه ؟حقیقتش من نکته گرامریش رو نمیدونم اما مطمئن باشید که همین هستش. گزینه ۴ معنی "از همه مهمتر" رو میده البته گزینه ۳ هم همین معنی رو میده ولی گزینه سه نمیتونه با توجه به ساختار جمله توی جای خالی قرار بگیره |
RE: زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - fmka2f - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: سئوال ۱۵ چرا گزینه ۴ میشه؟الان که بیشتر دقت کردم، فکر می کنم اشتاه کردم. احتمالا ۳ باشه. ۱۶ گزینه ۳ فقط راجع به برنامه نویس گفته در صورتیکه متن بیشتر درباره مهندس نرم افزار هست و فقط پاراگراف اخر راجع به برنامه نویس هست.پس احتمال اینکه گزینه ۳ بشه کمه.به نظر من گزینه ۴ درسته سوال ۱۲ هم گزینه ۴ از نظر من تنها گزینه ای هست که به هیچ وجه نمیتونه جواب باشه...البته انشا الله که درست زده باشید. |
RE: زبان عمومی و تخصصی - sina89 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ق.ظ)alipinoikio نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: was used میشد چون فعل مجهول نیاز بود. البته by هم یه علامت دیگه برای فعل مجهول بود. |
RE: زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - aka111 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: میشه لطفا درباره سئوال ۱۵ توضیح دهید که چرا ۴ میشه ؟حقیقتش من نکته گرامریش رو نمیدونم اما مطمئن باشید که همین هستش. the most important نمیشه؟! |
RE: زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - sina89 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: من هم خیلی از گزینه هایی که زدم با شما تفاوت داره !!!! یکی از اونها همین سئوال ۱۵ که به نظر من گزینه ۳ است چون قبل از most باید the بیاد . کاملاً درسته (۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ)aka111 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۴ ب.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: میشه لطفا درباره سئوال ۱۵ توضیح دهید که چرا ۴ میشه ؟حقیقتش من نکته گرامریش رو نمیدونم اما مطمئن باشید که همین هستش. |
زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - sahar91 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ
در مورد سئوال ۱۵ به نظر من گزینه ۳ میشه چون استفاده از most باید قبل از آن the قرار بگیرد (از لحاظ گرامری) . |
RE: زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - fmka2f - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: در مورد سئوال ۱۵ به نظر من گزینه ۳ میشه چون استفاده از most باید قبل از آن the قرار بگیرد (از لحاظ گرامری) . نظر من هم the most important هست که البته تو دفترچه d گزینه ۲ بود |
زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - sadaft - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ق.ظ
شاید این تفاوت ها به خاطر دفترچه هامون باشه چون همونطور که همه میدونین کد دفترچه ها با هم فرق داره و جای گزینه ها متفاوته من خودم چند تا گزینه رو مطمئن زدم که اینجا متفاوته |
RE: زبان عمومی و تخصصی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - aka111 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)fmka2f نوشته شده توسط:۱۲ منم زدم ۴ با توجه به لغات بعدی توی متن(29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ)sahar91 نوشته شده توسط: سئوال ۱۵ چرا گزینه ۴ میشه؟الان که بیشتر دقت کردم، فکر می کنم اشتاه کردم. احتمالا ۳ باشه. ۱۶ هم ۳ زدم چون نسبت به بقیه کامل تر بود ۴ هم فکر نکنم بشه آخه ۴ که جزئی تر از ۳ متن هم در مورد آینده شغلی بود به گمانم |
RE: زبان عمومی و تخصصی - mehdi67ma - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: زبان به نظر من اینا درسته این پست رو نقل قول نکنید) سلام این جوابا ماله کدوم گروه دفترچه هستش؟؟؟ گروه D هستش یا گروه دیگه؟؟؟ |