![]() |
مرتبه زمانی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مرتبه زمانی - Sanazzz - 28 اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۴۰ ق.ظ)npour نوشته شده توسط:بی نهایتتتت تشکر(27 اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط:سلام. چند تا اشتباه خیلی ریز وجود داره که میگم حضورتون.(27 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۲۴ ب.ظ)npour نوشته شده توسط:(27 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط: من یه درخت بازگشت براش کشیدم ولی نمیدونم واسه سیگما باید i از چند شروع بشه خیلی خیلی خیلی خیلییییییی ممنونمممم تشکرااااااااات ویژههههههههههه واقعا ممنون |
RE: مرتبه زمانی - npour - 28 اسفند ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط:(28 اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۴۰ ق.ظ)npour نوشته شده توسط:بی نهایتتتت تشکر(27 اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط:سلام. چند تا اشتباه خیلی ریز وجود داره که میگم حضورتون.(27 اسفند ۱۳۹۷ ۰۹:۲۴ ب.ظ)npour نوشته شده توسط:(27 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط: من یه درخت بازگشت براش کشیدم ولی نمیدونم واسه سیگما باید i از چند شروع بشه خواهش میکنم. موید باشید. |
RE: مرتبه زمانی - mohsentafresh - 09 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۵۲ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۲۸ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:آزمون مدرسان(26 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط:اخه اصلا نیاز به درخت نیست.اما درخت هم شما تقسیم کنیم و تملم سطوحو باهم جمع کنین.(26 اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۲۵ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: نه جواب قطعا گزینه ۲ هستش.هرکس بود باقضیه اشنانبوده.ممنون از این که جواب دادین ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۶ اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۲۵ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۴۱ ب.ظ)Sanazzz نوشته شده توسط: سلام ![]() ![]() ![]() |