تالار گفتمان مانشت
تبدیل pdf فارسی به فایل word یا ویرایش آن - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - انرژی مثبت - ۱۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ

من که برای چند فایل پی دی اف فارسی این کار رو انجام دادم، تبدیل رو درست انجام نداد!! شاید جایی رو اشتباه می کنم. دوستان می شه امتحان کنند.

RE: PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - good-wishes - 12 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ

من همون اول امتحان کردم و اومدم بنویسم که من امتحان کردم رو فایل فارسی عمل نمی کنه اگر خودشون توضیحی دارند بفرمایند اما چون مکان تاپیک نامناسب بود گفتم شاید مدیر بخوان تاپیک رو ببندن Big Grin

PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - farhud - 12 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ

رو فایل فارسی هم عمل می کنه. فایل پی دی افتون باید تکست باشه نه به صورت ایمیج و عکس.

RE: PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - mahshid1383 - 12 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ

بعید می دونم نرم افزاری برای انجام این کار باشه
اگه بود تا حالا ما ایرانی ها کشفش کرده بودیمBig Grin

RE: PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - good-wishes - 12 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ

من رو فایل متن فارسی امتحان کردم
همون فایل PDF سوالات مصاحبه که آقا فرداد تو مانشت گذاشته بودن فکر نمی کنم ایشون از فایل وردشون عکس تهیه کرده باشن و پی دی اف کرده باشن . اسمش رو هم انگلیسی کردم که دیگه بهونه نداشته باشه

دوباره امتحان کردم، شد اما تبدیلش ناقص هست و برخی کلمات قاطی پاتیه ! مثلا به جای حرف "ب" می زنه "ث" یا به جای "د" میزنه "ذ"
خودم یه فایل ورد ساده و بدون هیچ فرمت خاصی ایجاد کردم و از طریق کامپوننت PDF که رو ورد ۲۰۰۷ نصب میشه از طریق save as به PDF تبدیلش کردم . روی فایلی با چنین ویژگی هایی درست عمل کرد و حتی متن ترکیبی انگلیسی فارسی رو تبدیل کرد ولی کمی با غلط

سپس همون فایل وردم رو با PDF Primo که فایلم رو PDF کردم خوب عمل نکرد متن رو کاملا پراکنده کرد

احتمالا اون فایل مصاحبه که گفتم با برنامه خاصی PDF شده باشه که کدینگش با این نرم افزار سازگار نیست
در ضمن فایلی با محتوای کپی شده از مانشت رو هم PDF کردم باز پراکنده شد انگار باید تکست ساده باشه

ظاهرا بستگی به این داره که چطوری PDF شده باشه ! البته باز هم کامل نیست و کلمات ناقص و نامفهوم زیاد داره .

نمونه هاشو گذاشتم اسم هر فایل بیانگر روشی هست که PDF شده

RE: PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - maziars - 12 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ

این برنامه ها اغلب درست کار نمی کنن.
برای تشخیص کاراکتر از تصویر readiris corporate خوبه. از فارسی هم پشتیبانی می کنه.

PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - zahra13.66 - 13 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ

این setting کجاست؟؟؟ تو منوی فایل که نبود

PDF فارسی را به Word تبدیل کنید - Bache Mosbat - 13 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ق.ظ

من برای تبدیل به پی دی اف تو وورد save as pdf می زنم. همیشه بدون ایراد پی دی اف درست می کنه.