![]() |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - نسخهی قابل چاپ |
RE: زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - Masoud05 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۸ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: مثال دوم ۱۲ تا ریاضی زدید که چهارتاش غلط بوده (۸ درست و ۴ غلط) عجب روش سختی ![]() به زبان طراحی الگوریتم : از n تست T عدد آن صحیح و F تای غلط و مابقی بدون پاسخ است ، یک رابطه جهت پیدا کردن درصد از مرتبه ثابت به قرار زیر موجود است : ([tex]\frac{(3T-F)*100}{3n}[/tex] برای مثال فوق : [tex]\frac{(3*8-4)*100}{16*3}=41.67[/tex] |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - ramzi - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ
ممنون.یک سوال دیگه ضریب کجا حساب میشه ؟اینکه مشترک ها ضریب ۴ هستند وریاضی واختصاصی ضریب ۲ |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - shoghi2008 - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ
جام جم آنلاین: دکتر حسین توکلی گفت: کلید پاسخ سوالات کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۱ از هفتم اسفند بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت. |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - موج - ۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ب.ظ)farahnaz نوشته شده توسط: بچه ها تا کی وقت داریم سوالاتی که مشکل داشت را اعتراض بزنیم تا حذف بشه ؟الان هم میشه ؟ بعد از اومدن کلید سیستم فرصتی رو معین میکنه مخصوص اعتراض به سوالات پیشنهاد میکنم صبر کنید و اون موقع اعتراض کنید شاید الان اعتراضتون جزو اعتراضها بررسی نشه |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - موج - ۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ)farahnaz نوشته شده توسط: سوالات علوم یه سری هاش کلا مشکل داشت یه سری هاش که باید حذف بشه . این همه زحمت میکشیم واقعا ناراحت کننده است که بریم سر کنکور و سوال را حل کنیم و ببینم گزینه ها اشتباه هست .حیف وقت نیست که به هدر میره و به نتیجه هم نمیرسه متاسفانه هر سال باید بگیم دریغ از پارسال بله این گونه هست و یه مطلب نا امید کننده هم که باید اضافه کنم این هست که تمام سوالات مشکل دار هم حذف نمیشه . مثلا بعضی سوالات هست که با فلان فرضی (که شاید به عقل جن هم نرسه) قابل حل باشه و به همون دلیل بر طبق کلید کارنامه ها تصحیح میشه و معمولا سوالاتی که یه اشتباه خیلی مهلک طراح داشته و هیچ عقل سلیمی نمیتونه هیچ کدوم از گزینه ها رو به تست ربط بده حذف میشه |
RE: زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - a i - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ)farahnaz نوشته شده توسط: سوالات علوم یه سری هاش کلا مشکل داشت یه سری هاش که باید حذف بشه . این همه زحمت میکشیم واقعا ناراحت کننده است که بریم سر کنکور و سوال را حل کنیم و ببینم گزینه ها اشتباه هست .حیف وقت نیست که به هدر میره و به نتیجه هم نمیرسه الان بنظرت سوال ۵۰ ساختمان که برای n=1,2,3, یه جواب میده , برای n=4 یه جواب میده بنظرت این سوالو چکار میکنن ؟ |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - موج - ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ
اولین دقیقه از ۷ اسفندماه ۹۰ و کلید سنجش الان که روی سایت نیست ![]() |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - shervinrs - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ق.ظ
فکر می کنم سال پیش کلید بعدازظهر گذاشته شد. |
RE: زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - saharp - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: اولین دقیقه از ۷ اسفندماه ۹۰ و کلید سنجش الان که روی سایت نیست آخه چون همه کارای سنجش عزیز رو حسابه ساعت ۲۴ رو شروع روز نمیدونه الانم اگه برین تو سایت سنجش هنوز تاریخ شنبه ۶ اسفنده ![]() |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - fatima1537 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ق.ظ
ما الان همه منتظر کلید سنجشیم ![]() ![]() |
RE: زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - ramin66 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: ما الان همه منتظر کلید سنجشیم پس کی کلیدا رو میزارن |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - fatemeh85 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ
فکر میکنم بین علما در پاسخ به سوالات اختلاف افتاده که هنوز کلید و اعلام نکردن ![]() ![]() ![]() |
زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - موج - ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: فکر میکنم بین علما در پاسخ به سوالات اختلاف افتاده که هنوز کلید و اعلام نکردن نه بابا این کلید اولیه هست بدون هیچ تغییری میذارنش کلی هم غلط توش هست نمیدونم چرا باید برای همین این همه ملت رو الاف کنند!!!!!! |
RE: زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - ramin66 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ق.ظ)موج نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: فکر میکنم بین علما در پاسخ به سوالات اختلاف افتاده که هنوز کلید و اعلام نکردن هیچیشون که سر حساب کتاب نیست با اون سوالاشون حالا هم ملت اینجوری الاف میکنن |
RE: زمان انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ اعلام شد - genral - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ق.ظ
و امروز ۷ اسفند، هنوز خبری از سازمان سنجش نیست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |