از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - Xilinx - 03 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ
جواب های بچه مثبت دقیقا جوابه منه! من دیگه چی بگم ؟! منم توی آزمون ۵۷ رو شک کردم نزدم . ۶۲ رو هم غلط زدم .مثل شما اشتباه فکر میکردم دیگه .جواب تشریحی رو که دیدم شوکه شدم. خوبی آزمون همینه دیگه توی ۲تاش یه نکته تاکید شده که خیلی جالبه دیگه(منظورم قابل شمارش بودن به این مدله) |
RE: از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - sasanlive - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: سوال ۵۷ هر سه زبان منظمه . چون: ببخشید من جسارت میکنم خانم بچه مثبت. در سوال ۶۲ الفبای w فقط شامل a میشه. یعنی از صورت سوال معلومه یا تو سوال گفته شده؟مثلا اگه b هم داشته باشه.یه زبان در L1 میتونه به این شکل هم باشه:aaabbabaaba واسه n=3 |
از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - Bache Mosbat - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ
الفبای w جایی ذکر نشده که فقط شامل a هست!! . بله یه عبارت زبان l1 می تونه همون شکلی باشه که شما فرمودین! من ایرادی نمی بینم! مشکلش کجاس؟ |
RE: از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - sasanlive - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: الفبای w جایی ذکر نشده که فقط شامل a هست!! . بله یه عبارت زبان l1 می تونه همون شکلی باشه که شما فرمودین! من ایرادی نمی بینم! مشکلش کجاس؟ آخه شما فرمودین L1 زبان سیگما استاره aa رو تولید میکنه .خوب این که سیگما استاره aa نیست. |
RE: از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - Bache Mosbat - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:(04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: الفبای w جایی ذکر نشده که فقط شامل a هست!! . بله یه عبارت زبان l1 می تونه همون شکلی باشه که شما فرمودین! من ایرادی نمی بینم! مشکلش کجاس؟ من فکر کنم شما زبانو خوب متوجه نشدین . زبان به این na(w) یعنی تعداد aها در زبان w که خود w عضو سیگما استاره . که سیگما استار می تونه هر الفبایی باشه مثل aabbceeaaia! منتها باید با a شروع شه . |
RE: از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - sasanlive - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:منم میدونم ولی شما گفتین. L1 فقط زبان aa استارو تولید میکنه. نگاهی به ارسال اولیتون بندازین .(04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:(04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: الفبای w جایی ذکر نشده که فقط شامل a هست!! . بله یه عبارت زبان l1 می تونه همون شکلی باشه که شما فرمودین! من ایرادی نمی بینم! مشکلش کجاس؟ |
از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - مازیار صفایی - ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ
من الان تمام اینترنت رو شخم زدم... تمام تمرینات لینز رو مو به مو کنترل کردم... جایی ندیدم حتی یک زبان مشابه این ۴ تا منظم باشه... صحبت دوستان منو هنوز قانع نکرده.... چه طوری تعداد a و b رو می شمردید... ؟ چه طوری کنترل می کند که ریورس یک رشته را با رشته؟ چطور DFA رو ر سم می کنید؟ اگه مشابه این نمونه دارید توی لینز می شه آدرس بدید؟ |
از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - Bache Mosbat - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
ببینین دوست عزیز لازم نیست که بشمرین اصن!! به همون شکلی که گفتم به زبان نگاه کنین! وقتی سیگما استار زیر مجموعهی یه زبان باشه پس خود زبان هم برابر سیگما استاره . (۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: منم میدونم ولی شما گفتین. L1 فقط زبان aa استارو تولید میکنه. نگاهی به ارسال اولیتون بندازین . شما جواب منو بد خوندین . من چون حال نداشتم تو افزونهی تک فرمول تایپ کنم فارسی نوشتم . منظورم این بود که زبان "سیگما استار""aa" هست . یعنی یه aa و دنبالش سیگما استار . |
RE: از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - sasanlive - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: شما جواب منو بد خوندین . من چون حال نداشتم تو افزونهی تک فرمول تایپ کنم فارسی نوشتم . منظورم این بود که زبان "سیگما استار""aa" هست . یعنی یه aa و دنبالش سیگما استار . خوب پس تشابه اسمی بود . منم از اول همینو گفتم. دوستان قبول نمیکنن. |
از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - Bache Mosbat - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
آقای باد دقت کنین: سوال ۵۷ زبان اول: فرض کنین یه حالت n برابر ۰ باشه . پس زبان برابر سیگما استار می شه . آیا زبانی بزرگتر از سیگما استار داریم؟ نه! پس نتیجه می گیریم زبان برابر سیگما استاره! یعنی حالت های دیگهی n اینو در بر می گیره . در زبان دوم: فرض کنین n برابر ۱ هست . پس زبان برابر aa و دوتا سیگما استار اطرافش هست. که این بزرگترین حالت این زبانه و بقیهی حالت هاشو هم پوشش می ده . پس این زبانم منظمه . در زبان سوم: فرض کنین W برابر لاندا . v برابر سیگما استاره . پس چون بزرگترین حالته بزرگترین حالت زبانه و بقیه رو هم پوشش می ده . اصلا لازم نیست که ریورس رشته رو کنترل کنین . فقط کافی بود یه جور دیگه به سوال نگاه کنین . |
RE: از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - مازیار صفایی - ۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: آقای باد دقت کنین: پس با این نگاه آیا زبان زیر منظمه؟ L={ [tex]WcW^RV[/tex]:w,v E {a,b}*} منظور از E همون عضویته اینجا هم اگر W رو برابر لاندا در نظر بگیم می مونه یک c و یک v که همون سیگما استاره؟ |
از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - Bache Mosbat - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ
نه! . چون قبلش یه w داریم و باید بعد c که یک جدا کنندس تکرار بشه ریورسش . اگر مثلا c اول بود منظم بود! اگر c یه زبان عضو سیگما استار بود هم منظم بود . مثل مثال قبل . چون در مثال قبل v خودش یه زبانه اینجوری شده . . شما اگه c رو یه کاراکتر بگیرین نه منظم نیست! ولی اگه c رو یه زبان بگیرین که عضو سیگما استاره منظم می شه . |
RE: از زبان های زیر کدام زبان منظم است؟ - Ali-B - 04 آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ
همون طور که Bache Mosbat گفتن، زبان L1 سوال ۵۷ در نهایت [tex]\Sigma ^{*}[/tex] و منظم است. ---- برای L2 سوال ۵۷ هم میشه گفت: تمام رشته هایی که حداقل شامل یک رشته ab باشند، که فکر کنم کشیدن nfa خیلی راحت باشه ---- سوال ۱۲۰ کامپیوتر سال ۸۱ هم زبانی شبیه L3 سوال ۵۷ داده که طبق کلید منظم هست: اینم زبانش: [tex]L_{1}=\left \{ww^{R}v|v,w \in \left \{ a,b \right \}^{*} \right \}[/tex] تو کتاب گسترش علوم پایه، دلیل منظم بودنش اینطوری گفته: فرض کنید [tex]w=\lambda[/tex]، در این حالت همه [tex]\Sigma ^{*}[/tex] تولید میشود. نتیجه میگیریم [tex]\Sigma ^{*}\subseteq L_{1}[/tex] و لذا [tex]L_{1}=\Sigma ^{*}[/tex] |