تالار گفتمان مانشت
یادی از کنکور ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
یادی از کنکور ارشد - fatemeh-r - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ب.ظ

سلام به همه دوستان خسته نباشین.
من از جمعه تاحالا توی شوک هستم دارم دیوانه میشم دلم به حال خودم و امثال خودم میسوزه و پشیمانم که چرا دنبال کار نرفتم و سمت ارشد اومدم.
این مملکت صاحب نداره و کسی یقه ی طراح رو نمی گیره. خدا ازش نگذره. من واقعا ازش نمیگذرم.
این کنکور اصلا بر اساس سواد نبود
نمی دونم چرا این کار رو با بچه ها کردن. هیچ سالی اینجوری نبود فک کنم یک شبه سوال طرح کردن. سوالی طرح کردن که ما ۸ ماه خوندیم با کسی که ۲ ماه خوند یکی شد. نباید تا این حد ساده می اوردند .
clrs , Klinberg , cjdate , linz , paterson , mano , prat , واااااااااااااااااااااااااااااااااااای

چرا اینا رو خوندم و وقت خودمو گرفتم
کاش فقط رو کتابای پوران و مقسمی زوم می کردم و چندین بار می خوندمش . فکرشو نمی کردم تکراری و اسون بیارن.
دارم دیوانه میشم نه از دست خودم . بلکه از این بی سواد هایی که طراح سوال بودند. حق من این نبود که الان همه ی
....... هایی که دورو برم که ۲ ۳ ماه خوندن هم در حد من زدن یا شاید بهتر.
به فهم و شعور ما توهین شد. حالم از همه چی بهم می خوره. اگه درس و دانشگاه اینه کاش هیچ وقت سمتش نمی رفتم و جووونی میکردم.........

RE: یادی از کنکور ارشد - پشتکار - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان خسته نباشین.
من از جمعه تاحالا توی شوک هستم دارم دیوانه میشم دلم به حال خودم و امثال خودم میسوزه و پشیمانم که چرا دنبال کار نرفتم و سمت ارشد اومدم.
این مملکت صاحب نداره و کسی یقه ی طراح رو نمی گیره. خدا ازش نگذره. من واقعا ازش نمیگذرم.
این کنکور اصلا بر اساس سواد نبود
نمی دونم چرا این کار رو با بچه ها کردن. هیچ سالی اینجوری نبود فک کنم یک شبه سوال طرح کردن. سوالی طرح کردن که ما ۸ ماه خوندیم با کسی که ۲ ماه خوند یکی شد. نباید تا این حد ساده می اوردند .
clrs , Klinberg , cjdate , linz , paterson , mano , prat , واااااااااااااااااااااااااااااااااااای

چرا اینا رو خوندم و وقت خودمو گرفتم
کاش فقط رو کتابای پوران و مقسمی زوم می کردم و چندین بار می خوندمش . فکرشو نمی کردم تکراری و اسون بیارن.
دارم دیوانه میشم نه از دست خودم . بلکه از این بی سواد هایی که طراح سوال بودند. حق من این نبود که الان همه ی
....... هایی که دورو برم که ۲ ۳ ماه خوندن هم در حد من زدن یا شاید بهتر.
به فهم و شعور ما توهین شد. حالم از همه چی بهم می خوره. اگه درس و دانشگاه اینه کاش هیچ وقت سمتش نمی رفتم و جووونی میکردم.........

منم دردم مث شماست. یکی شما نبودید.
من چی فکر می کردم و چی شد.
نمی دونم چی بگمHuhHuhHuh

یادی از کنکور ارشد - siamakhoudarzi - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ

(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ)alireza29 نوشته شده توسط:  کنکورامسال هم مالی نبودیعنی خیلی ساده ترازانتظارمن بودبه گمانم دوستان طراخ درحالت خماری این سوالات روطرح کرده بودنAngelShy
احتمالا یا شب جمعه(آقایون طراح) طرح کردن یا صب جمعه(خانم های طراح) هول هولکی یه چیزی داده بودن احمق ها...

RE: یادی از کنکور ارشد - sohrablou - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۲ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ب.ظ)siamakhoudarzi نوشته شده توسط:  
(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ق.ظ)alireza29 نوشته شده توسط:  کنکورامسال هم مالی نبودیعنی خیلی ساده ترازانتظارمن بودبه گمانم دوستان طراخ درحالت خماری این سوالات روطرح کرده بودنAngelShy
احتمالا یا شب جمعه(آقایون طراح) طرح کردن یا صب جمعه(خانم های طراح) هول هولکی یه چیزی داده بودن احمق ها...

یکی از طراح های دانشگاه آزاد (استاد معروف آزاد قزوین) بهم گفت که سازمان سنجش پول خوبی برای طراحی سوال نمیده Sleepy
و طراح هم که وقت و انرژی درست و حسابی برای طرح سوال نمیزاره ! Angry

یادی از کنکور ارشد - alidata - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ ب.ظ

به هر حال یه سال اسونه یه سال سخت دیگه شما باید فکر همه جاشو بکنین : دی

یادی از کنکور ارشد - انرژی مثبت - ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ

مثل این که این تاپیک به درد و دل دوستان ارشدی تبدیل شده و تاپیک های مشابه تو بخش ارشد ۹۱ کم تومده Tongue

یادی از کنکور ارشد - yoohanna - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ

کسی میدونه دانشگاه سراسری واحدهای قبول شده تو ارشد رو تطبیق میده یا نه؟
میخوام آزاد شرکت کنم اگه قبول شدم ۲ ترم برم (که عقب نمونم ۱ سال) سراسری ۹۲ شرکت کنم. ولی نمیدونم اگه قبول شم تطبیق واحد میدن یا نه؟

RE: یادی از کنکور ارشد - انرژی مثبت - ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ)yoohanna نوشته شده توسط:  کسی میدونه دانشگاه سراسری واحدهای قبول شده تو ارشد رو تطبیق میده یا نه؟
میخوام آزاد شرکت کنم اگه قبول شدم ۲ ترم برم (که عقب نمونم ۱ سال) سراسری ۹۲ شرکت کنم. ولی نمیدونم اگه قبول شم تطبیق واحد میدن یا نه؟
دوست عزیز این تاپیک جای پرسیدن این سوال نیست در تاپیک مرتبط بپرسید تا جوابتون رو بگیرید . البته قبلا این سوال پرسیده شده بود و جوابشم این بود که بستگی به دانشگاهی داره که واسه سراسری قبول می شید.

یادی از کنکور ارشد - fatima1537 - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ)yoohanna نوشته شده توسط:  کسی میدونه دانشگاه سراسری واحدهای قبول شده تو ارشد رو تطبیق میده یا نه؟
فکر کنم در اینجا

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یا یکی از تالارهای مناسب این بخش

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یا جای مناسب دیگه اگر پیدا کردید میتونید مطرح کنید