تالار گفتمان مانشت
[خرید] جزوه امار احتمال - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: خرید جزوه امار احتمال - roz1 - 22 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۸ ق.ظ

من کتاب مهندس نیکوکار رو دارم که نو هست قیمت جدیدش ۱۴۰۰۰ اما من خریدم ۱۰۰۰۰ اما به خاطر اینکه میخوام پارسه رو بخونم و لازمش ندارم میفروشم ۹۰۰۰ .

کتاب دکتر نیکوکار اگه بهم رایگان هم بدید من نمی خوامش چون از طرز ویرایش کتابش و خوندنش حالم بد میشه
من جزوه امار پارسه تون میخوام بهم میدید؟Big Grin
من کتاب مهندس نیکوکار رو دارم که نو هست قیمت جدیدش ۱۴۰۰۰ اما من خریدم ۱۰۰۰۰ اما به خاطر اینکه میخوام پارسه رو بخونم و لازمش ندارم میفروشم ۹۰۰۰ .

کتاب دکتر نیکوکار اگه بهم رایگان هم بدید من نمی خوامش چون از طرز ویرایش کتابش و خوندنش حالم بد میشه
من جزوه امار پارسه تون میخوام بهم میدید؟Big Grin

خرید جزوه امار احتمال - ف.ش - ۲۴ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۷ ب.ظ

احتمالا شما ویرایشهای قبلی کتابهای دکتر نیکوکار رو دیدین چون قبلا فونت بسیار بد و ناخوانایی داشت اما ویرایشهای جدید دیگه مشکل فونت نداره.

خرید جزوه امار احتمال - arezoo.j - 01 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۹ ق.ظ

بالاخره این کتاب ۶۰۰ صفحه ای رو پیدا کردید؟
اگه پیدا کردید لطفا آدرسشو بگید. مرسی

RE: خرید جزوه امار احتمال - rezvan_m - 01 آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ ب.ظ

من یکی از دوستام کتاب سال ۸۷ اورد، به این ادرس سر بزن شاید داشته باشه.

(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  اگر کتاب آمار و احتمال پارسه نوشته مهندس طورانی رو میخواهید،میدان انقلاب ،روبروی سینما بهمن،کتابفروشی محسن تا سه هفته پیش داشت.. قیمتش هم ۷۵۰۰ تومان بود.

RE: خرید جزوه امار احتمال - Raman - 01 آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ ب.ظ

سلام . من که کتابشو گیر نیاوردم یعنی فکر نکنم تو شهرستان پیدا بشه. تو نت کلی گشتم و لینک دانلودش رو گیر آوردم. کتابشو ندیدم ولی فکر کنم این همون کتاب باشه که اسکن کردن.
در کل بد نیست . می شه جای کتاب ازش استفاده کرد.

اینم لینک دانلودش:

دانلود جزوه کامل آمار احتمال پارسه - مهندس طورانی

پسورد :dlbook.net

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

or

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

dlbook.net/archives/77

خرید جزوه امار احتمال - arezoo.j - 02 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ

من دنبال جزوه ۶۰۰ صفحه ایشم که تو شهرستان گیر نمیاد
این لینک‌ها برای جزوه سالهای پیشه حدود ۲۰۹ صفحه
کسی نمی تونه از تهران واسه ما تهیه کنه ؟؟؟

خرید جزوه امار احتمال - ف.ش - ۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۵۸ ق.ظ

البته این جزوه آمار طورانی خوبه ولی استاد ما که میگفت جزوه دکتر پارسیان دانشگاه صنعتی رو بخونید من که گیر نیاوردم.

RE: خرید جزوه امار احتمال - Fardad-A - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۳۲ ب.ظ

(۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)arezoo.j نوشته شده توسط:  من دنبال جزوه ۶۰۰ صفحه ایشم که تو شهرستان گیر نمیاد
این لینک‌ها برای جزوه سالهای پیشه حدود ۲۰۹ صفحه
کسی نمی تونه از تهران واسه ما تهیه کنه ؟؟؟

کتابش حدود ۶۰۰ صفحه است. جزوه اش کمتره. اگه کتاب رو میخواهید فکر کنم بهتر از این نیست که از خود مهندس طورانی بپرسید.
ازش بپرسید برای تهیه اش راهنمایی تون میکنه . حداقل میگه انتشارات زیتون سبز شماره تلفنش چیه. بعد هم اگه چند نفر باشید حتما" خود انتشارات واسه تون میفرسته. اگه ننونستید تهیه کنید باز هم پیغام بگذارید تا من خودم یا کسی رو بفرستم براتون بگیره پست کنه.

خرید جزوه امار احتمال - ramzi - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۴۳ ب.ظ

سلام ببخشید درسایت که قسمت ارتباط با ما ندارد چطور باید ازخود مهندس طورانی پرسید؟شما شماره تلفن این انتشاراتی را ندارید؟

RE: خرید جزوه امار احتمال - roz1 - 02 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۵۸ ب.ظ

کتابش حدود ۶۰۰ صفحه است. جزوه اش کمتره. اگه کتاب رو میخواهید فکر کنم بهتر از این نیست که از خود مهندس طورانی بپرسید.
ازش بپرسید برای تهیه اش راهنمایی تون میکنه .
[/quote]
------------------------------------------------------
من ایمیل مهندس رو داشتم براشون چندین مرتبه پیغام گذاشتم ولی دریغ از یه تامل ایشون و یا حداقل یه راهنمایی.Confused
تو سایت هم رفتم ولی جای برای سفارش و خرید اینترنتی نداشتن.
من که ناامید شدم و فکر کنم بیشتر از این صرف وقت برای تهیه جزوه کار عاقلانه ای نباشه. شما اگه میتونید این قشر مشتاق رو به سر منزل مقصود برسونید بفرمایید.
یا علی.....Wink

خرید جزوه امار احتمال - arezoo.j - 03 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ

۲۵% اول این کتاب تو سایت پارسه هست‌، فعلا اینو دانلود کنید

خرید جزوه امار احتمال - ف.ش - ۰۳ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ب.ظ

من با نمایندگی پارسه اصفهان تماس گرفتم گویا کتاب آمار رو داشتن اما جواب درستی ندادن گفتن بیاین اینجا!!!
من که نمیرسم برم اما اگه کسی پارسه اصفهان عضوه و مسیرش میخوره واسه دوستان متقاضی این کتاب زحمت بکشه و کتاب رو بگیره چون فکر نمیکنم کپی کتاب کار جالبی نباشه.
از دوستان هم به خاطر اینکه نمیتونم کتاب رو واسشون زیراکس کنم عذرخواهی میکنم.

نمایندگی پارسه اصفهان ۰۳۱۱۶۶۷۴۳۱۶ داخلی ۶

خرید جزوه امار احتمال - Fardad-A - 03 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ب.ظ

سلام من هم دارم شماره تلفن انتشارات رو پیدا میکنم . فقط اگه دوستان بگن کدوم شهر‌ها هستن بتونم بپرسم برای کتابفروشیی توی اون شهرها کتاب ارسال شده یا نه؟مشکلشون حل میشه. نهایتش هم اینه که اگر در تهران هست در تهران خریداری بشه و براشون ارسال بشه. ظاهرا" چاپی که کتابفروشی محسن در میدان انقلاب داشته مال پاییز ۸۸ هست.البته من نمیدونم هنوز داره یانه؟
مثل اینکه دوستان اصفهانی مشکلشون حله. بقیه هم انشاءا... حل میشه.

RE: خرید جزوه امار احتمال - ramzi - 03 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۴۱ ب.ظ

سلام من کرج هستم ورفتن به انقلاب کارآسونی نیست برام نمیدونید کرجی‌ها چطور می تونند تهیه کنند غیر از اینکه برند تهران وانقلاب

خرید جزوه امار احتمال - arezoo.j - 03 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۰۳ ب.ظ

کسی این کتاب داره؟
عنوان کتاب‌: آمار و احتمال مهندسی
مؤلف‌: محسن طورانی
ناشر‌: تحصیلات تکمیلی
سال ویرایش‌: ۱۳۸ ۹
نوبت چاپ‌: سوم ۱۳۸ ۹
چاپ اول‌: ۱۳۸۶
شمارگان‌: ۱۱ ۰۰۰
چاپ‌: شادیران
ناظر فنی چ ا پ‌: بهروز احمدزاده
طرح جلد‌: آتلیه گرافیک تردید