نظرات پیرامون سوالات ازمون ارشد ای تی - نسخهی قابل چاپ |
RE: IT 91 تمام شد ! - uniquegirl - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ب.ظ)elahe89 نوشته شده توسط: به نظر منم سیستم عامل واقعا سخت بود. بچهها موافقین سوالا رو با هم بررسی کنیم؟ بعضیا رو خودم واسه خودم تحلیل کردم اما واقعا نمی دونم درسته یا نه... مثل اینکه توی این تاپیک، سوالات قراره تحلیل بشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
IT 91 تمام شد ! - f.b - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ ب.ظ
سوالا معماری از چه مبحثی بود؟ |
ازمون آی تی ۹۱ - hajar2261 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ
سلام من امروز امتحان ای تی دادم. خیلی وحشتناک بود. حالم بدجوری گرفت روند سوالات با سال های قبل کاملا متفاوت بود. ای کاش این همه نمی خوندم شش ماه روزی ۱۲ساعت درس خوندن و از کار و زندگی افتادن و سر کار نرفتن و استرس و دلواپسیها و هزارتا چیز دیگه همه بی خودی بود. بدتر از این نمی شد. اگه این همه نخونده بودم دلم نمی سوخت |
RE: ازمون آی تی ۹۱ - ida_isp - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ)hajar2261 نوشته شده توسط: سلام من امروز امتحان ای تی دادم. خیلی وحشتناک بود. حالم بدجوری گرفت روند سوالات با سال های قبل کاملا متفاوت بود. خب واسه همه اینطوری بوده ناراحت نباشین یوقت نتیجه خوبی بگیرین.... |
IT 91 تمام شد ! - YAS25 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ
سلام در کل می شه گفت آزمون در حد متوسط بود نه آسون نه سخت بود زبان راحت بود گسسته نمی گم سخت بود ولی سوالاش یه جوری بود اصلا آدم فکر نمی کرد این شکلی سوال بدن ساختمان و طراحی متوسط بودن شبکه متوسط بود ولی توزیع سوالاتشون افتضاح بود فکر کنید من نیمه اول کتاب شبکه پارسه خونده بودم یک دونه سوالم از آن ۵تا فصل ندادن سیستم عامل سخت بود هوش خیلی راحت بود مدیریت و پایگاه متوسط بودن |
RE: ازمون آی تی ۹۱ - ONLY-IT - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۸ ب.ظ
آقا شرمنده خبر دادن یقتو میگیرن منم که با نام خودم اینجا عضوم ترسیدم دیگه ببخشید اصلا نام کاربری منو عوض کن ادمین محترم |
RE: IT 91 تمام شد ! - shervinrs - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
سوالات رو از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بردارین. البته کامل نیست. |
RE: ازمون آی تی ۹۱ - farazin - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ب.ظ)hajar2261 نوشته شده توسط: سلام من امروز امتحان ای تی دادم. خیلی وحشتناک بود. حالم بدجوری گرفت روند سوالات با سال های قبل کاملا متفاوت بود. به خدا توکل کنین....مهم اینه که شما تلاشتون و کردین |
IT 91 تمام شد ! - خراسانی - ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ
* * این فصل هم تموم شد. ما که رفتیم خدمت. جوابا که اومد عکس منو صفحهی اول روزنامهها چاپ می کنن. توصیه می کنم مصاحبهام رو حتما بخونین. این موفقیت رو به همه (مخصوصا به خود همایونی مان تبریک می گوییم) تا دکترا، خدا فظ بچه ها * * |
RE: IT 91 تمام شد ! - majid67110 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۷ ب.ظ
خدا را شکر که این آزمونم تموم شد . به نظر من امسال طراحی اش سخت بود . ساختمان آسون بود . نرم افزار متوسط شبکه از ۶ تا سوال به نظر من ۳ تاش را بیشتر نمیشد زد . گسسته نظری ندارم . هوش با دید الانم میگم آسون بود ولی باید کلیدها را ببینم تا بگم آسون بود یا نه . پایگاه ۲ تاش آسون بود ولی بقیش سخت بود . یکیش هم که اس کیو ال بود به نظرم سوالش اشتباه بود . سیستم متوسط و سخت . معماری به نظر آسون میومد ولی سخت بود من یکی درست زدم و یکی غلط . زبانم به نظر من سخت بود . ما که تلاشمون را کردیم . بقیش دیگه با خدا . هر چی قسمت باشه. |
RE: IT 91 تمام شد ! - neilabak - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
کلید رو کی سنجش اعلام میکنه؟ |
RE: IT 91 تمام شد ! - milad_rahimi - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ
[quote='neilabak' pid='67467' dateline='1329392957'] کلید رو کی سنجش اعلام میکنه؟ [/qu بجهها من از ۹۰ تا سوال ۲۱ زدم به نظرتون مجاز میشم؟تقریبا با اطمینان زدم. |
RE: ازمون آی تی ۹۱ - saeed_435 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ
چطور بود مگه ؟!!!!پایگاش به نظرم سخت بود ولی مشترکا و هوشش که فک کنم ساده بود! |
ازمون آی تی ۹۱ - zzsnowdrop - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ ب.ظ
بابا خوشبحال شما! من که افسرده شدم. واقعا گیج شده بودم سر جلسه. خلاصه اینکه دست از پا درازتر برگشتم. یکی بیاد سرمو بزارم رو شونش گریه کنم. |
ازمون آی تی ۹۱ - natanz - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ
این همه خوندم شبو روزمو گذاشتم..نمیدونم چرا ادم سرجلسه که میشنه یه جور دیگس من تا دفترچه رو دادن (جونمون بالا اومد تا دادن) رفتم از نرم شر وع کرددم کار خوبی کردم اخر رفتم زبان که دیگه مخ نبود برام الکلی الکی غلط زدم!!!!!! گسسته سخت بود شبکه سخت یود معماری هم یک سوال زدم ... |