[دانلود]آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..- ۹۰(کنکور ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - nfe89 - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ
دوستای خوبم من آزمون مرحله اول سازمان سنجش (تسلط) رو اسکن و پیوست کردم بودجه بندیش یک سوم اول مطالب بود. میتونین سرفصلهای آزمونهاشو از اینجا بگیرین: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پاسخ تشریحیش رو هم میتونین از اینجا بگیرین: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنونم از موج عزیز بابت کمک هاش |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - mat - 05 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ)MIT نوشته شده توسط: از دوستان کسی نتونست کارنامه نفرات برتر پارسه امسال گرایش هوش روپیدا کنهکارنامه ۳ نفر اول ازمون ۲۵%اول پارسه... |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - موج - ۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ ب.ظ
آزمون آزمایشی اول ماهان ۱۳۹۰ (مهندسی کامپیوتر)+ پاسخنامه نفر اول این آزمون زبان: ۲۶/۶۸ ریاضی: ۲۵ مشترک: ۹۳/۳۳ تخصصی نرم افزار: ۶۸ |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - موج - ۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ق.ظ
سلام به دوستان پشتکار جان هنوز چند ساعتی نگذشته چه عجله داری من شب آزمون دادم و همین یکی دو دقیقه پیش تمام شد البته قسمت های ساختمان داده سوالات واقعا قشنگی داشت برعکس سوالات تخصصی به نظرم ضعیف بود البته هنوز فرصت نکردم به پاسخنامه نگاه کنم پاسخ و آزمون پیوست شد موفق باشید |
آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - موج - ۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ)b_foulad نوشته شده توسط: سلام کارنامه نفر اول در دسترس نیست کارنامه تشریحی که شامل بالاترین درصدهاست رو گذاشتم |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - ّّّAmirGooran - 15 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
کارنامه نفر اول آزمون مهستان: |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - rst-25 - 16 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ
آزمون ۲۵ درصد دوم مهستان- آی تی |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - پشتکار - ۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ
سلام اینم ۲۵% دوم پارسه دعا کنیدمرا اگه دعام میکنید با امتیاز دادن به این پست بهم بگید |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - پشتکار - ۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ ب.ظ
از اینکه دوستان اینهمه دانلود کردند و بیش از دانلود کردنشون با رتبه دادن دارن واسم دعا می کنند ممنون این همه رتبه دادن و دعا کردن دوستان باعث شد دلگرم شم و پاسخنامه رو هم خیلی زودتر از اونچه فکر می کردید براتون بذارم |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - mat - 20 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ
سلام به همه دوستان... این فایل پاسخنامه تشریحی دفترچه تخصصی هاست ۲۵% دوم پارسه... سوالات رو نداشتم ... امیدوارم مفید واقع بشه... |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - پشتکار - ۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ب.ظ
اینم دفترچه دوم ۲۵ درصد دوم امروز به همراه پاسخنامه ببخشید دیر شد ببینم چقدر دعاهاتون میگیره فکر کنم دانشگاه MIT قبول شم |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - پشتکار - ۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ب.ظ
دوست عزیز اینم از کارنامه امیدوارم بدردتون بخوره البته اینم بگم کارنامه هنوز قطعی نیست. از شنبه تا سه شنبه دائم تغییر می کنه روز سه شنبه قطعی می شه تقریبا |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - nfe89 - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ب.ظ
سلام به دوستان عزیز آزمون نوبت دوم سازمان سنجش (تسلط) رشته مهندسی کامپیوتر تقدیم میشه. بودجه بندی این آزمون، ثلث دوم منابع هست اینبار سعی کردم تمیزتر اسکن کنم و دفترچمو کثیف نکنم. سوالات: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پاسخ تشریحی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با احترام |
RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - Mile Stone - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ب.ظ
۲۵ دوم IT پارسه [attachment=1663] |
سوالات ارشد فناوری اطلاعات - ۰۹۱۴۶۲۳۰۱۹۲ - ۲۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ق.ظ
سوالا[attachment=1684]ت ارشد |