![]() |
سال ۹۱ مهندسی کامپیوتر بحث و بررسی سوالات - نسخهی قابل چاپ |
RE: نظریه زبان ۹۱ - atefeh_nbv - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد aها حداقل باید به اندازه تعداد bها باشه چی زدین؟ همون گزینه ای که لامبدا داشت درست بود چون هم a و هم لامبدا رو می تونست تولیدکنه سئوالای نظریه خیلی بد بودن!!سئوالای پارسال واقعا بهتر بودن!!!!!:-( |
RE: نظریه زبان ۹۱ - _MAjid_ - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:-==--=-==--=-==--==-=--=-=-==--=-=(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: as|asbs|LAMBDAمن هم همین گزینه رو زدم تو کتاب پیتر لینز هست همین گرامر،البته یه خرده فرق داره که تو هیچ کدوم از گزینهها دقیقا اونی که تو کتاب لینز هست نبود.این درسترین گزینه بود(اگه نقطه ای را جا ننداخته باشیم همین ۱۰۰% درسته) |
RE: نظریه زبان ۹۱ - fmka2f - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ
یک سوال دیگر مجموعه A را شمارش پذیر می نامیم اگر A متناهی یا در تناظر یک به یک با مجموعه اعداد طبیعی باشد.در غیر این صورت A را ناشمارا می گوییم.فرض کنید ∑ یک الفبای متناهی دلخواه باشد.کدام گزینه از گزینه های زیر صحیح نیستند؟ الف-هر زبان دلخواه بر الفبای ∑ شمارش پذیر است ب- مجموعه تمامی زبانهای ممکن از الفبای ∑ شمارش پذیر است. ج- برای هر زبان دلخواه از الفبای ∑ میتوان یک گرامر صوری تولید کننده در نظر گرفت د- هر زبان دلخواه از الفبای ∑ که توسط یک گرامر صوری تولید شدنی باشد بازگشتی است. ۱- ب و ج ۲- الف و ب و ج ۳- الف و ج و د ۴- ب و ج و د |
RE: نظریه زبان ۹۱ - مازیار صفایی - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ)fmka2f نوشته شده توسط: یک سوال دیگر من زدم ۴ |
RE: نظریه زبان ۹۱ - irisadaf - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد aها حداقل باید به اندازه تعداد bها باشه چی زدین؟ منم همینا زدم ولی همش غلط بود اگه بخواهیم رشته ای که اولش b بیاد را با هیچ کدوم نمیشه نشون داد |
نظریه زبان ۹۱ - mp1368 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد aها حداقل باید به اندازه تعداد bها باشه چی زدین؟ خوب اگه اولش b بیاد که دیگه جواب درست نمی شه شما می تونید با انتخاب یک پیشوند به طول یک که b باشه گرامر رو نقض کنی که نباید این مشکل پیش بیاد |
RE: نظریه زبان ۹۱ - fmka2f - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ
خیلی کیفیت نداره متاسفانه.با موبایله دیگه ![]() |
RE: نظریه زبان ۹۱ - _MAjid_ - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:=-=-=-==-=-=--==--==-=-=--=-=-==-=--=(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ)fmka2f نوشته شده توسط: یک سوال دیگر ماله من گزینه اینجوری نبود ولی جوابی که زدم گزینه ۳ اینجاست.ج و د که بنظر شکی توش نیست.می مونه الف یا ب.الف بنظرم غلطه چون خیلی از زبانها هستن که بازگشتی برشمردنی نیستن.من با این استدلال که زبان های غیر برشمردنی شمارش پذیر نیستن زدم ۳/شایدم غلط باشه،مطمئن نیستم (۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ)fmka2f نوشته شده توسط: خیلی کیفیت نداره متاسفانه.با موبایله دیگه =--=-==--=-==-=- سوال ۵۴ رو زدم ۴/درسته؟ |
نظریه زبان ۹۱ - navid-p - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ
جواب من به سوال ۵۷ الف و ب و ج |
نظریه زبان ۹۱ - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ
۵۴ رو حتما من غلط زدم. اما میشه یکی توضیح بده که چجوری [a] خالی قبوله؟ نظریه ۵ تا بود؟ جمعا ۲۷ تا سوال بود پس؟ |
نظریه زبان ۹۱ - پشتکار - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ
سوالات اینجاس بچه ها بیایین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نظریه زبان ۹۱ - engineer_rp - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
تو همین سوال که بحثش هست بچهها شما به علامت * توجه کردید ؟ فرقش با + چی بود . خوب حالا گزینهها رو بررسی کنید ... گزینه باید شامل تهی هم باشه ... |
نظریه زبان ۹۱ - reza_memari_sharif - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ
طبق این سوالاتی که scan شده ۵۴- حتما ۲ درسته ۵۵- حتما ۱ درسته |
RE: نظریه زبان ۹۱ - a i - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ
در مورد سوال ۵۷ اگر از قوانین استنتاج بریم گزینه د درست هست . چون فرض ما غلط میشه . گزاره همواره درسته . حالا طراح هدفش این بوده ؟ |
نظریه زبان ۹۱ - rezareza2 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ
دوستان بنظر من سوال ۵۴ گزینه ۲ درسته: اگر x=a و y=lambda بگیرید و بازای z=ab تو صورت سوال بزارید می بینید که a و lambda هم ارزند و نباید در ۲ کلاس جدا باشند. |