تالار گفتمان مانشت
سیستم جدید آواتار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
سیستم جدید آواتار - hamed_k2 - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  اااااا یادم نبود شما هم عکس اواتارتون عکس خودتونه .دکتر می تونید برای این که بیشتر به قابلیت اضافه شده پی ببریم عکس ایشون رو هم بزرگ کنید Big Grin Big Grin Big Grin
نه!کی گفته این منم!این لئوناردو دی کاپریوه!نیست بهش علاقه دارم عکس اونو گذاشتم آواتارم!میگین نه بزرگش کنین!
(...البته عکس آقا فرداد هم دقت کنین شبیه جوونی های رابرت دنیروه...خودش که نیست!)
رابرت دنیرو کجا بود اقا فرداد الان کپی نیکلاس کیج شده مو نمیزنه اصن انگار خود نیکلاس کیج Big Grin
اینم یه نمونه از عکسش البته پیدا نکردم عکسی داشته باشه که شبیه عینک اقا فرداد باشهBig Grin

سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ

من هر کاری می کنم نمی تونم آواتارم و عوض کنم!مشکل از کجاست؟

سیستم جدید آواتار - admin - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ

مشکل از سیستم کش عکس‌ها هست. الان حل می‌کنم Smile

سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ

ای بابا!من هر عکسی می زارم باز هم کیفیتش می اد پایین!آقای دکتر فکر کنم این مدل جدید با آواتار هیچ کس جز خودتون سازگار نیست!آواتار همه تاره!کاش زوم نمی کرد!اینطوری بهتر بود
(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  خانم مسافر کوچولو چقدر اواتارتون تاریکه!!! شبه انگار .شخصیت داخل عکس هم که ناراحت به نظر میرسه(این ارسال تا زمان عدم تغییر اواتار ایشون هست بعدش پاک می شه Big Grin Big Grin)

اخه من وقتی اواتارم و عوض کردم نمی تونستم ببینم چه شکلی شده!مشکل داشت!بعد که آقای دکتر لطف کردن مشکل و بر طرف کردن من نبودم که ببینم چه شکلی شده!این یکی هم که گذاشتم بازم کیفیتش خوب نیستConfused

(اگر کسی عکس با کیفیتی داره که با روحیه‌ی من جور در میاد(شبیه آواتارایی که تا الان داشتم باشهBig Grin) لطفا برام بفرسته تا جایگزین کنم!Blush
پ.ن:در صورتی که می خواید مطمئن شید با روحیه‌ی من جور در می اد به خواهر زاده یا برادر زاده‌ی ۵ سالتون نشون بدید!اگر خوشش اومد با روحیه‌ی من هم جوره!Big Grin

سیستم جدید آواتار - admin - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ب.ظ

عکس رو مجدد ارسال کنید. فکر کنم درستش کردم Smile

RE: سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  عکس رو مجدد ارسال کنید. فکر کنم درستش کردم Smile

دوباره فرستادم!تغییری نکرد!

سیستم جدید آواتار - admin - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ

با سایز بزرگتر هم بفرستید. مثلا ۱۵۰*۱۵۰ ببینید تغییری می‌کنه یا نه؟

سیستم جدید آواتار - hamed_k2 - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ

(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  یه سوال دارم از اقای hamed_k2: ببخشید امضاتون یعنی چی؟
ببخشید پریدم وسط بحث Smile دوستان ادامه بحث خودشون رو داشته باشند.

یه جورایی معنیش میشه:
اگر یکبار هم به دنیا بیایم
یکبار که هیچ بلکه هزاربار تورا دوست خواهم داشت
راهمون از هم جدا شد و من چشم انتظار تو هستم
البته جمله تو خود زبان ترکی بیشتر خوبه تا ترجمه چطور الان کتابای زبان اصل کامپیوتر بهتر از ترجمه هستن اینم یه همچین موضوعیه Big Grin

RE: سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  با سایز بزرگتر هم بفرستید. مثلا ۱۵۰*۱۵۰ ببینید تغییری می‌کنه یا نه؟
بازم تغییری نکرد!Huh

سیستم جدید آواتار - uniquegirl - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ

من که از دیروز تا حالا چند تا عکس گذاشتم و برداشتم. اما یا از سر و ته عکس میزنه! یا تاره
این عکسام سایزشون هم خوبه...
توی سایتای دیگه هم که گذاشتم، مشکلی نداشته. اما نمیدونم چرا اینجا اینطوریه Sad
مثلا همینو ببینید! نصف سرش رفته! Sad

سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ

این دقیقا همون مشکلیه که من دارم!مردم از بس عکس گذاشتم و برداشتمBig Grin

سیستم جدید آواتار - admin - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ

یه خرده صبر کنید مشکل رو حل می‌کنم Smile
بهترین حالت ارسال عکس البته به صورت زیر هست:
فرمت gif
اندازه: ۹۶*۹۶

سیستم جدید آواتار - admin - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ

مشکل سیستم آواتار به طور کلی حل شد.