|
|
چندساعات مطالعه روزانه لازم هست واسه قبولی در ارشد؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: ساعات مطالعه واسه ارشد - Maryam-X - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ق.ظ)ss252 نوشته شده توسط: این مهمه که به چه دلیلی معدلش مثلا ۱۵ شده. ۲ حالت وجود داره: من اگر بودم اینجا نتیجه گیری رو برعکس می کردم!!!!: کسی که خودش رو کشته و لی معدلش بالای ۱۵ نشده نشون می ده ۱- طرف اگر خودش رو می کشته پس اهل درس بوده و کلا با کتاب رفیقه حالا روش درس خوندنش درست بوده یا اشتباه بماند... ۲-ممکنه دلیل معدلش این باشه که کسی نبوده قبل از ورود به دانشگاه روش چاپلوسی کردن ، تقلب کردن و شب امتحانی بودن رو یادش بده و حالا یه خورده توزمینه از بقیه عقب افتاده. و در نتیجه معدلش زیاد خوب نشده..! در ثانی کسی که به هر دلیل نتونسته سر کلاس بره،در همون دوران دانشجویی کتاب رو مرور کنه و افت تحصیلی داشته در هر صورت از تجربیات استاد برای فهم درس و از زمان دوران تحصیل برای فراگیری درس استفاده نکرده و حالا باید خودش زحمت اونا را بکشه که کار سنگینیه حداقل شاید اون معدل پایینیه یادش مونده باشه که استاد در مورد فلان مبحث سر کلاس چی توضیح داده و سریع جلو بره (هر چند امتحان پایان ترم اون درس رو خوب نداده باشه و نمرش بد شده باشه)ولی دومی کلی باید به خودش فشار بیاره ببینه منظور نویسندهی کتاب اینجا چی بوده... |
|
ساعات مطالعه روزانه لازم واسه قبولی در ارشد - ali6766 - 11 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
بستگی به خودت داره همه میگن متوسط روزی ۷ ساعت اما به نظر من هرچقدر فهمیدی جایی که نمی فهمی درس خوندن باید cut بشه چون وقتی ذهن گیرایی نداشته باشه شما از اون قسمت رد خواهید شد در صورتی که هیچی یاد نگرفتهاید و موقع مرور متوجه خواهید شد فقط وقت خودتون رو تلف کردید در ضمن درسها رو طوری بخون که انگار قراره فردا بری یه جایی درس بدی اگه یاد نداشته باشی ضایع میشی. |