|
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - پشتکار - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ
حیف شد دو سوال همینکه اومدم بیرون تونستم حلشون کنم/ |
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - marzieh_s - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ
من که هنوزم گیجم،امیدوارم خدا به هممون کمک کنه |
|
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - neilabak - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۹ ب.ظ
پایگاه و الگوریتم نرم افزار از آی تی راحتتر بود امسال .چرا؟؟
|
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - paeeizan - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ب.ظ
عالی در حد افتضاح .... . . طراح سوالات سیستم عاملو گیر بیارم ..... . . زبان انگلیسیش خوب بود ... . . درکل درصد رضایتمندی: ۲۵%..... |
|
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - reyhaneh64 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ ب.ظ
سر تخصصی هنگیدم سر مشترک خیلی وقت کم آوردم در کل راضی نیستم تو حوزه ما یکی از رشته ها ظاهرا وقتشون زودتر تموم شده بود،با سروصدا عبور میکردن. مراقبای حوزه ، نیست میخواستن آرامشو برگزدونن به بچه ها، فریاد میزدن، خانم آرومتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - sara231711 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
واقعا بد اصلا انتظار نداشتم چند تا مشترک جواب دادم و جند تا تخصصی سیستم عاملش افتضاح بود |
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - aatwo - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ب.ظ
من که فکر میکنم امسال سختر و غیره استاندارد بود |
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - fatemeh85 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ
من خیلی به ریاضی امید داشتم ولی اصلا خوب ندادم سوالاش یا اونقدر آسون بود که همه میزدن یا خیلی سخت بود احساس میکنم منیکه اینقدر ریاضی خوندم با اون کسی که اصلا نخونده بود هیچ فرقی با هم نداریم مشترکاش در مجموع بد نبود به غیر از سیستم که فضایی بود تخصصی معماری هم یه چندتایی جواب دادم ولی خیلی مدار خونده بودم که اونم جواب نداد کلا خوب نبود امیدوارم هممون قبول بشیم حالم از هرچی سنجشو سازمان سنجشو کنکوره به هم میخوره از این دلم میسوزه که واقعا امسال خوندم اما اونطوری که می خواستم نشد خدا از باعث و بانیش نگذره |
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: من خیلی به ریاضی امید داشتم ولی اصلا خوب ندادم سوالاش یا اونقدر آسون بود که همه میزدن یا خیلی سخت بود احساس میکنم منیکه اینقدر ریاضی خوندم با اون کسی که اصلا نخونده بود هیچ فرقی با هم نداریم امسال ریاضی برای اونایی که نخونده بودن بدتر از سال قبل بود.سال قبل بدون خوندن میشد ۲ تا رو زد اما امسال فقط ۱ تست . اگه کسی نخونده باشه فقط همون ۱ تست رو میزنه . البته سوالات ساده تر از سال قبل بود اما بازم بدون خوندن و حل تمرین نمیشد اونا رو حل کرد پس نگران نباش. |
|
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - saeed_435 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
واویلااااااااااا واااااااااویلا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - Masoud05 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: واویلااااااااااا واااااااااویلا دوستان میخواین یه حلقه بزنیم عزا داری کنیم ![]() انشاالله که رتبه خوبی میارید |
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - aida_arch2000 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - saeed_435 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ق.ظ
من پارسال حداقل شبانرو میاوردم امسال مجازیشو هم فک نکنم بیارم... ![]() عــــــــــــــــــــــــــــــــــــرعر عر ![]() ![]() خیلی بیشتر خوندم امسال بایّ ذنبم .....
|
|
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - variant20002000 - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ق.ظ
من اعتراف میکنم با این تحلیل های مانشتیا اینجانب اصلاً امتحانو خوب ندادم و فردا هم تشریف میبرم ۰۲ ![]() (۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: من پارسال حداقل شبانرو میاوردم امسال مجازیشو هم فک نکنم بیارم...منم دقیقا همینطور...... منو تو غم خودت شریک بدن (
|
|
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - Sunshine Off - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ب.ظ
بچه ها اینقدر نا امید نباشید به این فکرکنید که وقتی که شماها خوندید براتون امتحان اینقدر سخت بود چه برسه به بقیه... من موقع کنکور فهمیدم همه اونایی که کم خوندند یانخوندند میگفتن کنکور سوالاتش خیلی راحت بود بعد که چندتا نکته می پرسیدم میفهمیدم که نه بابا اونا اصلا توی این باغ نیستن.انشاالله روز اعلام نتایج همه شماها خوشحالید. |