تالار گفتمان مانشت
[دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
[دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - Parva - 16 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ

(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ق.ظ)zahra412 نوشته شده توسط:  سلام با تشکر از حسن نیتتون
میشه بگید مبحث رقابت کدوم جلسه است من گشتم اما پیداش نکردم
اگه کسی این جزوه رو خونده و میدونه لطفا بگه ممنون
ویس جلسه ششم
صفحه ۷۳ الی ۸۴ جزوه

تطبیق ویس و جزوه - Parva - 17 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ

ویس جلسات اول و دوم موجود نیست، که تقریبا مباحث ابتدایی هستن -----------------۱ تا ۲۷ جزوه

ویس جلسه سوم ( ساده سازی کارنو و مک کلاسکی؛منطق های سه مقداره)---------۲۸ تا ۳۴ جزوه

ویس جلسه چهارم( منطق ۴ و ۷ مقداره؛ سوئیچ؛ قسمت اول مدارات ترکیبی)----------۳۵ تا ۴۶ جزوه و ۵۷ تا ۶۳

ویس جلسه پنجم ( قسمت دوم مدارات ترکیبی)-----------------------------------------۶۳ تا ۷۲ جزوه

ویس جلسه ششم ( هازارد؛ رقابت؛ قسمت اول عناصر حافظه )-------------- ---------۷۳ تا ۸۴ جزوه و ۴۷ تا ۵۰

ویس جلسه هفتم ( قسمت دوم عناصر حافظه)-----------------------------------------۵۰ تا ۵۶ جزوه
ویس جلسه هفتم ( مدل ریاضی Fsm و hold time & setup time تاخیر--------------- ۸۵ تا ۸۸ جزوه

ویس جلسه هشتم (فلیپ‌فلاپ؛ مدل‌های میلی و مور)---------------------------------۸۹ تا ۱۰۱ جزوه

ویس جلسه نهم ( ادامه مدل‌های میلی و مور)-----------------------------------------۱۰۲ تا ۱۰۹جزوه
ویس جلسه نهم ( قطعات محاسباتی/ جمع کننده)-------------------------------------۱۰۹ تا ۱۱۳جزوه

ویس جلسه دهم ( ادامه قطعات محاسباتی/مقایسه کننده)---------------------------۱۱۴ تا ۱۲۰جزوه
ویس جلسه دهم ( قطعات ترتیبی/ثبات‌ها/شمارنده‌ها)--------------------------------۱۲۱ تا ۱۲۲ جزوه

ویس جلسه یازدهم ( شمارنده سنکرون و آسنکرون/ثبات های چندکاره ، PLD ,ROM,PLA,PAL ) جزوه موجود نیست.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
( مقایسه PLD ,ROM,PLA,PAL ) جزوه موجود نیست.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
( مبحث کدینگ ) جزوه موجود نیست.

امیدوارم مفید باشه و دیگه جای سوالی در مورد جزوه نباشهCool
موفق باشید.Smile

[دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - هاتف - ۱۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ

(۱۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ)star_1382 نوشته شده توسط:  من وقتی می خوام جزوشو دانلود کنم

میاد که یه صفحه خالیه
خواهش می کنم یه لینک دیگه برای جزوه بزارید
لطفا کمکم کنید..............
مشکلی نداره، شاید موقتا سرور مشکل پیدا کرده و شما همون موقع به صفحه دانلود مراجعه کردید!
من الان می تونم دانلود کنم.

[دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - راضیه اکبری - ۰۴ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ

سلام دوستان
این لینک حاوی قسمت های انتهایی جزوه مدار منطقی استاد اجلالی تابستان ۹۰ هستش

فقط اینکه چون امکان اسکن نداشتم از صفحات جزوه عکس گرفتم ولی حجم هر عکس کمتر از ۲۰۰ کی هستش امیدوارم به کارتون بیاد
در ضمن جلسه ۱۰ قسمت اول فایلش خرابه؟

فراموش کردم بگم

در این لینک جلسات ۱ تا ۹ کلاس درس منطقی دکتر اجلالی هستش دوستانی که ۳ جلسه اول را نیاز دارند می تونن مراجعه کنن

[دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - mahya abbasian - 29 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ

ممنون هاتف جان خیلی خیلی لطف کردیی

[دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - Paraande - 14 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ

دستتون درد نکنه ولی چرا انقد سرعت دانلود پایینه ؟!! یه ساعت گذشت ۷ مگ دانلود شد گریه ام دراومد کممک Sad

[دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - pleiades - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ق.ظ

سلام
خیلی ببخشید من ویس مدار منطقی دکتر اجلالی رو می خواستم اما مثل اینکه لینک ها قذیمی هستند.
میشه لینک جدید رو قرار بدید؟

RE: [دانلود] جزوه و ویس مدارمنطقی دکتر اجلالی سال ۹۰ - zariiil - 23 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ

(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ)Sunshine Off نوشته شده توسط:  در مورد این درس نمیدونم اما من در مورد ساختمان داده به صدای استاد طورانی بدون جزوه اش گوش کردم اونم فقط قسمتهایی که خودم اشکال داشتم وبرام مفیدبود.

هنوزم دارید ویس ساختمان داده ی استاد طورانی رو؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید . من واقعن بهش احتیاج دارم