![]() |
ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - arshad91 - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ
کارنامه ازاد علوم تحقیقات اهواز کسی نداره؟ |
نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - jafar.sh - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ ب.ظ
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - jafar.sh - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
ممنون از راهنمایی تان ولی منظور من این بود که چطوری تکمیل ظرفیت باید کرد؟؟؟ خودشان میکنند یا ما باید بکنیم؟؟ اینترنتی هست یا فرمی؟؟؟ و از کجا باید بفهمیم کدام دانشگاه تکمیل ظرفیت میکنند؟؟؟ سپاس |
نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - aatwo - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ ب.ظ
دوست عزیز خودشان تکمیل ظرفیت رو انجام میدهند پارسال از طریق سایت آزمون نوبت دوم اعلام شد امسال کابر elinaz اعلام کردن اس ام اس میدن و از طریق سایت دانشگاه ! |
RE: نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - marzieh - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
این کارنامه متعلق به سال ۹۰ است .. امیدوارم مفید باشه |
نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - rozaa - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ
بچه ها امسال از طریق تماس تلفنی به شخصی که از اون واحد قبول شده خبر دادن( ۲۶ بهمن ماه) |
نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - sara1983 - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ
سلام بچه هایی که هوش آزاد میخونید از چه منابعی استفاده کردید به ویژه برای درس هوش لطفا زود جواب بدید من وقتم خیلی کمه مرسی |
RE: نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - maryami - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: سلام بچه هایی که هوش آزاد میخونید از چه منابعی استفاده کردید به ویژه برای درس هوش لطفا زود جواب بدید من وقتم خیلی کمه مرسی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ارسال شماره ۲۵ تو این صفحه البته تو این تاپیک راجع به بقیه درسها هم صحبت شده امیدوارم به دردتون بخوره |
RE: نیاز به کارنامه ارشد آزاد ۹۰ - نرم افزار و هوش - واحد های تهران و قزوین - mercour - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ
[attachment=6720] این کارنامه مال امساله. امیدوارم به دردتون بخوره. |