سیستم جدید آواتار - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سیستم جدید آواتار - hamed_k2 - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط:رابرت دنیرو کجا بود اقا فرداد الان کپی نیکلاس کیج شده مو نمیزنه اصن انگار خود نیکلاس کیج(23 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اااااا یادم نبود شما هم عکس اواتارتون عکس خودتونه .دکتر می تونید برای این که بیشتر به قابلیت اضافه شده پی ببریم عکس ایشون رو هم بزرگ کنیدنه!کی گفته این منم!این لئوناردو دی کاپریوه!نیست بهش علاقه دارم عکس اونو گذاشتم آواتارم!میگین نه بزرگش کنین! اینم یه نمونه از عکسش البته پیدا نکردم عکسی داشته باشه که شبیه عینک اقا فرداد باشه |
سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ
من هر کاری می کنم نمی تونم آواتارم و عوض کنم!مشکل از کجاست؟ |
سیستم جدید آواتار - admin - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
مشکل از سیستم کش عکسها هست. الان حل میکنم |
سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
ای بابا!من هر عکسی می زارم باز هم کیفیتش می اد پایین!آقای دکتر فکر کنم این مدل جدید با آواتار هیچ کس جز خودتون سازگار نیست!آواتار همه تاره!کاش زوم نمی کرد!اینطوری بهتر بود (۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خانم مسافر کوچولو چقدر اواتارتون تاریکه!!! شبه انگار .شخصیت داخل عکس هم که ناراحت به نظر میرسه(این ارسال تا زمان عدم تغییر اواتار ایشون هست بعدش پاک می شه ) اخه من وقتی اواتارم و عوض کردم نمی تونستم ببینم چه شکلی شده!مشکل داشت!بعد که آقای دکتر لطف کردن مشکل و بر طرف کردن من نبودم که ببینم چه شکلی شده!این یکی هم که گذاشتم بازم کیفیتش خوب نیست (اگر کسی عکس با کیفیتی داره که با روحیهی من جور در میاد(شبیه آواتارایی که تا الان داشتم باشه) لطفا برام بفرسته تا جایگزین کنم! پ.ن:در صورتی که می خواید مطمئن شید با روحیهی من جور در می اد به خواهر زاده یا برادر زادهی ۵ سالتون نشون بدید!اگر خوشش اومد با روحیهی من هم جوره! |
سیستم جدید آواتار - admin - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ب.ظ
عکس رو مجدد ارسال کنید. فکر کنم درستش کردم |
RE: سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: عکس رو مجدد ارسال کنید. فکر کنم درستش کردم دوباره فرستادم!تغییری نکرد! |
سیستم جدید آواتار - admin - 23 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ
با سایز بزرگتر هم بفرستید. مثلا ۱۵۰*۱۵۰ ببینید تغییری میکنه یا نه؟ |
سیستم جدید آواتار - hamed_k2 - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: یه سوال دارم از اقای hamed_k2: ببخشید امضاتون یعنی چی؟ یه جورایی معنیش میشه: اگر یکبار هم به دنیا بیایم یکبار که هیچ بلکه هزاربار تورا دوست خواهم داشت راهمون از هم جدا شد و من چشم انتظار تو هستم البته جمله تو خود زبان ترکی بیشتر خوبه تا ترجمه چطور الان کتابای زبان اصل کامپیوتر بهتر از ترجمه هستن اینم یه همچین موضوعیه |
RE: سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: با سایز بزرگتر هم بفرستید. مثلا ۱۵۰*۱۵۰ ببینید تغییری میکنه یا نه؟بازم تغییری نکرد! |
سیستم جدید آواتار - uniquegirl - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ
من که از دیروز تا حالا چند تا عکس گذاشتم و برداشتم. اما یا از سر و ته عکس میزنه! یا تاره این عکسام سایزشون هم خوبه... توی سایتای دیگه هم که گذاشتم، مشکلی نداشته. اما نمیدونم چرا اینجا اینطوریه مثلا همینو ببینید! نصف سرش رفته! |
سیستم جدید آواتار - mosaferkuchulu - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ
این دقیقا همون مشکلیه که من دارم!مردم از بس عکس گذاشتم و برداشتم |
سیستم جدید آواتار - admin - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ
یه خرده صبر کنید مشکل رو حل میکنم بهترین حالت ارسال عکس البته به صورت زیر هست: فرمت gif اندازه: ۹۶*۹۶ |
سیستم جدید آواتار - admin - 24 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ
مشکل سیستم آواتار به طور کلی حل شد. مشکل dimention هم نداریم دیگه. |