سیستم عامل ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: سیستم عامل - alborz229 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)LARACROFT0 نوشته شده توسط: اون سوال که تکراری بود ! سوال پارسال بود. بن بست داره، گرسنگی نداره. (۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ب.ظ)HRZ نوشته شده توسط: اون سوال صفحه بندی رو اون گزینه ای که بزرگترینشون ۱۰میلی ثانیه بود رو زدم من اونی که ۱۵ میلی بود زدم مگه ۳ بار دسترسی به دیسک نداشت؟ جدول سطح ۱، سطح ۲ و خود صفحه؟؟؟؟؟ |
RE: سیستم عامل - ماری - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ق.ظ
تکرارسوال IT 90 بود که بن بست داره ولی گرسنگی نداره تنها سوال سیستم بود که از دیدنش خوشحال شدم |
RE: سیستم عامل - eris229 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
[/quote] من اونی که ۱۵ میلی بود زدم مگه ۳ بار دسترسی به دیسک نداشت؟ جدول سطح ۱، سطح ۲ و خود صفحه؟؟؟؟؟ [/quote] الان که دارم میبینم باز به جوابم شک کردم برای ۱۵میلی فکر کردم اما برای مینیممش که ۱۲ نوشته فکر نکردم !!! |
RE: سیستم عامل - myself - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ق.ظ)ماری نوشته شده توسط: تکرارسوال IT 90 بود که بن بست داره ولی گرسنگی نداره تنها سوال سیستم بود که از دیدنش خوشحال شدم این سوال از سوالای مشکل دار پارسال آی تی بوده! که هر چهار گزینه میتونه برای این سیستم اتفاق بیفته! و نمیشه جواب مناسبی براش پیدا کرد(از لحاظ فنی و علمی البته، نه سنجشی)! توی کتاب هشت آزمون پوران کاملا توضیح داده شده! |
RE: سیستم عامل - mrmasoud - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ق.ظ)ماری نوشته شده توسط: تکرارسوال IT 90 بود که بن بست داره ولی گرسنگی نداره تنها سوال سیستم بود که از دیدنش خوشحال شدم فقط یه نکته ی ریزی داشت!!! اونم اینکه توی سال ۹۰ گفته شده بود C1<C2<C توی امسال گفته بود C1+C2<C البته با توجه به اینکه طراح سوال ... بوده نمیشه گفت جواب مطمئنا همون پارسالی هستش! باید چشم امید ببندید به کلید سنجش:دی |
RE: سیستم عامل - shervinrs - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ب.ظ)mrmasoud نوشته شده توسط:نه، عین سوال IT سال پیش.(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ق.ظ)ماری نوشته شده توسط: تکرارسوال IT 90 بود که بن بست داره ولی گرسنگی نداره تنها سوال سیستم بود که از دیدنش خوشحال شدم |
RE: سیستم عامل - eris229 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ق.ظ)myself نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ق.ظ)ماری نوشته شده توسط: تکرارسوال IT 90 بود که بن بست داره ولی گرسنگی نداره تنها سوال سیستم بود که از دیدنش خوشحال شدم مشکل دار بودن یا نبودن؟!؟!؟ مسئله این نیست! پارسال جواب هرچی بوده امسال هم همونه دیگه باز سوالات نرم افزار با تشکر از abbassep |
سیستم عامل - alireza29 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ب.ظ
دوستان اشتباه نکنند بن بست ندارد گرسنگی دارد بنابه دلایل ریر اولااجرای فرایند ۲وابسته به نتیجه فرایندیکه که این اجرای همزمان رونقض کرده لذا بن بست نداره گرسنگیش هم به واسطهاینه که طول بافرمتغییره وممکنه اجازه اجرای فرایند دوم روصادرنشه |
RE: سیستم عامل - navid-p - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ق.ظ)javadyousefi نوشته شده توسط:الفا چه ربطی به RR داره.منم برای SPN عدد ۷ رو بدست اوردم(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)LARACROFT0 نوشته شده توسط: اون سوال که تکراری بود !منم سوال آخرو مثل شما حل کردم ، با آلفا تخمین زدم که باعث میشد ترتیب اجرایی تغییر کنه و هر دو ۷ میشد |
سیستم عامل ۹۱ مهندسی کامپیوتر - narges_r - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ
چرا میگید قحطی نداشت؟ اینکه قحطی داره که کاملا مشخصه! فرایندها به هم وابسته هستند و امکان قحطی وجود داره در مورد بن بست هم من فکر میکنم باز هم امکان بن بست وجود داره |
سیستم عامل ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mostafa_a - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ
به نظر منم ، بن بست نداشت و قحطی داشت |
سیستم عامل ۹۱ مهندسی کامپیوتر - YASERJVANI - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ
به نظر من هم هم قحطی داره هم بن بست |
RE: سیستم عامل - lonelyforever - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ)mahaya نوشته شده توسط: بن بست داره ولی گرسنگی نداره.. احتمال بن بست به هیچ شکل وجود نداره. فرض کنید کل بافر اختصاص پیدا می کنه که تولیدی های فرایند اول. فرایند سوم داده های فرانید دوم رو نمی خواد اما چون وجود نداره بلوک میشه. به هر حال چون انتظار چرخشی وجود ندارد فرایند دوم از بلوک در میاد و یه مقدار مصرف می کنه . می تونه جا باز بشه برای اینکه خودش تولید کنه برای فرایند سوم فراموش نکنید که یکی از مهمترین شرط ها برای احتمال بن بست وجود انتظار چرخشی می باشد. با تشکر. |
سیستم عامل ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mohammad_13690 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: چرا میگید قحطی نداشت؟ قحطی نداره چون: تعریف قحطی وقتی هست که یکی از فرآیندها مظلوم واقع بشه(!) و با این که میتونه مفید باشه بهش اجازه پیشرفت داده نشه و هیچ وقت نوبتش نشه در این سوال ممکن نیست دو فرآیند کارکنن و یکی رو بازی ندن؛ چون همه به هم احتیاج دارن ______ من این سوال رو اشتباه زدم، زدم بن بست داره. اما حالا میبینم نداره استدلال من این بود که اول فرآیند P1 کل بافر رو پر کنه و بخوابه و بعد P2 یکی رو برداره، بخواد دو تا ایجاد کنه و نتونه و بخوابه و بدین صورت بن بست ما ایجاد بشه اما حالا میبینم تو صورت تست هست "بلوک های داده ای که فرآیند ها تبادل می کنند دارای اندازه برابر هستند" که احتمالا منظورش این بوده فکرهای چرت و پرت راجع به تعداد ورودی خروجی نکنید! |
RE: سیستم عامل ۹۱ مهندسی کامپیوتر - eris229 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: به جز سوال ۷۰ بقیه به نظرم نرمال بودن یعنی همچین زیاد هم طولانی نبودن میشه سوال ۷۳ رو توضیح بدید برای من؟ |