بحث در مورد سوالات معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: معماری ۹۱ - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
از بچه های مهندسی کامپیوتر کسی دفترچه C داشت ؟ اونایی که دفترچه C داشتن یه سوال معماری به غیر از بقیه سوالاتی که مشکل داشتن مشکل داره و باید به گوش سازمان سنجش برسونیم . همون سوال C4C3C2C1C0 که دوتا گزینه درست داشت ولی توی گزینه ۴ به جای "هردوگزینه۲و۳" نوشته بود "هردوگزینه۱و۲" لطفا اگه کسی هست بگه و به سازمان سنجش بگه . من گفتم ولی تنهایی اکتفا نمیکنه . فعلا تو سیستم پاسخگویی بگید تا ببینیم چی میگن / البته بقیه اشتباهات رو هم بگید ولی اینو مخصوصا برای دفترچه C (۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)temptemp2 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: if x>13-2y then A-B else A+B بچهها من یادم نیست دقیق ولی مثالهایی زدم اونجا که فکر نکنم این باشه . حالا سوالات بیاد بررسی می کنیم ولی دقیق نمیدونم . البته خودمم یادم نیست چه گزینه ای رو زدم ولی سوالات که آپلود بشه بررسی می کنیم بچهها اینه سوال . حالا ببینید چی میشه؟ ببینید گزینه ۲ هیچوقت شرط جلوی if چون x,y حداکثر ۷ میشن درست نمیشه و همیشه شرط else هستش . پس با این حساب اون گزینه که دقیقا درسته حالا گزینه ۱ هم درسته ولی چون معمولا ۲ جواب نباید درست باشه( البته نه در سازمان سنجش )گزینه ۱ درستتره . نه؟ |
معماری ۹۱ - reza_memari_sharif - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ
سوال ۶۹ طبق این فایلی که گذاشته شده گزینه ۱ می شد if x>13-2y then z=a-b else z=a+b |
معماری ۹۱ - aida_arch2000 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ
نانو ۱۸۰۰۰نمی شد؟ |
RE: معماری ۹۱ - shervinrs - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)aida_arch2000 نوشته شده توسط: نانو ۱۸۰۰۰نمی شد؟چرا، اگر مثل سوال ۸۸ شرایط عجیب غریبی نباشه. |
معماری ۹۱ - reza_memari_sharif - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ
۶۴-۴ ۶۵ رو نمی دونم واقعا از کجا در آوردن ۶۶-۲ بسیار تست قشنگیه ۶۹-۱ |
معماری ۹۱ - javadyousefi - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ق.ظ
سوال ۶۵ واسه فصل ۸ مانو هست و طبق دفترچه ۵۱۰ -A که اینجا گذاشتن میشه گزینه ۳ یعنی ۷ پنجره |
RE: معماری ۹۱ - ida_isp - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: ۶۴-۴ ۶۶ چه طوری میشه توضیح بدین؟ آره به نظر جالب میومد اما اونجا نتونستم حل کنم |
معماری ۹۱ - sadegh ansari - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ب.ظ
سوال ۶۵ یا همون سوال ۲ معماری مربوط به دریچه های همپوش که نکته اش تو کتاب موریس مانو صحفه ای ۲۸۵ است که اگه خونده باشینش خیلی راحت میشه جوابش رو داد که جوابش میشه گزینه ای ۳ یعنی ۷تا پنجره تعداد ثبات های سراسری G=8 تعداد ثبات های محلی هر پنجره L=8 تعداد ثبات های مشترک بین هر دو ثبات C=8 تعداد ثبات های پنجره ثبات=۱۲۰ تعداد پنجره های ثبات= n L+C)n+G)=مجموع ثبات ها |
معماری ۹۱ - deledivouneh - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ب.ظ
۶۹ رو با جایگذاری گزینه ۱ آوردم.و ۹۹/۹۸۷۸ درصد مطمئنم |
معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - reza_memari_sharif - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ب.ظ
برای ۶۶: در حالت direct به راحتی متوجه می شوید که tag شانزده بیتی است. ۳۲-۱۶=۱۶ از طرفی ۱۰^۲ عدد بلوک داریم که از ضرب این دو به ۱۴^۲ می رسیم در حالت set-a قسمت tag نوزده بیت است و دارای ۱۱^۲ عدد بلوک می باشیم |
معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - vijay - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۹ ب.ظ
این نانوها چه جوری حساب میشه؟؟؟ |
معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - khirm - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ ق.ظ
سلام دوستان تونستید به جواب سوال ۶۸ برسید؟ |
معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - nomad:D - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان میشه اگر کسی سوال ۶۸ رو حل کرده بگه که چه عددی در آورده؟ با توجه به کلید نهایی که آقا یاسر از سنجش برامون گذاشتن این تست حذف شده. من هم جوابی که بدست آوردم عدد خیلی بزرگی هست. (من چون درست ندیدم که حجم حافظه ۲^۲۴ هست یا ۲^۱۴ من خودم فرض گرفتم ۲^۱۴ هست چون ۲۴ بیت داخل دو کلمه ای هم جا نمیشه.) |
RE: معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - zmaster - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: میشه اگر کسی سوال ۶۸ رو حل کرده بگه که چه عددی در آورده؟ سلام مطلب اینه که حتی ۲ به توان ۱۴ هم توی ۲ کلمه ۱۰ بیتی جا نمیشه، چون دستورات دو آدرسه هستن. خدانگهدار |
RE: معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - nomad:D - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ)zmaster نوشته شده توسط:(11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: میشه اگر کسی سوال ۶۸ رو حل کرده بگه که چه عددی در آورده؟ چرا دیگه ... وقتی دستور دو کلمه ای باشه یعنی طول دستور ۲۰ هست و ۱۴ در ۲۰ جا میشه و با یک ثبات ۳ بیتی که میشه دو آدرسه. |